Kirobbant a háború: Beteges hazudozónak neveztek Palkovics Lászlót a nagy nyilvánosság előtt

Parádés jelzőkkel sértegette egymást szerdán különböző nyilakozatokban Karácsony Gergely főpolgármester és Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az atlétikai vb és a Fudan/Diákváros ügyében.

Előbb Palkovics kommentálta a fővárosi közgyűlés határozatát, amiben kimondták, hogy visszavonják az atlétikai vb-hez adott hozzájárulást, ha a Diákvárosnak szánt területet a Fudan Alapítvány kapja meg.

A cirkusz folytatódik - mondta az ATV-nek a Fudan Egyetemért is felelős miniszter, aki értetlenkedett hogy ha belebegtette, miért nem szavaztatta meg a vébé vétóját Karácsony a közgyűlésben. Palkovics arról is beszélt, hogy rossz érzése van,

amikor a főpolgármester úr az ország legfejleszthetőbb területéről beszél, talán már nem is Diákvárost, hanem luxus jacht-kikötőket, luxus apartmanokat lát.

Szerinte Karácsony csak az ellenzéki miniszterelnök-jelölti kampány miatt “kapálózik”.

Karácsony felvette a kesztyűt:

Na, megszólalt a kormány beteges hazudozóinak talán legnagyobbika. Palkovics úr, a kínai befolyásszerzésért felelős miniszter, aki már annyifélét hazudozott össze a Fudanról és a Diákvárosról, hogy legutóbbi egyeztetésünkön maga is csúnyán belezavarodott

írta Facebook-posztjában a főpolgármester. Karácsony azt firtatta, mire gondolhatott a miniszter a luxusapartmanokkal, szerinte talán Orbán Viktor családjának hatvanpusztai uradalmára, vagy a kormányközeli vállalkozók jachtjaira.

Erről vizionál az a miniszter, aki már 14 milliárdnyi közpénzt folyatott a Fudan-alapítványba?

- kérdezte, majd megígérte, hogy “vissza fogjuk szerezni a kínaiak hasznára kiszervezett közvagyont, nincs több luxusbirtok, se repkedés, se jachtozás, elszámoltatás meg jóvátétel, az viszont lesz”.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....