Piszkos ügy: A CSONGRÁD-MEGYEI RENDŐRSÉG 200 MILLIÓÉRT BÉREL 15 DB TOI-TOI VÉCÉT 36 HÓNAPRA

Piszkos ügy: A CSONGRÁD-MEGYEI RENDŐRSÉG 200 MILLIÓÉRT BÉREL 15 DB TOI-TOI VÉCÉT 36 HÓNAPRA. AZAZ HAVI 5 MILLIÓT FIZETNEK 15 WC BÉRLÉSÉÉRT, TAKARÍTÁSÁÉRT ÉS KARBANTARTÁSÁÉRT. Azaz a rendőrség havonta 333 ezer forintért bérel egy műanyag budit. Ebben nincs benne a kiszállítás, azt 75 ezerért vállalták budinként.
Ez elég büdös, ennyiért a belvárosban lakást is lehetne bérelni... De ha a neten kattintgatunk néhányat, akkor is találunk havi 30 ezerért, hetente takarítva mobilvécéket. Feljelenteni minek őket, majd legfeljebb azt írják, hogy nem hűtlen kezelés, csak "nem fogta be a tudatuk", hogy ez így kicsit drága.


A jó hír, hogy úgy tűnik, ezt a bizniszt még nem nyúlta le Mészáros vagy Tiborcz, de az sem öröm, ha valódi vállalkozást bíz meg méregdrágán a rendőrség. Amúgy itt is sikerült egy ajánlattevőből választani....


Persze azt, hogy valójában mekkora a túlárazás, csak akkor tudhatnánk, ha elérhető lenne a teljes szerződés és mellékletei, de utóbbit jó fideszes szokás szerint nem teszi közzé a rendőrség (a melléklet lenne ugyanis a fontosabb, maga szerződés semmi konkrétumot nem tartalmaz az áron kívül.

Hadházy Ákos





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....