Ha ezt Orbán meglátja - szándékosan megrongálták a kampány plakátokat

Már nincs helye a finomkodásnak, mert a kormány nagyon bedurvult! Az eddigieknél sokkal határozottabban kell cselekedni, több kell a kommunikációs akcióknál. Rá kellett jönnöm, hogy itt már nem elég csak matricázni, sokkal többet és sokkal határozottabban kell tenni a propaganda ellen, az egyértelműen kommunista és fasiszta rendszert idéző propaganda ellen.



Ha sok év múlva az unokánk megkérdezi, hogy hogyan nézhettük tétlenül ezt a rengeteg hazugságot és uszítást, mit fogunk mondani neki? Be kell vallanom, hogy csak most olvastam a """nemzeti konzultáció""" teljes szövegét és az annál is undorítóbb, mint amit eddig gondoltam róla. De azt is el kell mondanom, hogy sajnos az asztalon hagytam a """kérdőívet""", amit a gyermekeim elolvastak és mélyen meg voltak rajta döbbenve.

Ezután ültem autóba, hogy befejezzem amit elkezdtem és a korábban felmatricázott plakátot le is tépjem.





Abba kell belegondolni,hogy teljesen joggal kérdezhetnénk a nagyszüleinket: miért nézték némán a kommunista propaganda hecckampányait, amikor pl. tisztességes parasztemberek ellen hecceltek a kulák-ellenes plakátokon. Vagy miért tűrték némán a náci propagandát Szálasi alatt? Persze ők védekezhetnek azzal, hogy itt voltak a németek, vagy a Vörös hadsereg és amúgy is terror járt az ellenvéleményekért.



De mi mit mondunk majd kifogásnak? Féltünk a pár tízezres büntetéstől? Vagy féltettük az állásunkat? Mit? A plakát letépésével, firkálással matricázással amúgy bűncselekményeket akadályozunk meg: a közösség elleni uszítást mindenképpen, a tiltott pártfinanszírozásra és a hűtlen kezelésre “csak“ felhívjuk a figyelmet.



Ha Ön nem csak némán szeretné nézni a rengeteg gyalázatot, akkor üzenjen a kormánynak a plakátok eltávolításával, vagy felmatricázásával, vagy akár csak festékkel, tollal. Higgye el, ha nem teszünk ellene, Orbánnak ez a kampánya ugyanúgy sikeres lesz, mint a többi. Ha elég sokszor ismételnek egy hazugságot, az emberek közül sokan felülnek a hergelő kampányoknak. Az pedig tragikus következményekkel jár (és járt eddig is).



Egyébként el kell mondanom, hogy jó érzés volt tenni valamit ez ellen a mocsok ellen. Javaslom az összes ellenzéki képviselőnek!

Hadházy - facebook





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....