Újabb celeb Orbán mellett - Tavaly még azt mondta: nem politizál...

Tavaly még azt mondta: “nem politizál”, ma már a Fidesz mulatós kampányhimnuszát zongorázta Orbán fellépése előtt.

Beszámoltunk róla, hogy szombaton adták át a túlárazott fideszes építkezések és a Városliget betonba öntésének újabb otromba szimbólumát, a Magyar Zene Házát.

A megnyitón Orbán Viktor böllér és mulatóskirály arról beszélt: a magyarok önképének fontos része, hogy kultúrnemzet vagyunk.

Az ünnepségen a teljes NER-elit képviseltette magát, és ott volt Szakcsi Lakatos Béla jazz-zongorista is, akit tavaly novemberben Józsefváros díszpolgárává avattak volna, ám Szakcsi Lakatos nem volt hajlandó átvenni a díjat az ellenzéki városvezetéstől.

A Józsefváros újságnak nyilatkozva akkor azt mondta: az elismerést a „rendkívül kiélezett” politikai helyzetre hivatkozva utasítja vissza.

„Én a politikán felül, vagy inkább kívül állok, és nem akarok a választás előtt semmibe se belekeveredni se a kormány, sem az ellenzék oldalán”

– magyarázta döntését tavaly a lapnak.

Ehhez képest Szakcsi Lakatos Béla ma fellépett Orbán Viktor előtt, és egy 600 milliós Bogányi-zongorán előadta a Fidesz 2022-es mulatós kampányhimnuszát

(“Piros volt a paradicsom, nem sárga / Magyarország előre megy, nem hátra”),

amit Orbán azonnal büszkén meg is osztott a Facebookján:



Korábban Orbán harmadosztályú Fidesz-nyaloncokkal, Bebékkel, Fásy Ádámokkal is felénekeltette a Fidesz-lakodalmast, azt is megosztotta az oldalán:







Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....