Nagy Feró Orbán ellen tüntetőket igazított helyre - Nem bírtam ki, odamentem...


A Kossuth-díjas énekes is tiszteletét tette a rendezvényen, ahol a miniszterelnök beszédét nem, de a külügyminiszter és az igazságügyi miniszter beszédét végighallgatta. „Mindketten fantasztikus politikusok, Varga Judit pedig ráadásul szép is, bár Szijjártó Péter se csúnya” – kommentálta lapunknak az eseményeket Nagy Feró.




A találkozót a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) szervezte, az eseményre hivatalos volt többek közt Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter, Varga Judit igazságügyi miniszter, Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Benkő Tibor honvédelmi miniszter, Harrach Péter, a KDNP frakcióvezető-helyettese, Schmitt Pál volt köztársasági elnök, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) tiszteletbeli elnöke, Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, a Ferencváros elnöke, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Eperjes Károly Kossuth-díjas színművész, Nagy Feró Kossuth-díjas énekes, zeneszerző, dalszövegíró, Nemcsák Károly, a József Attila Színház igazgatója.



A rendezvényről ma reggel Orbán Viktor egy rövid összefoglaló videót is közölt, melyen feltűnik a bográcsozó Németh Szilárd is.



„Újra együtt” – írta posztjában Orbán Viktor, utalva arra, hogy a piknik tavaly a koronavírus-járvány miatt elmaradt.





A hangulat Nagy Feró, a Beatrice frontembere szerint is kifogástalan volt. Noha csak rövid időt töltött a rendezvényen, rengeteg baráttal, ismerőssel találkozott, kifele menet pedig még néhány tüntetőt is helyreigazított.



„A környéken több tüntetővel is találkoztam. Valaki azt kiabálta, hogy elég volt a diktatúrából. Nem bírtam ki, odamentem hozzá, és megkérdeztem, hogy mit gondol, ha diktatúra lenne, akkor tudna-e itt tüntetni.



Ha ez Kádár idejében történik, akkor egy perc múlva elcipelték volna az illetőt a helyszínről, és börtönbe csukták volna.



Igazából nem sok vizet zavartak, nem állt meg miattuk az élet” – mondta az Indexnek Nagy Feró, aki Orbán Viktor beszédét már sajnos nem tudta megvárni, mivel koncertre kellett sietnie.



Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Varga Judit igazságügyi miniszter beszédén viszont ott volt. Arra a kérdésre, hogy a beszédből mi maradt meg neki a leginkább, a következőt felelte:



Mindketten fantasztikus politikusok, Varga Judit pedig ráadásul szép is, bár Szijjártó Péter se csúnya



– jegyezte meg humorosan Nagy Feró.











Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen