Mészáros a fideszes mondavilág szerint azért lett milliárdos, mert ésszel gondolkodik - sőt...

Kitódultak az utcára az elméleti professzorok, és abban nem volt köszönet

Az október 23-ai Békemenet felvonulóit kérdezte a Telex arról, hogy mi a véleményük Márki-Zay Péterről, aki várhatóan Orbán Viktor kihívója lesz a jövő évi választáson.

Rögtön a videó elején egy fogatlan néni nem finomkodott, felháborodva kommentálta, hogy az ellenzék is indul a voksoláson:


„Hát azt ki tudnám nyírni, ha lehetne! Hogy gondolja ő eztet? Mit csináltak? 2006-ban is mit csinált Gyurcsány?”

– acsarkodott az idős fideszes a központi kommunikáció irányával összhangban, és a Btk.-val némileg szembehelyezkedve.


Volt olyan is, aki azt sem tudta, hogy ki az a Márki-Zay Péter, és arra sem tudott mindenki egyértelműen felelni, hogy miért kell Gyurcsányt megállítani. A videóban megszólalt Fásy Ádám is, aki viszont biztos benne, hogy saját maga is megverné Márki-Zayt.

Az is kiderült, a fideszesek az ellenzéki miniszterelnök-jelöltet hazaárulónak tartják, és hét gyermeke, vallásossága ellenére sem hiszik el róla, hogy jobboldali, hiszen „összeállt a szemkilövetővel”

Az Orbán-kormány lényegét jelentő lopásokat azzal igyekeztek magyarázni, hogy most már legalább „nem a nyugati tőke garázdálkodik Magyarországon, és tolják ki talicskában a pénzt”.

Mészáros pedig a fideszes mondavilág szerint azért lett milliárdos, mert „ésszel gondolkodik”, és ő „nem veszi ki a pénzt” (nyilván ez a 12 milliárdos osztalék csak délibáb – a szerk.), hanem visszaforgatja – tette helyre a „baloldali, demagóg” felfogást egy közgazdász típusú felvonuló.







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....