Egy nő véletlenül lehányta Tóth Gabit egy céges bulin


Tóth Gabi ma, január 17-én ünnepli a születésnapját. A népszerű énekesnő 34 éves. Ez alkalomból mesélt a mindennapjairól, élete kettősségéről.



Az énekesnőnek a család.hu-n megjelent írása élete furcsa kettősségéről is szól. Például, amikor tizenháromezer ember előtt hajol meg hálatelt szívvel a színpadon, de már közben ott motoszkál a fejében, hogy kéne még vennie hazafelé húsz deka párizsit, vagy próbál visszaemlékezni, vajon van-e még vaj az otthoni hűtőben.

„Furcsa kettősségben élek, nagy a kontraszt a két világ között, ami a mindennapjaimat jellemzi. Mondhatnám, hogy már megszoktam, de hazudnék, mert ez így nem igaz. A mai napig nagyon izgulok például minden fellépés előtt. Akkor is, ha a Palkonyán állok 40-50 ember előtt, és akkor is, ha a fent említett 13 ezer ember elé kell kiállnom az Arénában” – írja Tóth Gabi.

A Covid óta – más előadókhoz hasonlóan – ő is aggódik, hogy esetleg megint nem lesz munkája, ezért állandóan dolgozna az anyagi biztonság miatt, emiatt viszont lelkiismeret-furdalása van, hogy kevesebbet lehet a kislányával.

A kislányáról is mesélt az írásában:

„Hanni egy nyitott, érdeklődő kislány, aki tökéletesen helyt áll ebben a sokak számára fordított világban, és az anyukája hivatása nem elvesz, hanem hozzáad az életéhez. A nagyszülők óvó szeretete pedig gondoskodik arról, hogy az a biztonság, rendszer is meglegyen az életben, amire egy ilyen kis lénynek szüksége van. Szóval ezekre a pozitív gondolatokra próbálok koncentrálni, amikor elbizonytalanodom, és felteszem magamnak a kérdést, hogy jó anya vagyok-e.”

Ijesztő kalandok:

Írása szerint Tóth Gabi alapvetően pozitívan éli meg a színpadi munkát, ráhangolódik, olyankor a közönségért létezik. Persze, van, amikor kizökkentik. Néhány ijesztő történetet is elmesélt, amelyek régebben estek meg vele:

Volt, hogy sörösüveget dobott valaki a színpadra egy koncerten, de olyan fiatalember is akadt, aki meggyújtott petárdát hajított oda. Szerencsére a biztonsági emberek viszonylag gyorsan megoldották a helyzetet.

Emlékezetes sztoriként idézte fel, amikor egy elegáns céges bálon kellett fellépnie. A felkapott belvárosi helyen tartott rendezvényen egy estélyi ruhás, elegáns nő épp mondani akart neki valamit, vélhetően gratulálni akart, de amikor kinyitotta a száját, egész más történt. Az elfogyasztott alkohol hatására a vacsora kikívánkozott belőle... és az egész Tóth Gabin landolt.

„Magyarul lerókázott. Ott tanultam meg, hogy a diszkrétnek induló, elegáns céges bulik tudnak a legveszélyesebbek lenni…” – írta az énekesnő, hozzátéve: a január most nyugodtabb, több idő jut a családra.

„Rájöttem, hogy hiába van a hivatalos születésnapom január 17-én, azaz holnap, már átírtam az időszámítást, és valójában december 3-án ünnepelek, mert Hannival születtem újra” – írta Tóth Gabi.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....