Ez durva: nem akármiért támadja Gyurcsány lányát a Fidesz

Megvillant a fideszes erkölcs.

Gyurcsány Ferenc lányára, Gyurcsány Annára (címlapképünkön) uszította kedden a fideszes trollokat a közösségi oldalán Bohár Dániel, majd a Pesti Srácok nevű szennyportál.

A fideszes propagandista a DK-elnök lányának LinkedIn-profiljáról készített képernyőfotót dobta a követői elé, amelynek tanúsága szerint Gyurcsány Anna az Oltalom Karitatív Egyesületnél dolgozik.

Ez az a szervezet, amelynek vezetője Iványi Gábor, és amelynek Dankó utcai központját hétfőn 30 felfegyverzett NAV-ellenőrrel szállta meg a hatalom.

Iványiék ellen Orbán Viktor évek óta bosszúhadjáratot folytat: a hajléktalanokat, éhező gyerekeket segítő szervezetnek az állam öt éve nem fizeti ki a strasbourgi bíróság szerint is járó támogatást, így Iványiéknak nincs miből befizetniük az elmaradásaikat, de a szegény embereket segítő szolgáltatásaikat így is próbálják a lehetőségeikhez képest fenntartani.

Iványi Gábor az elmúlt évek vegzatúrájába belebetegedett, ám nagyon jól esett neki az az összellenzéki kiállás, amelyet hétfőn pár óra alatt hoztak össze az ellenzéki pártok







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....