Itt a végleges lista: kik szerepeltek a halállistán - Orbán, Gulyás, Palkovics, Áder, stb.........

Budapest – Szigorú rendőri kíséret mellett érkeztek meg az ügyészségre a radikális nézeteket valló, Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya elnevezésű csoportosulás tagjai

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség emberölés előkészületének büntette és állam elleni bűncselekmény vádja miatt nyomoz ellenük. Vezetőjük egy Fejér megyében nemrégiben tartott gyűlésen emberölésre szólította fel a tagokat: halállistájukon vezető kormánypárti politikusok, ellenzéki képviselők és közéleti szereplők egyaránt szerepelnek.

Mint megírtuk, egyre keményebb dolgok derülnek ki a magát „Magyarok Felelős Nemzeti Kormányának” nevező csoportról. A furcsa szerveződésre a napokban csapott le a TEK és a nyomozó ügyészek. A hír tegnap robbant, s egyre több hátborzongató részlet derül ki a csoportról, amelynek a halálos ítéleteket aláíró „bírósága” is volt. A halállistájukon Müller Cecília is szerepelt.

A PestiSrácok mutatta be a videót, amelyben elhangzik a szélsőséges csoport halállistája. Őket említették meg az úgynevezett Pi-kör fórumán, ahol a felvétel készült:



Orbán Viktor, Gulyás Gergely, Toroczkai László, Gyurcsány Ferenc, Áder János, Dobrev Klára, Fekete-Győr András, (Megjegyzés: őt hibásan Fekete György Andrásnak mondták.) Jakab Péter, Kásler Miklós, Benkő Tibor, Szijjártó Péter, Varga Judit, Nagy István, Palkovics László, (Megjegyzés: őt Pulkovicsnak mondta a beszélő) Semjén Zsolt, Máger Andrea, Novák Katalin, Kincses Gyula, Müller Cecília, Sulyok Tamás, Parti Tamás, Bánáti János, Jelasics Radován, Balogh János, Halmosi Zsolt, Mészáros József, Karas Mónika, Oravecz Márton, Merkely Béla, Rusvai Miklós, Szlávik János.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....