Nem akárhova jár Orbán unokája - annyi a tandíj mint a magyar minimálbér

Nagy szerencse, hogy Tiborcz István feltornázta magát a leggazdagabb magyarok listájára.

Korábban megírtuk, hogy a spanyolországi Marbellába költözött Orbán Ráhel és férje, Tiborcz István, valamint három gyerekük, Alíz, Adél és Bertalan.

A hírről elsőként beszámoló Blikk azt írta, legidősebb gyereküket, Alízt már be is íratták egy ottani nemzetközi magániskolába.

A nemzetközi iskolában azonban nem lesz olcsó Orbán Viktor unokájának taníttatása. Az Mfor.hu a helyi magyar közösségből származó értesülésére hivatkozva, az iskola megnevezése nélkül ugyanis szombat reggel arról számolt be:

az intézményben a jelenlegi magyar éves minimálbérnek megfelelő összegű tandíj van: nagyságrendileg 6000 euró (mintegy 2 millió forint).

Emellett fizetni kell a beiratkozásért is, továbbá az intézmény letéti díjat is kér arra az esetre, ha év közben otthagyják az intézményt. Ráadásként minden extra foglalkozásért külön kell fizetni, ahogy az étkezési díjra is kérnek plusz összeget – írja az mfor.

A portál emellett arról is írt, hogy azon a családi házas környéken, ahol Orbán Ráhel és Tiborcz István ingatlant szerzett magának kb. 1-4 millió euró (350 millió és 1,5 milliárd forint) közötti áron alakul a villák ára.

Az mfor.hu úgy értesült,

az Orbán Ráhelék által megszerzett ingatlan több millió eurót érhet.

A milliárdos összegű ingatlanvásárlást ugyanakkor feltehetően gond nélkül finanszírozni tudják, hiszen a miniszterelnök veje már harmadik éve szerepel a leggazdagabb magyarokat rangsoroló listán a maga 39 milliárd forintos vagyonával.

(mfor.hu nyomán)





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....