Orbán elszólta magát mit csinál majd, ha az ellenzék nyer


Újra egymásnak ment Jakab Péter és Orbán Viktor a parlament mai ülésén. A Jobbik frakcióvezetője tolvajnak nevezte a miniszterelnököt, aki bejelentette, hogy még 20 évig tervez a politikában maradni.



Mint azt már a Blikk is megírta, Jakab Péter durván beleszállt ma Orbán Viktorba, emiatt újra kikapcsolták a mikrofonját.

A frakcióvezető azon is kiakadt, hogy a miniszterelnök pénteki beszédében azt mondta: ő is bérből és fizetésből él. Mint már korábban megírtuk, Jakab a Facebook-oldalán fejezte ki nemtetszését, tolvajnak nevezve Orbánt.

Jakab vádlóan feltette azt a kérdést a miniszterelnöknek, hogy ő elvesztette-e a munkáját, illetve mennyivel csökkent a fizetése. Korábban azt írta, Orbán nem dolgozott a Parlament falain kívül, így azt a kérdést is feltette, hogy pedagógusként elkapta-e a vírust az osztályteremben,a vagy egészségügyi dolgozóként kockára tette-e az egészségét.

Orbán Viktor erre elmondta: a miniszteri fizetés „össze van kötve az átlagjövedelemmel, ha az nő, nő, ha csökken, akkor csökken. Ez egy jó rendszer.” Majd hangsúlyozta, hogy ő nem tőkejövedelemből, hanem bérből él.


Majd kifejtette, hogy nem is tervez tőkejövedelemből élni akkor sem, ha az ellenzék nyer a választásokon. Mint mondta, „akkor sem szabadulnak meg tőlem, itt maradok képviselőként”. Sőt, azt is elmondta, hogy a politikában való jelenlétére még a következő 20 évben is számíthatnak – írja a 24.hu.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....