Megkérdezték a Fidesz képviselőjét, miért nem vallott be 71 millió forint kölcsönt, ami ezután jött...



Remélem nem bántom meg, de privát véleményem szerint ön egy hazug, rosszindulatú, manipulatív, velejéig romlott büdös kommunista, aki a lelkét is eladná, csak, hogy kitűnjön propagandista társai közül gazdái, és a többi hasonszőrű elvtelen senki előtt

– közölte Bács István érdi fideszes önkormányzati képviselő, miután az Átlátszó azzal a “kérdéssel provokálta”, hogy miért nem vallotta be a saját cégének nyújtott 71 millió forintos tagi kölcsönt a vagyonnyilatkozatában.

A portál szerint Érd korábbi alpolgármestere a 2019-es önkormányzati választási vereség után alapította meg az Aequivalentia nevű egyszemélyes kft.-jét, ami a bejegyzett főtevékenysége szerint „épületépítési projektek szervezésével” foglalkozik. A cikk szerint Bács 2019-ben 38 millió forint tagi kölcsönt adott saját cégének, ami 2020-ra 71,5 millió forintra emelkedett, 12 millió forintos nettó árbevétel mellett. Erről az Átlátszó szerint nem számolt be egyik vagyonnyilatkozatában sem.

A lap megkereste Bácsot, aki ezt válaszolta nekik:

Mivel elegem van a sorozatos rágalmaiból és hazugságaiból, figyelmeztettem, ha csak egy szó valótlanságot leír velem kapcsolatban, vagy velem kapcsolatba hozható természetes illetve jogi személyekről, vagy csak sejteti ezeket, akkor először a koszos ingjét, utána a szakadt gatyáját, végezetül pedig a lyukas cipőjét is leperlem önről. Fentiekre tekintettel kérem soha többet ne zaklasson megkereséseivel.






Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....