Ellenzéki politikust szidott a lelkész az áhítaton - sőt, a politikus gyerekeit is...

A politikus azt mondja, nem változott meg az élete forradalmian, amióta miniszterelnök-jelölt lett.



Interjút adott a Blikknek Márki-Zay Péter. Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje a többi közt azt mondta, tartósan nem tartja szerencsésnek, ha az állam piaci folyamatokba avatkozik bele, és nem is a benzinár befagyasztásában látja a probléma megoldását.



„Amikor felment a kétszeresére a benzin ára, az okos amerikaiak nagy autók helyett kisebbet vagy hibridet vettek, és nem egyesével, hanem akár hárman mentek együtt munkába” – mondta az amerikai példát említve Márki-Zay.



A politikus beszélt arról is, hogy amikor polgármester lett, akkor a szinte fideszes önkormányzat tagjai rendszeresen letagadták a beszélgetéseket, ezért később diktafont tett ki az asztalra, és közölte velük, hogy mindent felvesz. A felvételek végül



nem kerültek nyilvánosságra.



Kiemelte, hogy őt nem zavarja, ha Fidesz-aktivistával kell együtt dolgoznia, mert most is van olyan a hivatalban. De mint mondta, ő politikai alapon senki nem különböztet meg, vagy rúg ki. Kitért arra is, hogy Hódmezővásárhelyen most a fideszesek nyerik a legtöbb megbízást:



„Lázár János unokatestvérének az élettársa most 30 százalékkal olcsóbban működteti a városi kamerarendszert, mint amikor Lázár dönthetett róla. Egy ellenzékinek se éri meg abban reménykedni, hogy támogatásért cserébe zsíros megbízást kap.”



Szilárd meggyőződése, hogy a magyar gazdasági elit vágyik egy tisztességes vezetőre. Ezt azért mondta, mert mint ismert, Bige László (az ország egyik leggazdagabb embere) is támogatta őt ötmillió forinttal most a kampányban, amiért



semmit nem kért állítólag cserébe.



A magénéletéről annyit mondott, hogy mióta miniszterelnök-jelölt lett, forradalmi változás nem történt, és testőre sem lett. Kiderült, egyik gimnazista gyereke kapott gusztustalan, ordenáré üzeneteket, és volt, hogy a református lelkész a reggeli áhítaton épp őt szidta.

Kép illusztráció forrás google





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....