Íme a lista: Nagy Feró cége 121 milliós árbevételt hozott 2019-ben

Nem ment túlzottan rosszul a sztároknak.

Egyre több beszámoló érkezik 2020-ból, a 24.hu ezek alapján térképezte fel, hogyan állnak a magyar hírességek cégügyei.

Nagy Feró cége, a Nagyferó Kft. 2019.ben szépen muzsikált: 121 milliós árbevételt hozott, ehhez képest tavaly mindössze 30 milliót. Érdekes viszont, hogy a tavalyelőtti alig négymilliós egyéb bevétel (ahova többi között a támogatásokat kell feltüntetni) tavaly több mint huszonkét millió forintra nőtt. Ezzel együtt a cég 4,7 millió forintos eredményt hozott.

Karácson Tamás, azaz Fluor cégének sem tett jót a tavalyi év. Az Elnöki ügy Kft. 2019-ben 36 milliós bevételt hozott, egy tavaly viszont mindössze 7,9 millió forintot termelt. A cég egyéb bevételi sorában nulla forint szerepel. Az eredménytartalékból az alapítói határozat szerint május közepén 21 millió forint osztalék kifizetéséről döntött Karácson.

Sebestyén Balázsnak két cége van, és láthatóan nincs oka panaszra. A Shamarpa Kft. 500 ezer forintos árbevétel mellett 183 ezer forintos eredménnyel zárta 2020-at. Bár másik vállalkozásának, a Phova Kft.-nek az árbevétele megcsappant tavaly (az előző évi 460 millióhoz képest 303 millióra csökkent), a cég még így is szépen teljesített: 153 millió forint lett az adózott eredmény. Balázs úgy döntött, a teljes összeget osztalékként veszik ki a cégből.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....