Ha meglátod mit avatott fel egy magyar országgyűlési képviselő.... nehéz szavakba önteni...

Anyagilag is hozzájárult az elkészítéséhez, s ezt természetesen posztolta is a közösségi oldalán három fotóval. A hirdetőtábla már szolgálatban van, négy emlékharangról és öt halálhírről, temetésről tájékoztat.

Vitányi István (Fidesz) hajdú-bihari országgyűlési képviselő jártas a mindenféle dolgok felavatásában, gyakorlottságáról bizonyság a közösségi oldala. Legutóbb arról számolt be, hogy hirdetőtáblát avattak a berettyóújfalui református templom előtt.

„Az új tábla Muraközi István polgármester, Nagy Gyula főgondnok és jómagam anyagi támogatásával, Fegyver Norbert asztalos munkájának köszönhetően készült el” – posztolta Vitányi.

A hirdetőtábla már szolgálatban van, mint az a fotón látható, négy, a korábban elhunytaknak tisztelgő emlékharangról és öt halálhírről, temetésről tájékoztat.


A történtekről beszámolt Muraközi István (Fidesz), Berettyóújfalu polgármestere is, és természetesen ő sem hallgatta el, hogy – vele együtt – kiknek köszönhető az új fejlemény.

A Berettyóújfalui Református Egyházközség posztja az adományozók személyének megnevezése nélkül a hirdetőtábla megáldását említi.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....