Volner nekirontott az ellenzéknek: virágkorát éli a baloldali szervezett bűnözés, Soha olyan magasra a fehérgalléros maffia szálai nem értek...

A budapesti Városházán ismét szárba szökött és virágkorát éli a baloldali szervezett bűnözés – jelentette ki a Volner Párt (VP) elnöke szerdán Budapesten.

Volner János, a Fővárosi Közgyűlés ülése előtt a Városháza előtt tartott sajtótájékoztatót, amelyen a párt aktivistái „egy Maffia-baloldal” feliratú transzparenst feszítettek ki. A molinón Karácsony Gergely főpolgármester és Bajnai Gordon volt miniszterelnök fotója volt még látható.

A politikus hangsúlyozta: 2010-ben abban bíztak, hogy soha nem tér vissza a „Dembszky-Hagyó-korszak korrupciója a Városházára”. Ezzel szemben, a napvilágra került hangfelvétel szerint, most Bajnai Gordon személyesen ismertette a baloldali maffia működését. Elárulta, hogy a baloldali összefogásban résztvevő pártok mindegyike részt vesz ebben a korrupciós mechanizmusban, sőt maga az összefogás azért jött létre, hogy országszerte ellophassák a közpénzeket – jelentette ki a VP elnöke.

Volner János szerint a baloldali politikusok minden alkalommal azért fognak össze, hogy megszerezzék és maguk között szétosszák a közpénzeket.

A fővárosban már volt offshore cég által megpályázott busztender, ötmilliárd forintos pluszköltséggel megvalósuló Lánchíd-beruházás, ám nem volt normális szervezett munka – mondta.

„Soha olyan magasra a fehérgalléros maffia szálai nem értek, mint Karácsony Gergelyék irányítása alatt (…) és soha ennyi pénzt Budapesten fővárosi ingatlanok eladásából nem loptak még el” – fogalmazott a VP-elnök.

Volner János kifejezte reményét, hogy a rendőrség felgyorsítja a „baloldali maffiózók” elleni nyomozást és a felelősök rács mögé kerülnek.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....