Jajjjj - Megnéznék Farkas Flórián diplomamunkáját, de még az érettségi is.....



Kéttucatnyi roma fiatal követelte Farkas Flóriántól, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnökétől péntek délelőtt a...

Kéttucatnyi roma fiatal követelte Farkas Flóriántól, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnökétől péntek délelőtt a roma érdekképviseleti szervezet budapesti székháza előtt, hogy mutassa be érettségi bizonyítványát és számoljon be az általa irányított szervezet elmúlt kétévi tevékenységéről, közpénzeinek felhasználásáról.

A Cigány civil fiatalok közössége által szervezett, alig 10 percig tartó flash mobon megjelentek azt követelték a Dohány utcai székház előtt a roma politikustól, hogy az általa meghirdetett, törvényességen, erkölcsösségen és szakmaiságon alapuló új cigánypolitikája jegyében adjon számot arról, miért nem szerepel az Országgyűlés honlapján lévő önéletrajzában, hogy hol és mikor érettségizett.

Követelték még, hogy ha valóban megszerezte okiratát, hozza nyilvánosságra azt egyetemi hallgatóként írt politológusi diplomamunkájával és indexkönyvével együtt.

A tüntetők azt mondták, azért vonultak az ORÖ Dohány utcai székháza elé, hogy elszámoltassák eddigi tevékenységéről és múltjáról a roma vezetőt. Tábláikon érettségi bizonyítványaik fénymásolatát is felmutatták. A kartonlapokra a fénymásolt okiratuk mellé azt írták: „az enyém nem titkos” és „hol a tied?”, „tőlünk ne várj elnöki kegyelmet”.

Az ORÖ székháza a tüntetés ideje alatt zárva volt, a bejárat előtt féltucatnyi egyenruhás rendőr állt. A roma érdekképviseleti szervezet vezetőjét az MTI telefonon nem tudta elérni.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....