Bemutatjuk: havi 3 millió forint plusz költségtérítésért képviseli hazánkat

Rossz ötlet volt beszólni.

Valószínűleg nem sokan hallottak még Tóth Edináról, pedig létezik ilyen politikusa a Fidesznek: havi 3 millió forint plusz költségtérítésért képviseli hazánkat az Európai Parlamentben, de sok emlékezetes megnyilvánulás nem fűződik a nevéhez.

Róla van egyébként szó – ha nem ismered, nem a te hibád:

Tóth Edina, a Fidesz EP-képviselője

Tóth Edina azonban most Facebook-posztra ragadtatta magát, miután Rónai Sándor, a DK EP-képviselője figyelmeztetett rá, hogy a glasgow-i klímacsúcson Magyarország nem írta alá az első 105 ország között az erdőpusztítások megállításáról szóló egyezményt.

(Később Orbánék a nyilvánosság hatására meggondolták magukat, és csatlakoztak az egyezményhez – a szerk.)

Tóth Edina “baloldali álhírnek” nevezte Rónai Sándor írását, akit a posztjában “Dobrev Klára táskahordójának” titulált.

Ez utóbbi jelző miatt szabadult el a pokol, Rónai ugyanis bekommentelt a fideszes képviselőnő posztja alá, méghozzá egy meglehetősen kínos történet nyilvánoságra hozatalával.

Történt ugyanis, hogy 2019-ben a brüsszeli repülőtéren Tóth Edina segítséget kért a bőröndjei cipeléséhez két szintén EP-képviselő párttársától: Szájer Józseftől, majd Hidvéghi Balázstól, ám Szájer végül a saját csomagját is Tóth Edinával hozatta el, Hidvéghi pedig faképnél hagyta a képviselőnőt.

Végül a DK-s Rónai Sándor segített a fideszes politikusnő bőröndjeit elvinni. Tóth Edina ezek után nevezte “táskahordónak” Rónait.







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen