Mi a f*szt keresel itt, te bűnöző?! - nagyon durván nekimentek Ambrus Attilának


Rendkívül erős ellenszenvet tapasztal egyes kofák részéről a termelői piacokon Ambrus Attila, azaz a Viszkis, akit a múltja, pontosabban a börtönben töltött évei miatt több árus is kiutált.


Kiutálták a piacról Ambrus Attilát! Bár a Viszkis néven elhíresült egykori bankrabló mindent megtesz annak érdekében, hogy a börtönben töltött évei után becsületes életet éljen, a termelői piacokon azonban – ahol a kerámiatárgyak mellett a könyvei is megvásárolhatóak – az árusok közül többen is azt éreztetik vele, hogy nemkívánatos személy. A ma már keramikusként ténykedő Ambrus úgy érzi, kezd belefáradni abba, hogy kitaszítják, s bántja az igazságtalanság.

– Nem bóvlit árulok, illetve eladni is tudok. Tíz éve ezt csinálom, bejártam fél Európát, azt mondhatom, hogy szinte az ország minden termelői piacán árultam már, de soha olyan erős ellenszenvet nem tapasztaltam, mint ami itt, Veresegyházon fogad – fogalmazott elkomorodva a Borsnak Ambrus Attila, aki azt gondolja, a kofák el akarják őt lehetetleníteni, mert nem tetszik nekik, hogy egy ismert ember árulja a portékáit a piacon.

– Úgy érzem, egyre inkább háttérbe szorulok. Ha ez így megy tovább, a polgármesteri hivatalhoz fordulok! Nem a szervezőkkel és nem is a piacfelügyelőkkel van gond. Úgy érzem, a többi árus arra hajt, hogy kitúrjon, mert mindig elhajtanak az asztaltól. Egyértelműen érezhető a feszültség, amikor megjelenek és elkezdek kipakolni. Sokan nem tudják, de mivel sok időt töltöttem magánzárkában, nagyon éles a hallásom, gyakran hallom, hogy: „Mi a f*szt keresel itt, te bűnöző?!” – magyarázta a Viszkis, aki hozzátette, szerencsére tettlegességre eddig nem került sor. Mint mondja, ha egyszer embert öl, az a szelfik miatt lesz: előfordult már, hogy egy nap 1400 ember kért tőle közös fotót.

– Általában hozzám se szólnak. Ha elém állnának és a szemembe mondanák, hogy takarodjak onnan, megtenném, de ahhoz túl gyávák. Én nem mondok semmit, mert úgy gondolom, jobb a békesség. Nem tettem semmi rosszat, nem mentem be a bankba és nem loptam el a pénztárcájukat sem. Az igaz, hogy tavaly nyáron a 35 fokos hőségben megittam néhány felest egy-két helyi emberkével, ami nem volt túl szerencsés, de ezt is a saját pénzemből tettem, nem másét ittam el – magyarázta Attila. És bár a vásárlói szeretik, az is előfordulhat, hogy többet nem árul majd a veresegyházi piacon.





Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....