Magyarországon bármit lehet: Fejenként 6 havi jutalmat kap három fideszes alpolgármester - de a polgármester is jutalmazta magát pár millióval



Közel hatmillió forintos bónusz üti a markát Dióssi Csabának.



„9 órakor kezdődne a mai dunakeszi testületi ülés. 9:02-kor osztják ki a polgármester jutalmazásáról szóló két – egyébként két napja kelt – előterjesztést, mely szerint összesen 7 havi illetményének megfelelő jutalmat kap Dunakeszi polgármestere és 6-6 havi jutalmat kap a három (!) fideszes alpolgármester” – írta csütörtök reggel Varga Zoltán Péter, a Jobbik önkormányzati képviselője.

A csütörtöki képviselő-testületi ülésen el is fogadták az említett két előterjesztést (ha valakit érdekel, a Telekeszi TV közvetítésén itt meg is nézheti, a vonatkozó rész 18 perc 15 másodperc környékén kezdődik). Ez azt jelenti, hogy Fót fideszes polgármestere, Vass György után Dióssi Csaba is busás jutalomban részesül.

A polgármester a vagyonnyilatkozata szerint havi bruttó 820 ezer forintot keres,

magyarán 5,7 millió forintot szavazott meg neki a testület.

Erdész Zoltán és Sipos Dávid alpolgármesterek havi bruttó 720 ezer forintot keresnek, tehát ők 4,3 millió forintot vihetnek haza. (A harmadik alpolgármester, Nyíri Márton vagyonnyilatkozatát nem találtuk meg a város honlapján, de ő nem tagja a képviselő-testületnek).

Dunakeszi polgármesterének ingatlanügyével kapcsolatban több cikket is írtunk a közelmúltban, ugyanis Dióssi Csaba építtetett egy tíz lakásos társasházat a cégével, amelyből 2016-ban kiszállt, s onnantól kezdve a fia a vállalkozás ügyvezetője, a polgármester pedig később megvásárolta a társasház öt lakását, amihez még CSOK-ot is felvett, így mind a négy gyerekének jutott egy ingatlan.


Ezt követően pár héttel megírtuk azt is, hogy pont a már Dióssi Csaba vezette önkormányzat engedélyezte a polgármester családi cégének a társasház felépítését. Az ügyben Vadai Ágnes, a DK országgyűlési képviselője feljelentést tett, viszont a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nem kifogásolta az ügyletet – bűncselekmény hiányában elutasította a képviselő feljelentését.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....