Következik Orbán fogorvosa: szemet szúrt a rengeteg gyanús számla egy gazdaságvédelmis főnyomozónak

Orbán fogásza, Bátorfi doktor egészen szemtelen és szenvtelen módon lapátolta ki a közpénzt a Triatlon Szövetségből (is). Az olajozott gépezetbe kis homokszem került, mert a szövetség egyik aktív tagja történetesen egy gazdaságvédelmis főnyomozó, akinek szemet szúrt a rengeteg gyanús számla.

A feljelentését először le akarták pattintani, de aztán az ügyészség helyt adott a panaszának és a NAV kénytelen volt nyomozást indítani költségvetési csalás gyanújával.

A feljelentés rengeteg, sokszorozottan túlárazott, vagy éppen a szövetség vezetői nevén levő cégek által, fiktív teljesítésekről kiszámlázott kiadást sorol fel. Ezekből olyan sok volt, hogy meg sem próbálom Önöknek bemutatni, csak a számomra legviccesebb kis momentumot:

Egy Budapestman nevű verseny ürügyén RENDEZVÉNYSZERVEZÉSRE osztogattak ki FOGORVOSI CÉGEKNEK pénzeket. De ők is érezték, hogy ez azért már tényleg túlzás, ezért a szerzőDésekben RÖVIDÍTETT NEVET ÍRTAK BE Így lett az INNOVATÍV FOGÁSZATI CENTRUM Kft-ből INNOVATÍV F.C. Kft., vagy a FOGÁSZATI KUTATÓ FOGÁSZATI KÖZPONT Kft-ből F.K.F.K Kft

Talán emlékeznek, pár hete bemutattam a miniszterelnöki fogorvos még szemtelenebb húzását: a FOGÁSZATI TURIZMUST KUTATÓ kamu intézet 2 milliárdot kapott a semmi kutatására... (cikk alján korrupcióinfó)

Hogyan meri ezt megcsinálni Orbán fogorvosa? Hát így! Mindenesetre köszönettel veszem, hogy a feljelentést író, lelkiismeretes sportoló és gazdasági nyomozó tiszt felajánlotta, hogy a kecskeméti "kutatóközpont" ügyét is beadja feljelentés kiegészítésként.

Korrupcióinfó: Orbán fogorvosa is leakasztott és elcsalhatott 1,2 milliárd forint EU-s pénzt. Ez a csillogó-villogó, háromemeletes irodaház papíron egy FOGÁSZATI TURIZMUST(!) KUTATÓ ÉS FEJLESZTŐ INTÉZET KECSKEMÉTEN, amelyre 1,2 MILLIÁRD FORINT támogatást adott az EU. Már a neve is annyira bizarr, hogy muszáj volt megnéznem ezt a fantasztikus kutatóintézetet. Nos: TÖKÜRES, egy árva lélek nem kutat semmit benne és semmi nyomát nem találtam annak, hogy valaha is kutatott volna. Így viszont tökéletes recept lehet 1,2 milliárd megszerzésére: találj ki valami kamu kutatóintézetet, EU-s pénzből építsd meg! A kutatás miatt ne fájjon a fejed, csak kívülről nézzen ki jól a dolog 5 évig, aztán ADD EL AZ EGÉSZET (a helyszínen kapott infó alapján ez hamarost megtörténik), majd a kapott milliárdot kacagva tedd zsebre.

Ennyi pénzért megéri Orbán fogorvosaként a miniszterelnök szájában turkálni. De belegondolni is rossz, mit kap majd pl. az urológusa...












Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....