Kikerült Orbán Viktor és Fásy Ádám magánlevelezése


Budapest — Ki hitte volna: annyira aggódott Orbán Viktor az infarktusa után gyógyuló Fásy Ádámért, hogy még levelet is küldött neki. A Zeneexpressz atyja életmentő szívműtéten esett át, és bizony meglepődött, valamint nagyon jó érzéssel töltötte el, mikor meglátta, hogy az ország miniszterelnöke kívánt neki mihamarabbi felépülést.



– Többször találkoztunk már a miniszterelnök úrral, tisztelem őt. Úgy gondolom, csak az igazán nagy államférfiakra jellemző, hogy országépítő munkájuk mellett figyelemmel vannak az emberek bajaira, mindennapjaira is – kezdte a Blikknek Fásy Ádám.

– Postai úton jött a levél, amikor megláttam, hogy a miniszterelnök a feladó, igazán meglepődtem. Örömmel töltött el, hogy az ország első embere jókívánsá­gait fejezte ki. Természetesen elérzékenyül az ember, ha azt olvassa egy ilyen levélben, hogy: „Nem túlzás kijelenteni, hogy felesége féltő unszolása mellett a Gondviselés óvó kezei is közrejátszhattak abban, hogy még éppen időben kiderült a baj. (...) Engedje meg, hogy e nehéz, embert próbáló napok után mielőbbi felépülést kívánjak Önnek!”

– Már a válaszlevelet is megírtam, ez a minimum, hogy megköszönöm neki a figyelmességét – tette hozzá Fásy, akiért rajongók és barátok ezrei aggódtak, ám mindenkinek üzeni, hogy már jobban van.








Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....