Egy 1993-as előkerült felvétel ad választ ara, Orbán miért nem ad bárkinek interjút

Orbán Viktor 1993-ban fejtette ki, miért nem hajlandó válogatás nélkül válaszolni kérdésekre:


Bizonyos dolgokat nem viselek el. És mondjuk olyan kérdésekre, amik azon a morális szinten mozognak,

hogy barátom, azt a hírt hallottuk, bár tényeket nem tudunk mondani, de azt azért hallottuk, hogy te lopni jársz a boltba, és egy rossz dolog, tudod?


Nem olyan kedves erről mondani valamit. Mondjuk az ilyen morális jeleneteket, akik teremtenek a számomra, azt én nehezen tudom elfogadni. Képzeld, ha itt ülünk szemben, ne is vágjátok ezt ki itt a kamera, és megkedveltem tőle.

Te barátomtól azt hallottam, hogy te kiskorúakkal szoktál fajtalankodni. Nem tudok tényeket hozni, de valahogyan ez a hír úgy rád rakódott. Mondana erről nekünk néhány szót.

Itt ülünk néhány százan. Itt a sajtó, meg a rádió. Beszélgessünk már erről! Mondd már el, hogy te most akkor ez igaz?

Na most azt gondolom, hogy én ugyan politikus vagyok, de emberileg sem vagyok hajlandó elfogadni, hogy morálisan olyan helyzeteket hozzanak létre az én számomra, amiben egyszerűen nem lehet jól viselkedni. Mint ahogy te is kikérnéd magadnak, hogyha ez most egy komoly dolog lett volna, azt hiszem. Na most én politikus vagyok, de emberből vagyok. És bizonyos dolgokat nem fogadok el.

És lehet, hogy politikusabb minden dolgot elfogadni, de én nem ezek közé a politikusok közé tartozom, hanem azt mondom, hogy uraim, ezt nem.

Ezt nem.









Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....