100 milliós elszámolási vita a Gáspár családban: éppen verik az utcán a testvéremet

Salgótarján — Fényes nappal, a nyílt utcán támadtak rá Gáspár Zsoltira (45) – tudta meg a Blikk.

A beszámolók szerint ijesztő volt a dulakodás a csendes kis utca fodrászata előtt, ugyanis Zsoltival torkaszakadtából üvöltött egy férfi, aki, úgy tudjuk, egy korábbi vitás helyzet miatt jogtalanul követelt több mint százmillió forintot Gáspár Győző (47) öccsétől, aki legutóbb a Farm VIP című műsort vezette. Információink szerint a vita tettleges­ségig fajult, Zsolti pedig a feljelentésen is gondolkodik.

„Arra lettem figyelmes, hogy hatalmas kiabálás, üvöltözés van az utcán. Odanéztem, majd megismertem az egyik férfit, Gáspár Zsoltit, akit a tévében többször láttam már. Vele kiabált egy férfi, aki jól láthatóan támadólag lépett fel. Nem hallottam, pontosan miről lehetett szó, de félelmetes volt, hogy napközben az utcán ilyen megtörténhet” – mondta lapunknak egy szemtanú, aki éppen akkor ment boltba, amikor az eset történt.

Egy másik szemtanú szintén arról számolt be, hogy az egész utca Zsolti támadójának hangjától zengett.

„Épp a pénzváltóból jöttem ki, Zsolti meg a fodrász előtt állt. Egy férfi ordítva fenyegette Zsoltit, akit egyből felismertem. Hallottam, ahogy az a pasas üvölti, hogy ennek rossz vége lesz, meg hogy elintézi őt. Úgy kellett lefogni, hogy ne inzultálja tovább Zsoltit. Aztán szerintem megijedt tőlem, mert elég nagydarab vagyok, biztos verőembernek nézett, pedig csak kíváncsi voltam, mi lehet a gond” – mesélte a Blikknek a szemtanú.

Lapunk megkereste Gáspár Zsoltit is, aki előbb elismerte, hogy valóban megtámadták őt a nyílt utcán, s elmesélte, hogy megtámadták és többször ököllel megütötték, ami lelkileg megviselte, és azon gondolkodik, hogy jogi lépéseket tesz, ám később úgy döntött, visszavonja a nyilatkozatát.

Kerestük Zsolti testvérét, Gáspár Győzőt (47) is, hogy mi történt pontosan az öccsével. A Romantic frontembere arról beszélt, hogy nem ismeretlen a támadó.

– Hallottam, mi történt... – mondta szomorúan Győző.

– Zsolti kikapott, úgy tudom, egy rokonunk verte meg őt. Az egyik ismerősöm, aki látta a történteket, írt nekem, hogy éppen verik az utcán a testvéremet.

Testi sértés is lehet a gyanú

Amennyiben az ifjabbik Gáspár fiú feljelentést tesz, a hatóság akár testi sértés miatt is indíthat nyomozást. Mivel feltehetően Zsolti csak kisebb zúzódásokat szenvedett, amelyek nyolc napon belül gyógyulónak számítanak, könnyű testi sértés esete áll fenn. Ha bíróság elé kerül az ügy, ennek a büntetési tétele 2 évig terjedő szabadságvesztés, pénzbüntetés vagy közérdekű munka.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....