Újabb hangfelvétel: a végrehajtói kar munkatársai beszélgetnek egy esetről, ahol a dombóvári pályázó nem kapta meg a...

Újabb hangfelvételt kaptam arról, hogy Potápi Árpád bonyhádi fideszes képviselő, nemzetpolitikai államtitkár is befolyásolhatta a végrehajtók kinevezését. A felvételen a végrehajtói kar munkatársai beszélgetnek egy esetről, ahol a dombóvári pályázó nem kapta meg a kinevezést, mert azt az utolsó utáni pillanatban visszavonták és helyette egy kaposvári jelöltnek adták. Az ok a dolgozók szerint a Potápi által küldött e-mail lehetett.

A felvétel szerint az - egyébként jó pályázatot benyújtó - jelölt végül Kaposváron kapott végrehajtói praxist.

Ez a vád nagyon súlyos, ezért természetesen megpróbáltam ellenőrizni. Az tény, hogy Dombóvárról Kaposvárra, Kaposvárról pedig Dombóvárra dolgozik végrehajtó. Az Igazságügyi Minisztériumtól és a Végrehajtói Kartól is kikértem a dombóvári pályázatok adatait, a pontozás részleteit és azt szerettem volna megtudni, volt-e utólagos változtatás. Répássy álamtitkár cinikusan csak annyit válaszolt, hogy igen, volt egy pályázat Dombóváron... A Végrehajtói Kar pedig személyiségi jogokra(?!) hivatkozva tagadta meg a választ.

Maga a hangfelvétel számomra teljesen hiteles, Völner példája után pedig egyáltalán nem életszerűtlen az ott elhangzó súlyos vád, amit természetesen csak egy valódi nyomozás tudna tisztázni, miután a minisztérium megtagadta a képviselői kérdésre a választ. Ezért az ügyben a tegnapi napon benyújtottam egy feljelentést. Merőben kíváncsi vagyok arra, hogy Völner árnyékában meg merik-e tagadni a nyomozást!



Hadházy Ákos közlemény







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....