Baukó Éva keményen odaszólt Fésűs Nelli és Kiszel Tünde lányának: valaki nem önerejéből tud bekerülni a média világába...

Hatalmas lett a visszhangja annak, hogy a TV2 Totem című műsorának új szereplőibe keményen beleállt Baukó Éva. Hangot adott ugyanis annak, hogy mennyire problémásnak tartja azt, hogy valaki nem önerejéből tud bekerülni a média világába, hanem pusztán azért, mert valakinek ő a gyereke, egyszóval valakinek a valakije:

„De azért úgy szerepelni, hogy Fésűs Nelli lánya vagyok név nélkül, az sem különb mint Kiszel Tünde lányának lenni, egyenlő a nullával. Miért ad az létjogosultságot a tévés szereplésre, hogy valakinek a lánya vagyok?” – fogalmazott szókimondó bejegyzésében Éva.

Ezt természetesen nem lehetett könnyű elolvasni sem az anyának, sem a lányának, ugyanakkor Nelly lánya, Horváth Csenge erőt vett magán és leírta, mit gondol a dologról:

„Abban 100 %-ig igaza van, hogyha nem az lenne az anyukám aki, akkor nem kerültem volna be a média világába, viszont az, hogy még mindig benne vagyok ezekben a körökben, ahhoz már semmi köze, és azt már csak magamnak köszönhetem, de az tény, hogy nélküle nem lenne ez az egész” – fejtette ki teljesen őszintén véleményét Csenge.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....