Kovács Zoltán eltorzított hírektől félti a magyarokat - a magyar választási rendszert támadja a Soros-hálózat

Magyarország 2010 óta érzi negatív hatásait annak a nemzetközi gyakorlatnak, amelyet most a Soros-hálózat emberei a saját szavaikkal mutatnak be – mondta a Magyar Nemzetnek a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

Kovács Zoltán a lap pénteki számában megjelent interjúban úgy vélte, az lehet a megoldás, ha minden esetben reagálnak az eltorzított tényekre, amelyek a nyugati sajtóban megjelennek Magyarországról, azon viszont még dolgozniuk kell, hogy ez el is jusson a nyugat-európai közvéleményhez.

Az államtitkár az elmúlt napokban nyilvánosságra került nyilatkozatokra reagált, „melyekben a nemzetközi baloldalhoz tartozó politikai aktor, újságíró, illetve a Soros-alapítvány egyik volt vezetője ismeri el, hogy Magyarországot és Lengyelországot sok igaztalan váddal támadják a nemzetközi politika színpadán”.

Az államtitkár kijelentette, az elmúlt két hétben napvilágra került néhány hír alapján mindenki számára nyilvánvalóvá válhat, hogyan működik a Soros-hálózat. „Értelemszerűen nem jut el a nyugati olvasókhoz, hogy mitől népszerű a magyar kormány” – mondta.

Megjegyezte, sok százan, sok ezren tevőlegesen részt vesznek ebben a folyamatban: a Soros-hálózat az elmúlt 30-40 évben épült ki gyakorlatilag az egész világon. „Ami most napvilágra került, az náluk a napi rutin része lehet” – vélte Kovács Zoltán. Szerinte nem szabad eltorzított tényeket vagy véleményeket szó nélkül hagyni, reagálni kell, és létre kell hozni azokat a csatornákat, amiken keresztül a kormány el tudja juttatni az érintettekhez a valós információkat. „A nyugati olvasóközönség gyakran a valósággal már nem is találkozik” – hangoztatta a politikus.

Kovács Zoltán szerint az is mindenkinek egyértelművé vált, hogy a globalistákat valójában nem érdekli ez a térség. „Az ő gondolkodásukat egy internacionalista felfogás határozza meg, gondolkodásukban lényegtelen, hogy ki hol él, de, mint az kiderült, ők is tudják, hogy ez a valóságban nem így van” – fejtette ki, hozzátéve, az Európán belüli országok között is alapvető különbségek vannak, de ez nem érdekli őket. „Ezt mi az elmúlt tizenkét év minden hónapjában tapasztaltuk: a médiatörvény, az alaptörvény, a sarkalatos törvények elfogadásakor is beindult a mechanizmus” – hangsúlyozta.

Kovács Zoltán arról is beszélt, hogy a választások közeledtével ismét a magyar választási rendszert támadja a Soros-hálózat, „pedig a mi rendszerünkben tényleg a leadott szavazat számít, ezért emésztik meg nehezen, hogy Orbán Viktor három választást nyert meg egymás után”.

„Azt hallhatjuk visszaigazolva ezen a hangfelvételen – ahol egy Soros-szervezetnél dolgozó korábbi munkatárs beszél -, amit a mindennapokban is tapasztalunk. Magyarország ellen Soros szervezetei jelentős pénzekkel, nemzetközi színtéren lejárató akciót folytatnak évek óta” – válaszolta Gulyás Gergely a Magyar Nemzetnek azzal kapcsolatban, hogy egy hangfelvétel szerint hazugságokon alapuló nemzetközi kampány folyik Soros Györgyhöz köthető szervezetek közreműködésével Magyarország ellen.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint semmi újszerű nincs a történetben. „Olyan ez, mint az őszödi beszéd. Eddig is tudtuk, hogy hazudnak, de most már bizonyítékunk is van róla” – jegyezte meg Gulyás Gergely.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen