Menczer kemény: Mindig lenéztek, de mindig tudtam győzni

A célunk világos, és egy rövid, gyönyörű szóban megfogalmazható: győzni. Minden más megalkuvás, jelentette ki Menczer Tamás államtitkár, a Fidesz-KDNP Pest megye 2. számú egyéni választókerületének képviselőjelöltje a Telkiben tartott nagygyűlésén elmondott beszédében. Menczer Tamás beszélt a baloldal lenéző magatartásáról, és Szél Bernadettről, a jelöltjükről is. A gyűlés résztvevőinek videóüzenetet küldött Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter is.

A baloldal már eredményt hirdetett a választókerületben, jóval azelőtt, hogy a verseny elkezdődött volna - mondta Menczer Tamás.

"A célunk világos, és egy rövid, gyönyörű szóban megfogalmazható: győzni. Minden más megalkuvás"

- fogalmazott a Fidesz jelöltje az ötszáz fő előtt tartott beszédében Telkiben. Mint mondta, a baloldalon „lenéznek bennünket. Engem mindig lenéztek", de akik
lenéztek, azok minden alkalommal ráfizettek, és minden alkalommal pórul jártak, ugyanis mindig tudtam győzni. És ha ez a közösség mellettem lesz, most is győzni fogok.

A Telkiben tartott nagygyűlésen ötszáz vendég vett részt, fellépett többek között Nemcsák Károly színművész és Szécsi Máté operaénekes is.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter videóüzenetben szólt a résztvevőkhöz.

Szijjártó Péter elmondta, hogy az elmúlt hét év egyik legjobb személyi döntésének tartja, hogy felkérte Menczer Tamást, hogy államtitkárként dolgozzon mellette.

Aki ennyi éven át kitart mellettem és ennyi éven át dolgozik mellettem, az egészen biztosan komoly munkabírással rendelkező, kemény és szorgalmas ember

- fogalmazott a miniszter.

Menczer Tamás Szél Bernadettről, a baloldal jelöltjéről is beszélt. Elmondta, mint embert, mint nőt és mint családanyát tiszteli, de a politika, amit képvisel, nem tiszteletre méltó. Menczer Tamás emlékeztetett, Szél Bernadett fontos kérdésekben ugyanazt mondja, mint Márki-Zay Péter és a Gyurcsány-féle baloldal, például a rezsicsökkentés kapcsán is. Korábban a Parlamentben

Szél Bernadett arról beszélt, hogy a rezsicsökkentés nem fenntartható, a piaci áraktól nem lehet elszakadni.

Ráadásul Szél még klímaadót is bevezetne, emlékeztetett Menczer Tamás.

Az államtitkár arra is emlékeztetett, hogy Szél Bernadett többször is felszólalt a déli határt védő határzár ellen és a kvótarendszer mellett.

Menczer Tamás arról is beszélt, hogy ő veszélyt lát Márki-Zay Péterben, Gyurcsány jelöltjében. Úgy fogalmazott:

Hogyha ez az ember Jézushoz hasonlítja magát, akkor én életemben egyszer büszkén leszek 'hitetlen Tamás'

A Fidesz jelöltje azt is elmondta, „a lehető, és mind közül a legszebb feladat", amit valaha végzett, a Buda környéki közösségekkel való találkozás.

Elmondta, hogy a Telkiben tartott gyűlés „a 190. találkozás, amikor együtt lehetünk, találkozhatunk kisebb vagy nagyobb csoportban. Ezeknek a beszélgetéseknek a folyományaként ötven projektet, ötven fejlesztési projektet tudtam elindítani vagy segíteni itt a választókörzetben," többek között az M1-es autópálya pátyi lehajtójának megépítését





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....