A letartóztatott végrehajtók őszintén meglepődtek azon, hogy nem úszhatnak meg mindent

Völner Pár politikusbűnözői működéséről több ezer oldalnyi lehallgatási leirat készült és a hírek szerint Pintér Sándoron keresztül a Fidesz-maffia keresztapája, Orbán Viktor is folyamatosan részletes tájékoztatást kellett hogy kapjon.


A Fidesz-maffia 11 év alatt annyira bekebelezte Magyarországot, hogy a letartóztatott végrehajtók őszintén meglepődtek azon, hogy nem úszhatnak meg mindent. Na nem azért, mert Polt Péter lelkiismerete feltámadt - valószínűleg belső fideszes leszámolási akcióról van szó.
A HVG forrásai szerint Varga Judit elengedte Völner kezét, a politikai vezetés éppúgy titkolni akarta a történteket, mint az igazságszolgáltatás szereplői. “Ennek tudható be, hogy az ügyet példátlan módon titkosították. Olyannyira, hogy információnk szerint nem csak annak tartalmát titkosították, de azt is, kik a szereplői és mi maga az ügy.“


Varga Judit körül fogy a levegő, a Pegasus-botrány körüli titkolózás és maszatolás, majd a helyettese körül kiépült korrupciós hálózat is kristálytisztán bizonyítja az igazságügyi miniszter tökéletes alkalmatlanságát.


Tehát Orbán Viktor és Varga Judit tudott Völner korrupciós botrányáról, a törvénysértést a szemük előtt követte el, mégsem tettek semmit sem! Sőt, Völner Pál továbbra is országgyűlési képviselő, fontos párttisztségeket tölt be, holott tudjuk, hogy a börtön kapujában van.
A Momentum Mozgalom Hadházy Ákossal közösen azon dolgozik, hogy megtisztítsuk Magyarországot a korrupciótól. 2022 után olyan új Magyarországot építünk, ahol börtönnel néznek szembe azok, akik meglopják a magyar adófizetőket. Négy hónap múlva Varga Judit sem fog tudni menekülni a felelősségre vonás elől!

Ellenzéki összefogás: 2022 Fekete-Győr András





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen