Belefullad az államilag kötelező gyűlölködésbe Magyarország - Bárki felkerülhet a feketelistára

BELEFULLAD AZ ÁLLAMILAG KÖTELEZŐ GYŰLÖLKÖDÉSBE MAGYARORSZÁG

Ebben az országban a fennálló rendszer a mindennapi élet részévé tette a sötét, primitív, zsigeri gyűlölködés, ami azonban felemészti az embereket, és aláássa a társadalom még megmaradt tartópilléreit. Ebben az országban a regnáló hatalom állampolgári kötelességnek tekinti, elvárja, és megköveteli, hogy az emberek elvakultan, vadul, és gátlástalanul gyűlöljék egymást. Ebben az országban mostanra már társadalmilag elfogadottá vált, hogy mindenkit gyűlölni kell, aki nem úgy él, beszél, szavaz, szeret, ahogy az önmagát mindenhatónak felkent rendszer megszabja.

Mert csak, és kizárólag akkor lesz valaki a rendszer hűséges híve, igaz magyar hazafi, és igaz magyar honleány, ha gondolkodás nélkül beáll a sorba, és fanatikus hévvel gyűlölködik. Ebben az országban gyűlölni kell a gyermekét egyedül nevelőt, a hajléktalant, a külföldön új életet kezdőt, a homoszexuálist, a más pártra szavazót, a szinglit, a munkanélkülit, a más bőrszínűt, a szomszédot, a más vallásút, a kollégát, a rokont, a beteget, a menekültet, a külföldit, a hithű keresztényt, az elvhű konzervatívot, a baloldalit, a liberálist, a zöldet.


Gyűlölni kell az Európai Uniót, az ENSZ-t, az Egyesült Államokat, a komplett „hanyatló” nyugatot. Továbbá mindenki mást, akit a kormány közellenséggé nyilvánít, a számuk napról, napra egyre több, és több lesz. Bárki felkerülhet a kormány feketelistájára. Nincs kegyelem. Lehet, a végén a híveknek még saját magukat is gyűlölniük kell. Ha az lesz a parancs. Nem vagytok még torkig ezzel?!?

Végh Edvárd közlemény





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen