Dúl a love.
“Éppen Valentin-napon a párom meglepett egy vacsorával a Four Seasons Hotelben. Amikor már végeztünk a vacsoránkkal és felálltunk az asztalunktól, pár méterre egy ismerős, kellemes női hang ütötte meg a fülem, amint azt mondja: Lőrinc.”
– írta a Blikknek egy szemfüles olvasó levelében, aki ekkor vette észre Mészáros Lőrincet és Várkonyi Andreát Budapest egyik legelegánsabb éttermében, a Kollázsban. Itt ünnepelte meg az ifjú pár a Valentin-napot, ahol külön menüvel készültek nekik.
A négyfogásos vacsora olasz és francia fogásokból állhatott, ami 21.900, borral 31.800 forintba kerül:
az étvágygerjesztő pisztráng kaviár, zeller és alma,
az előétel kérgezett tonhal és pácolt libamáj, dinnye és balzsamecet
a leves sütőtök consommé volt, borjúnyelvvel, raviolival és tormával
a főétel tőkehal hátszín vagy tanyasi csirkemell saltimbocca,
a desszert pedig csokoládé cannoli volt.
|