Mi az úristen ez a műsor a köztévén?????

Olvasónk hívta fel a figyelmünket hétfő reggel egy meglehetősen bizarr adásra a köztévé főcsatornáján: a Ma délelőtt című műsor egyik vasárnapi epizódjában a műsorvezető, Fábián Barna mini-biológiaórát tart érdekesen szaporodó állatokról elég különös stílusban. A blokk végén aztán a kacsacsőrű emlősről és a bambuszcápáról huszárvágással áttér egy látszólag egyáltalán nem kapcsolódó témára, és egy kínai lány tetoválásáról kezd értekezni olyan kifejezésekkel tarkítva az előadást, mint „vállacskája” és „hátacskája”.

A pár perces adás megtekintése után óhatatlanul felmerült a kérdés, hogy mégis mi az úristen ez a műsor, így kíváncsiak lettünk, hogy a vasárnap látott tartalom és stílus mennyire lóg ki a Ma délelőtt általános színvonalából.

A többi epizódba belenézve arra jutottunk, hogy szinte egyáltalán nem: ez a műsor tényleg abból áll, hogy Fábián Barna 2-3 perces blokkokban különféle magazinos tartalmakat szemléz a nézőknek a maga fotelba szegező előadásmódjában. A furán szaporodó élőlényes epizód eredetije például a Feminán jelent meg.

Szóval aki hozzánk hasonlóan nem nagyon néz tévét, de most kedvet kapott hozzá, annak ajánljuk a Ma délelőtt teljes archívumát, gyakorlatilag lehetetlen vele mellényúlni. Emlékeztetőül: a közmédia évi mintegy 130 milliárd forintból működik, de hát a minőséget meg kell fizetni.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen