Óriási leleplezés: Mészáros cége a hatvanpusztai építkezésen az Orbán birtokon

Mészáros Lőrinc egyik cégének logóját is megtaláltuk az Orbán család hatvanpusztai építkezésén. Ez az első tanújele annak, hogy a beruházásnál a miniszterelnök földije is jelen van.

Mindent megtesznek az Orbán Győző tulajdonában álló hatvanpusztai birtokon az ellen, hogy a nyilvánosság megismerhesse az ott zajló építkezés kivitelezőjét. Az egyetlen kapaszkodót a területen felbukkanó járművek jelentik, és a HVG-nek az elmúlt napokban sikerült azonosítania egy gépet, amely Mészáros nevét viseli magán (amire több és egyértelmű képi bizonyíték is rendelkezésünkre áll). A teherautók többségén olyan cégek logói láthatók, amelyek nem tudnak lebonyolítani egy 6700 négyzetméter hasznos alapterületen zajló építkezést. A volt felcsúti polgármesternek viszont volna cége szinte minden apróbb feladatra.

Mészáros Lőrincet egy matrica buktatta le, amely az egyik munkagép oldalán látható. Az áll rajta: Mészáros M1 Autókereskedő Kft. Felhívtuk a céget az egyetlen elérhető telefonszámon. Először, lányos zavarukban, nem tudták megmondani, kereskednek-e autókkal, majd visszahívás után közölték: flottakezelés a profiljuk. Szervizeléssel, műszaki vizsgáztatással, autómentéssel, kárügyekkel foglalkoznak.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....