Nézni is kellemetlen: videó készült arról, ahogy levegőnék nézték Orbánt

Sokak szerint szégyen ami történik Orbán körül, bizonyára a cikk alján lévő videó is ezt támasztja alá

Korábban: Orbán Viktornak elmagyarázták, mit jelent a kereszténység

Orbán Viktor kemény támadásokat kapott az európai uniós csúcson pénteken, ahol a résztvevők gyakorlatilag kioktatták a magyar miniszterelnököt arról, mit is jelent a kereszténység – írja a Financial Times.

Ha valóban hisz Istenben, akkor toleránsnak kell lennie

– mondta Krisjanis Karins lett miniszterelnök.

Az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen és az olasz miniszterelnök, Mario Draghi is kíméletlenül bírálta Orbán Viktor törvényhozási gyakorlatát. Mark Rutte holland miniszterelnök azt kérte Orbántól, hogy fontolja meg az Európai Unió elhagyását, amennyiben nem hajlandó visszavonni a vitatott pedofiltörvényt.

Xavier Bettel luxemburgi miniszterelnök elmondta, mennyi küzdelembe került neki, hogy elfogadja és elfogadtassa magát melegként. Hozzátette:

az anyám gyűlöli, hogy meleg vagyok, ezzel élek együtt. És most Ön törvénybe foglalta. Tisztelem, de ez most a vörös vonal. Ez alapvető jogokról szól, arról, hogy lehet másmilyennek lenni.

Xavier Bettel a magyar pedofiltörvényre reagálva elmondta, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdeniük a homoszexuálisoknak.

A felszólalást a résztvevők közül többen megkönnyezték – mondta el a lapnak Mark Rutte.

Sanna Marine, Finnország miniszterelnöke, aki egy meleg pár gyermeke, a vitát „fájdalmasnak” nevezte.

Ennek egy igazi fordulópontnak kell lennie

– vélekedett Dobrev Klára, a DK európai parlamenti képviselője a tanácskozáson elhangzottakról.

Manapság vannak demokratikusan megválasztott vezetők, akiket a választóik támogatnak abban, hogy olyan döntéseket hozzanak, amelyek ellentétesek az alapvető európai értékekkel

– mutatott rá Emmanuel Macron francia elnök.

A megbeszélés végén Orbán Viktor arra panaszkodott, hogy minden oldalról „támadják”, és arra kérte a többi vezetőt, hogy próbáljanak belegondolni, ők hogyan éreznék magukat.

A magyar Országgyűlés által megszavazott, eredetileg a pedofília szigorúbb büntetéséről szóló törvénybe belekerült, hogy a 18 éven aluliak számára megtiltanák a homoszexualitás vagy a nemváltás népszerűsítését, bemutatását, illetve reklámozását is. Ezekről szóló előadásokat pedig csak bizonyos, nyilvántartásba vett szervezetek és előadók tarthatnának az iskolákban.

És a videó:







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....