Pletykálnak a szomszédok: Orbán állítólag titokban elköltözött az otthonából

Vágó István, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja és egyben a XII. kerület önkormányzati képviselője Orbán Viktort otthonában akarta felkeresni, azonban a szomszédoktól megdöbbentő információt kapott- írja a politikus Facebookon.

Vágó István éppen Budán intézte mindennapi teendőit, amikor szembe találta magát Orbán Viktor otthonával. A Demokratikus Koalíció elnökségi tagja a felfedezést követően nem akart csöndben távozni, ezért gondolta, becsönget a miniszterelnökhöz.

Vágó közösségi oldalán számolt be a történtekről, bejegyzésében pedig elárulta, a szomszédok közölték vele, Orbán már elköltözött a budai házból.

“Gondoltam, becsöngetek, de az arra járók azt mondták, a családfő már nem lakik itt… ” – írta akciójával kapcsolatban az egykori kvízmester.

Azt egyenlőre nem lehet tudni, hogy milyen okból és pontosan hova költözhetett Orbán Viktor, amennyiben a szomszédok értesülései helytállóak.

Szeptemberben derült ki, hogy Orbán Viktor legidősebb lánya, Orbán Ráhel és családja is elköltözött, sőt ők el is hagyták Magyarországot és egy európai tengerparti városban, a spanyolországi Marbellán telepedett le.

Orbán Ráhel, a férje, Tiborcz István és három gyermekük, Alíz, Adél és Bertalan a hangulatos dél-spanyol településen élnek most, ahol családias apartmanok és andalúz stílusban épített házak sorakoznak.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....