Kivonult a NAV, ugrott az arany fürdőszoba és a luxus BMW - videó a kivonulásról


Külföldön futtatott magyar nőket egy szolnoki pár, akiket most a rendőrség sikeresen lekapcsolt.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Felderítő Főosztályának Emberkereskedelem Elleni Osztálya büntetőeljárást folytat Sz. Attila és élettársa, L. Ramóna szolnoki lakosok ellen, akik a gyanú szerint több éven keresztül magyar nőket külföldön prostitúciós tevékenységre kényszerítettek, bántalmaztak, a keresetüket pedig elvették - írja a Police.hu

Sz. Attila szinte minden esetben álnéven ismerkedett meg későbbi áldozataival, akikkel rövid ismertséget követően érzelmi kapcsolatot létesített. Volt olyan eset, amikor egyiküket meg is erőszakolta. Később – arra való hivatkozással, hogy a vállalkozása anyagi gondokkal küzd – a nőket erőszakka, vagy megtévesztéssel prostitúcióra kényszerítette. A sértetteknek Németországba vagy Svájcba kellett utazniuk, ahol egy magyar nő fogadta őket, aki – szintén kényszer hatására – betanította őket. A kiszolgáltatott helyzetben lévő sértettek által megkeresett és átutalt pénzt Sz. Attila élettársa, L. Ramóna vette fel. A páros az évek alatt közel 21 millió forintra tett szert ilyen módon.


A KR NNI Felderítő Főosztályának Emberkereskedelem Elleni Osztálya a KR Különleges Szolgálatok Igazgatóság Bevetést Támogató Osztályának bevonásával 2021. június 17-én reggel szolnoki tartózkodási helyükön elfogta a két elkövetőt.

A lakásban tartott kutatás során a rendőrök tárgyi bizonyítási eszközöket lefoglaltak le, továbbá vagyonvisszaszerzés keretében egymillió forint készpénzt, illetve egy nagyértékű gépkocsit, továbbá intézkedtek a szolnoki ingatlan zár alá vétele érdekében.

Sz. Attilát és L. Ramónát a KR NNI nyomozói a KR Rendészeti Igazgatóság állományának közreműködésével előállították, majd emberkereskedelem, illetve pénzmosás miatt gyanúsítottként kihallgatták őket, illetve kezdeményezték a férfi letartóztatását.







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....