Jakupcsek Gabriella kitálalt: hazudnia kellett a nézőknek

Annak idején sokan felháborodtak Az igazság ára című műsoron. A 2008 tavaszán futott TV2-s produkció lényege az volt, hogy a játékosok hatalmas pénzösszegeket nyerhettek, csupán egy dolgot kellett tenniük cserébe: őszintén válaszolni a műsorvezető, Jakupcsek Gabriella kérdéseire.

A résztvevők hazugságvizsgálóra kötve szembesültek a rendkívül kellemetlen kérdésekkel, amelyek nemcsak a nézőknél vágták ki a biztosítékot, az Országos Rádió és Televízió Testület is félórás elsötétítéssel büntette a csatornát az egyik adásban elhangzottak miatt.

Volt még valaki, aki nem értett egyet a produkció alapkoncepciójával: maga a show háziasszonya is azért szurkolt, hogy bukjon meg a formátum.


Az 58 éves tévés Péterfi Juditnak mesélt arról, hogy általában úgy dönti el, milyen munkára mondjon igent, hogy az eszére, illetve a megérzéseire hallgat, ám Az igazság áránál nem számított, mit súg a szíve.

- Volt egy szerződésem a TV2-vel, amiben dolgoznom kellett. Az egyik műsor letétele után a szerződésem szerint muszáj volt a következőt elvállalni (…) Az, hogy mibe, hova dobtak be, a Jóisten kezében volt. Az már egy nagyobb baj, hogy ebben az esetben még félre is vezettek.



Nem tudtam, hogy vannak manipulálva a szereplők, és amikor rájöttem, akkor nagyon dühös voltam

- árulta el a TÜKÖR című adás vendégeként.







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....