23 millió forint EU-s pénzt látsz a képen - de a részletek ennél még érdekesebbek

Mi a különbség a győri Aranypart II strand mosdójáról készült két kép között? Leginkább 23 millió forint.
Ennyi pénzből azt hiszem, újat is építhettek volna, még a mostani elszabadult árak mellett is talán. De minek, ha ott a másik...
Prof. dr. Dézsi Csaba András kedvéért tisztázzuk, hogy nem Győrt támadom, ráadásul nem is én teszek fel kérdéseket, hanem egy győri választópolgár, aki a friss képeket küldte.


Ezt írja:

"Az épület korábban is működött fűrdőház és elsősegélyt nyújtó helyként. Lecsempéztek néhány m2-et, kifestették kívűl-belül, kapott a hideg mellé meleg vizet, valamint a korábbi bitumenes zsindelyfedés helyére tették a most látható fedést (nem tudom, miért) és körberakták egy kis díszburkolattal.. Én ennyit láttam. Egy kisebb családi házat a semmiből meg lehet ennyiért építeni. Amúgy az öltöző részben gyűlik a zuhanyvíz mert nem a lefolyó felé lejt a padló. A női részben nem tudom mi lehet a helyzet, de gondolom hasonló. A strandot kb. nyolc éve látogatom. Egy ismerősöm mondta a női öltözőről, hogy szerinte ott csak új zuhanyrózsát tettek fel és az öltöző pad helyére egy sor fogast a falra. A nyílászárókra most nem emlékszem, hogy milyenek voltak korábban. Egyébként a zuhany, wc, kézmosó, öltöző egy légterű, kb. 20 négyzetméteren. Külön a női és a férfi. Valamint az elsősegély nyújtó helység közéjük ékelve a part felöli oldalon, ami kb. 6 négyzetméter lehet. Én nem látom ebben a közel 22,8 milliót, de lehet, hogy ez csak az én hibám. Nekem egy ott strandoló társaság hívta fel rá a figyelmemet, akik a táblát olvasták és hüledeztek és háborogtak rajta.

Csak még annyit, hogy a vízvezetéken valószínűleg nem változtattak sokat vagy semmit, mert csak egyetlen cső van a kézmosóhoz hideg vízzel és egy a zuhanyhoz meleggel. Korábban csak hideg víz volt, most meg csak meleg.”





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....