Hová tűnt a film amit 2.3 milliárdért rendeltek meg? - Egyszerűen nem akarják megmutatni

Putyin háborúja borzalmas és egyszerűen nem tehetjük meg, hogy az agresszor oroszok gaztetteiről ne beszéljünk. De sajnos ez nem feledtetheti velünk Putyin budapesti helytartójának bűnszervezetét, így muszáj az elkövetkező napokban is posztolnom ezekről .

Mint pl. erről:

Most már biztosra veszem, hogy nem létezik az a "kreatív imázsfilm", amit 2.3 milliárdért (!) rendelt meg a Miniszterelnöki Kabinetiroda a Magyar Turizmus Ügynökségtől, ezelőtt 4 évvel. Először az MTÜ-től kérdeztem meg, hogy hol tudom megtekinteni ezt a szuperprodukciót és kinek fizették ki ezt a rengeteg pénzt. Először a járványra hivatkozva (!) 45 nap türelmet kértek, majd egy mondatban közölték, hogy ők nem adatkezelők (nem tudják megmondani). Ezután a megrendelő Kabinetirodához fordultam, és először ők is 45 napot kértek, szintén a járványra hivatkozva (erre mondaná M.Cecília, hogy "nincs erre egy jobb szövegünk?https://444.hu/.../semmi-nyoma-a-filmnek-amire-23...). MAJD MOST A KÖR BEZÁRULT: A HATÁRIDŐ LEJÁRTAKOR ROGÁNÉK IS KÖZÖLTÉK, HOGY NEM ADATGAZDÁK,


TEHÁT NEM TUDJÁK, HOVA TŰNT EL A FILM


Rogán a piszkos háború árnyékában még szemtelenebb-ha lehet ezt fokozni.

Ha a film meglenne, akkor nyilván már 3 hónapja megmutatták volna -így azonban számomra nyilvánvaló, hogy ezt bizony "elfelejtették" megcsinálni. Kifizetni nyilván nem, mert akkor azt írták volna. Miután a legutóbb írtam az ügyről több forrás jelentkezett, akik szerint gőzerővel dolgoznak stábok valami hasonló filmen - talán , hogy majd lehessen mégis valamit felmutatni.

Hadházy Ákos





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....