Kirobbant a botrány: nem akármit állít Lagzi Lajcsi Majka feleségéről


Majka emberére talált, amikor Sztárban sztár leszek! legutóbbi műsorában Galambos Lajcsit választotta egyik fricskája céltáblájául. Lajcsi azonnal visszavágott, mégpedig ott, ahol a énekesnek a legjobban fájhat: Dundika táncos múltjára tett egy csípős megjegyzést.



Az egyik versenyző, Szakács Szilvi Aradszky László: Isten veled, édes Piroskám cimű dalát adta elő. Bár a produkció hibátlan volt, a maszk mégis Majka beszólós énjét hozta elő: „Örülök, hogy visszajött Lagzi Lajcsi dáridós hangulata a műsorba, ami nem is baj, mert pont egy hete volt az óraátállítás, így nagyon aktuális” – célzott Lajcsi évek óta húzódó perére az énekes-rapper, aki egyébként nemrég jelentette be, hogy visszavonul a képernyőtől.



Lajcsi ugyan nem követi a műsort, de Majka nem éppen barátságos beszólásáról azért értesült, majds a Borson keresztül – Majka egy érzékeny pontját érintve – vissza is vágott a kéretlen poénért: „Mivel Majka felesége, Dundika táncosként sokáig volt állandó szereplője a műsoromnak, a Dáridónak, így közvetlen információi lehetnek rólam. Majka erről már többször tanúbizonyságot tett” – reagált röviden, de ütősen a trombitás-showman az elhangzottakra.






Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Bayer Zsolt elszabadult: -Takarodjon haza!-

Bayer Zsolt elszabadult: -Takarodjon haza!-