thepost / Magyarország / Budapest / 2019.10.23
THE POST
           
23
Amerikai népszava: álkeresztény közéleti po*rnó!
Ez is érdekelhet:
Személyes adattal visszaélés miatt nyomoznak Borkai ellen
Összezsugorodott az ózonlyuk ez nem jelent jó
Mészáros öccse állami megbízáshoz jutott 3 milliárd forint értékben
A Borkai-videó morális része sem érdektelen, de mégiscsak másodlagos. Megmutatja ennek az egész romlott, álkeresztény bandának a képmutatását. Ha nem vernék ennyire a keresztény mellüket, és nem gyaláznák keresztény felsőbbrendűséggel a politikai ellenfeleiket, ennnek erkölcsi megítélése is enyhébb lenne. Itt azonban olyan mélységek tárultak fel, s nem a videó képein, amelyekbe beleszédül az ember. Itt a Fideszt, az Orbán-vezette politikai rendszert meztelenítették le, ez az ügy egy közéleti pornó, a megerőszakolt magyar társadalom pedig a néma néző szerepére ítélve.

Az adriai csoportszex drogos partival körítve nem egy immorális társaság privát kiruccanása, hanem minden jel szerint az orbáni újgazdagok életformájának szerves része. Jelen van itt minden, az uniós pénzekkel támogatott hölgyek, a korrupt közbeszerzések, csúszópénzek, lenyúlások, kivett százmilliók, hivatali visszaélés, a magántulajdonként kezelt város, a szétlopott közvagyon, mindennek a teteje, hogy a kontroll nélküli tobzódás adriai kéjutazásokkal, alkoholban és drogban fetrengő csoportszexben csúcsosodik. Amikor már nem tudják, mit csináljanak jó dolgukban. Elérték a hanyatló birodalmak romlottságának és erkölcsi fertőjének szintjét. Rekordsebességgel, csupán néhány év alatt.

Ez nem magánemberek eldurvult házibulija. Ez ebből a rendszerből nőtt ki, és ebből a rendszerből következik. Ennek a rendszernek és életformának szerves része. Ez a rendszer nem végződhet másképp, mint az emberi természet totális elaljasodásában. Ez ebben a lényeges, és a Borkai nevével fémjelzett történet ezért közügy. Nem a valóságshow-k perverz kukkolása ez, nem is magánemberek privátszférájában való vájkálás, hanem egy uralkodó osztály létformájának lelepleződése, a kulisszák mögé való bepillantás. Ebben a történetben minden együtt van, a díszletek is hibátlanok, megjelenik a színen a rendszer több szimbóluma, a yacht, az Adria, a magánrepülőgép, a sport, az ellopott uniós pénzek, csalás, lopás, korrupció, a kontrollját vesztett ember a visszataszító “keresztény” dumával.

Az ügy azért is figyelemre méltó, mert nem elszigetelt jelenség. Ez nem egy kisváros urainak elszállása, ez maga a NER. A jeghegy csúcsa. Cseppben a tenger. Maga a Nemzeti Együttműködés Rendszere minden törvénytelenségével, képmutatásával és hazugságával. Rettegnek is a Fideszben, kiről, milyen és hány videó kerülhet elő. Az emberek pedig találgatnak, kikről milyen videók kerülhetnének elő. Mi a háttérben, a kulisszák mögött? Ha egyszer ez a rothadt, romlott rendszer megbukik, lesznek meglepetések. Az emberek ámulni fognak, mi mindent meg mertek csinálni ezek a bűnözők, mennyit loptak és hogyan éltek. Miközben a köznépnek nyomták a “keresztény” és a “nemzeti” süketelést. Ez az életforma igényli a gyűlöletpropagandát, a menekültek, hajléktlanok, rokkantak, szegények üldözését és lejáratását. Ez áll a háttérben.

Ezért üldözték el a CEU-t, számolták fel a Magyar Tudományos Akadémiát, ezért halnak meg a kórházakban olyan emberek, akiknek nem kéne. Ezért érzi megnyomorítva magát az ország jelentős része. Most egy pillanatra fell

ebbent a fátyol, és mindenki megláthatta, kikre dolgozik, kik és miért vették el a jogait, a szabadságát, az emberi önbecsülését, a szabad sajtót, a jogállamot és a demokráciát. Ezért a partiért számolták fel az alkotmányos rendet, végezték ki a Népszabadságot, az oktatást, hogy mindenki hülye legyen, és soha ne kérdezze meg, mit csinálnak az uraik az Adrián. Ez az egész mocsok maga az illiberalizmus, maga Orbán Viktor, a családja és a piszkos rendszere.

Ami meglepő, hogy ezúttal a maradék sajtó is sajtószerűen dolgozik, feltárja az összefüggéseket, és helyteleníti, amikor egy polgármester eladja a haverjának azt a földterületet, amit utána átminősítenek és megveszi hatalmas pénzért az Audi. Az összefüggésekből látható, kik vágták zsebre a pénzt és hogyan osztoztak. Ez csupán azért meglepő, mert ez az egész történet semmivel nem rosszabb, mint az a mindennapos híradás, hogy ma milyen “közbeszerzést” nyert “Mészáros Lőrinc, ma hány százmilliárd ütötte Orbán strómanjának a markát. De ezekről úgy számol be a maradék sajtó is, mintha éppen olyan természetes lenne, mint a felhők az égen. Tiborcz István és Orbán Ráhel ma milyen kastély tulajdonosa lett, informálisan hány százmilliós állami pénzek fölött diszponálnak.

A maga nemében az adriai tengerpartról hazafelé utazó Orbán Ráhel pelenkaeldobása ugyanaz a jelenet, amit most a magyarok ezeken a videókon néznek. Orbán Viktor pucérabb ember, mint Borkai a szexjelenetek közepén. Orbánon semmi ruha nincs, semmi nem takarja a romlottságát, az álnokságát, a hazudozásait. De sorolhatnánk a neveket, Rogántól, Szijjártón, Kósán át az utolsó komisszárig. Ezek mind ilyenek, és mindegyikről tudunk mindent. Különb dolgokat, mint Borkai és az önkormányzat ügyvédjének panamáiról, offshore cégeiről. Az undorító és szaftos részleteket nem ismerjük, de el tudjuk képzelni. Az egész NER egy ocsmány csoportszex, uniós pénzekkel, magánrepülőkkel, yachtokkal, Ibizával, Adriával, droggal, keresztény kurvákkal.

A magyarok mégis meglepődtek és elborzadtak, amikor egy pillanatra a függöny mögé láttak. Pedig, amit láttak, semmi a valósághoz képest. E helyzet ennél sokkal rosszabb és sokkal durvább. Borkai egy senki ebben a bandában, egy vidéki jelentéktelen kiskirály, aki 2010 óta a legtöbb kárt okozta az Orbán-bandának. Pontosabban, maga a banda ilyen, ő peches ember, hogy róla került nyilvánosságra egy felvétel. Ha valaki elkezdené támadni, nyugodtan mondhatná, hogy “te beszélsz”? Ebben a bűnszervezetben egyetlen embernek sincs semmiféle morális alapja követ dobni rá, mert nem különbek nála. Ő bukott le. Az nem egy erkölcsi tőke, hogy a többi még nem bukott le. Miközben a szexpartit leszámítva már mind lebukott. De nem elég jól. Nem látja a magyar ember, mit csinálnak, hogyan élnek.

Ezt kellene megértetni a magyar emberekkel, hogy az egész NER egy Borkai. Még rosszabb: Orbán. Vasárnap arra kell szavazni, hogy a magyar embereket, városokat és falvakat nyíltan fenyegető és zsaroló maffiának átadják magukat, vagy megőrzik a méltóságukat, az önrendelkezésüket, és nem keverednek korpa közé, mert akkor megeszik őket a disznók.
Oszd meg, hogy minél több emberhez eljusson! - köszönjük >>
Ez is érdekelhet:
Győrben megint botrány van: Helyi orvosok és vállalkozók mentek neki Borkainak
Agydaganatot állapítottak meg a fiatal magyar kosarasnál
Nyomozás indult hűtlen kezelés miatt Borkai ellen - a Fidesz már nem áll mögötte
Hírhez tartozó kép:
Győrben megint botrány van: Helyi orvosok és vállalkozók mentek neki Borkainak
Agydaganatot állapítottak meg a fiatal magyar kosarasnál
Agydaganatot állapítottak meg a fiatal magyar kosarasnál
Nyomozás indult hűtlen kezelés miatt Borkai ellen - a Fidesz már nem áll mögötte
Személyes adattal visszaélés miatt nyomoznak Borkai ellen
Összezsugorodott az ózonlyuk ez nem jelent jó
Mészáros öccse állami megbízáshoz jutott 3 milliárd forint értékben
Gyanúsan engedékeny lett Orbán: Állunk Karácsony rendelkezésére
Orbán kormány: Állunk Karácsony rendelkezésére
Kiürült az újpesti városháza, egyszerre negyvenen mondtak fel
Kossuth rádió: a Fidesz-KDNP-nek 2010 óta nem volt ilyen jó eredménye
Cristiano Ronaldo botrány: a DNS-ét megtalálták a bántalmazott nővel kapcsolatban
Németország: Magyarország döntse el, hogy EU-tag akar-e maradni
Még a gépkocsivezető is felmondott az új polgármester miatt
Visszautasította az alpolgármesteri felkérést a KDNP
Hajánál rángattak egy nőt a 83-as főúton
Lopott mentőautóval kezdett ámokfutásba és gázolt el gyalogosokat
Feljelentésre várva: Üres irattartókat talált Baranyi Krisztina a ferencvárosi hivatalban
BKK botrány: 3744 ember hiába várta a visszajáróját
Ellenőrzés nélkül léphetünk át Horvátországba
Botrány: 40 ember felmondott az újpesti városházán
Johnson előrehozott választással fenyegeti a parlamentet
Karácsony \"a budapestiekhez fordul\" a stadionberuházások ügyében
Mészáros üzlettársán keresztül szerez török harci járműveket Magyarország
Orbán felajánlotta, hogy leállítja a Liget-projektet és a stadionépítéseket
Stadionokat pompásan tud építeni a kormány, de az új tanuszodáknál már az alapokat sem sikerül kiásni
A bajai Fidesz értelmetlen szöveggel reagált a felajánlott alpolgármesteri posztra
Borkait elintézik: Két nyomozást is indított a Nemzeti Nyomozó Iroda
Erős fotó: üres mappák fogadták az új polgármestert
Mészároson keresztül szerez török harci járműveket a Honvédség
Pert nyert egy férfi a Fidesz ellen, mert nem tudták igazolni, honnan szerezték meg az e-mail-címét
Négy kamion rohant egymásba az M0-son
Felrobbant egy családi ház Solymáron, kirepült az emeletről egy férfi
Milliós gyerektartásra kötelezték Pécsi Ildikó fiát
Újra nő az üzemanyagok ára
Ingyen tűzifát oszt a kormány a lakosságnak
Halálra éheztették 9 hónapos kislányukat
Rossz hír Magyarországnak: Menekültek százezreit küldhetik vissza a németek
Az óvodák államosítása a cél: Az óvodások is bekerülnek a Nemzeti Alaptantervbe
A motorja után kötve vonszolta kutyáját egy zempléni férfi
Külföld sem tud magyarázatot arra, hogy Magyarországnak miért éri meg az Orbán-Erdogan barátság
Tűzvész pusztít Los Angelesben: veszélybe került több sztár otthona is
Hivatalos: meggy*ilkoltak egy nőt Pécsett
Ők lesznek Karácsony Gergely helyettesei
Orbán fél: eltűnt a korábbi magabiztosság
Borkai fiának bejött az élet - luxus fizetés, luxus autó
Segíts egy megosztással - nem érkezett haza a kis Norbi!
Orbán üzent Karácsony Gergelynek
Eljárás indul az Origo és a TV2 ellen rágalmazás miatt
Naszályi maradt az I. kerület polgármestere
Uzsorázás miatt ítélték el a frissen megválasztott polgármestert
Hivatalos: Pikó is marad polgármester
Kétszer annyian lettek a kisberényi választók, új szavazást kell tartani
Ötvenöt elefántot ölt meg az aszály
Gundel Takács Gábor visszamenne a köztévéhez
Ingyen piáért vehették a voksokat Pázmándon - feljelentést tettek választási csalásért
Terry Black nevelt gyermekei: A legfájdalmasabb, hogy nem tudjuk még eltemetni sem
Képtelen lábra állni súlyos balesete óta Csűrös Karola
A Fidesz vezetői sem tudják, merre tovább
Újabb parlamenti cirkusz: Orbán egy közönséges bűnöző, akit meg el fogunk számoltatni
Kövér remegő hangon fenyegette meg Jakab Pétert
Kicsin múlott, hogy a fideszesek nem ütöttek a parlamentben
Segíts egy megosztással - küzdenek az életükért
Belgium: Orbánt a politika trágyadombjára kell küldeni
Orbán: Magyarország, a növekvő bérek és a tisztességes időskor hazája
Orbán: a kormánynak elismerés, hogy a kormányzó pártok megkapták a szavazatok többségét
Orbán a Borkai-videóról: Beteg dolognak tartom
Gazdit keres ez a cuki vizsla fiú - segíts neki egy megosztással
Hivatalos: a csepeli sportcsarnok az első amiről népszavazás dönthet
Meg akarták enni a sérült hattyút Bodrogkisfaludon
Miniszterelnök úr, jó étvágyat kívánok a narancsos buktához - durván beszóltak Orbánnak
Kőbánya: Beszakadt az út egy kamion alatt
Tízmilliót osztott ki Norbi
Nyomozás indult Borkai ellen: amennyiben a vádak igazak, börtönbe is kerülhet
Vége a türelmi időnek: a magyarok döntsék el, hogy az EU-val tartanak-e
Orbán bukása lesz a legkínosabb Európa történelmében
Már külföld is a parlamenti incidensen röhög: mi lett veled szép Magyarország?!
Orbán levelet írt: Harcolj a rossz döntések ellen
Simonka kifakadt: ártatlan vagyok
Jön az évnek az a napja, amit mindenki utál: óraátállítás
Harmadszorra sem sikerült Hidvéghinek - a néppárti jelölést bebukta
Elutasították a Baranyi Krisztina polgármesterségét támadó beadványt
Kövér meglépte amit Európában senki: újságíróktól elzárt terület a lett a parlament
Tusk lehet a Néppárt elnöke - Fidesz bukás
Európai politikust így még nem aláztak porig mint most Orbánt
Orbán megpróbálta kitépni Hadházy kezéből a táblát, amivel tiltakozott a miniszterelnök beszéde alatt
Fél tucat fideszes ugrott rá Hadházyra, amikor beállt Orbán elé
Botrány a Parlamentben - csúnyán megzavarták Orbán beszédét, kitört a balhé
Az EU fenyegetése ellenére a magyar kormány támogatja a törököket
Szijjártó: ha négymillió bevándorló megindul.....
Emilión röhög a fél ország - gagyi szöveg miatt szállt rá mindneki
90 milliárd forint nyereséget ért el magyar cég
Karácsony Gergely első nagy győzelmétől hangos a sajtó
A mesterséges emberi bőrből készült telefontok az újabb őrület
A rakpart elesett: Ráfutásos baleset okozott gigadugót
A Kisalföld, két szóban megmagyarázta a Borkai-ügyet
Hídblokáddal fenyegetőznek a taxisok a Bolt miatt
Külföldi rendszámú autókkal építik a BMW debreceni gyárát
EU: ha a magyar kormány támogatja a török inváziót, az Magyarország EU-tagságába fog kerülni
Magyarország EU-s kizárásával fenyegette meg Orbánt Németország
Orbán a híveinek: A szabadság napja ez
Nem vállalja a nyilvános beszédet Orbán
15 milliótól kezdődik Borkai 21 éves fiának új autója
Bayer: a fideszes média el fog kezdeni újságot írni
Kövér ebbe a karámba akarja tartani az újságírókat
Bayer Zsolték kéz a kézben dülöngéltek és tüntettek a bukott Salvini mellett
Elképesztő: a képen látható férfit keresi a rendőrség azért amit a villamoson csinált
Mentőápoló segített világra egy kisbabát egy sátoraljaújhelyi parkban
Lecsapott a rendőrség: elképesztő amit találtak a hegyeshalmi éjszakában
L.L. Junior dalt ír elhunyt kisfia emlékére
Kósa Borkairól – Lesznek még következmények
Így indult a hétfő: kilométeres sorok az autópályákon
Saját légi támaszpontjukat bombázták porig az amerikaiak - azt mondják szándékos volt
Radikális muszlim tanokat hirdető alapítvány nyit iskolát Budapesten
A konnektorban hagyott telefontöltő miatt égett le egy pilisvörösvári ház
Öntudatlanul fetrengő embereket filmeztek Miskolcon
Akár 28 fok is lehet ma
Katasztrófa az M3-ason: tömegkarambol történt
Újabb pofon – elvesztheti az egészségügyi szakképzés területét Kásler
Kósa: új választás kell Borkainak és Győrnek is
Több milliárd forint hitelt vettek fel Tarlósék a háttérben
Bödőcs: Borkai A Wall Street farkasa Fásy Ádám-féle kiadása
Miért pénzel a kormány határon túli városokat?
20 milliárd forint határon túli futballra
Totálkáros lett a Trabi a Sárvári karambolban
Egy ukrán részeg vendégmunkás vert félholtra egy 40 év körüli magyar férfit
Borkaival egyidőben járt Budapesten a hozzá köthető repülő
EU: meg tudják fosztani Orbánt a szavazati jogától, de nem képesek eltávolítani a szervezetből
Hangfelvétel: a fideszesek fenyegetik a romákat Orosházán!
Feljelentéskiegészítést kér a rendőrség a Borkai ügyben
A Borkai a rendőrségen kép felrobbantotta az internetet
Borkai 22 éves lánya nem luxus lakást kapott, mert mindössze 40-45 millió lehetett az ára
Saját légitámaszpontjukat bombázták porig Szíriában az amerikaiak
Orbán nyíltan szembement az EU-val: felajánlotta a segítséget Azerbajdzsánnak és Törökországnak
Orbán a szabályokat megszegve felajánlotta a magyar uniós biztos segítségét Azerbajdzsánnak és Törökországnak
3 kérdéses IQ-teszt - ezt használja már a fél világ, lássuk Te milyen eredményt érsz el!
Egy 14 éves fiút bántalmaztak a vasútállomáson
Ne vegyünk műanyag palackos vizet? Jó, de akkor hol vannak az üveges kiszerelések
A kormány szerint eddig dübörgött a magyar gazdaság de most várható egy pici torpanás
Varga: A gazdasági lassulás mélyebb lehet, mint amire korábban bárki számított
Hazudott a francia tanár a terroristákról, saját magát vágta meg
Terrorellenes Iszlám-szövetség alakult az ISIS ellen
Tengerbe fulladt az egész családja, mindenkit maradásra buzdít Szíriában
Ismét tömegverekedések és gyújtogatások voltak Németországban
Eltiltja-e gyermekét Liptai Claudia Gesztesitől?
THE POST
Amit látsz, az a hír, amit tudsz, az a háttér, amit érzel, az a vélemény!
COPYRIGHT © 2019. minden jog fenntartva