Nekimentek a közmédiának: a választások után egy vasat sem kaphat

A Hvg.hu előfizetéses oldalán megjelent cikk részletesen leírja, hogyan betonozta be a Fidesz úgy a propaganda tévé és rádió működését úgy, hogy ahhoz egy feles többségű új kormány ne nyúlhasson. A Fidesz azt szeretné, hogy kormányváltás után is csak őket istenítse , az ellenfeleit pedig gyalázza az adófizetők pénzéből kitartott állami média. Pedig a megoldás egyszerű: ez a tévé a választás után nem kaphat egy fillért sem.

A Fidesz ugyan kétharmados törvénybe fektette, hogy a propagandabástyának mindenkor ordenáré sok közpénz járjon. Így ezt a pénzt feles többséggel nem lehet elvenni. Felfüggeszteni azonban fel lehet a támogatást, a pénzt nem kiutalni minden további nélkül lehet. Ha valaki szerint ilyen nincs, az kérdezze meg a kórházakat, akik pénzét szintén hatalmas késésekkel utalja a kormány, ha egyáltalán utalja.

A cikkben amúgy van egy javaslat, hogy monitorozni kell az Mtva műsorait. Erre szerintem nem kell nagy erőt fordítani, csak azt kell megnézni, hogy hányszor szerepelt az elmúlt négy évben èlőben a miniszterelnök és hányszor volt ugyanitt élőben hallható ellenzéki vezető politikus.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....