thepost / Magyarország / Budapest / 2019.09.15
THE POST
           
15
Akik elégedettek a szexszel, megteszik ezt a 10 dolgot!
Ez is érdekelhet:
Hajninak egy százalék esélyt adtak: Megtette első lépéseit a balesetben lebénult lány
Jófogáson árulják a választási rezsiutalványokat!
Kovács Zoltán: bevándorláspárti bosszúállók támadják Magyarországot
Nem a napi két szex, és még csak nem is az extrém szexpózok teszik harmonikussá hosszú távon a szexuális életet, hanem az, ha a mindennapokban két ember folyamatosan ápolja, gondozza kapcsolatát. Vannak, akiknek ez természetesen jön, de vannak, akiknek meg kell tanulniuk, hogyan viselkedjenek úgy a párkapcsolatban, hogy ne kopjon el a vágy, ne unják meg egymást és fenntartsák egymás iránt az érdeklődést.
A szexet az első helyre teszik

A legtöbb pár elköveti azt a hibát, hogy minden más fontosabb a mindennapokban: a bevásárlás, a gyerekek hurcolása, a munkahelyi problémák, a mosogatás, a haverok, a focimeccs akár. Ha ez hosszú távon így van, akkor a szexnek nincs helye és ideje a kapcsolatban, hiszen még csak hangulatot sem teremtünk arra, hogy legyen szerelmeskedés. A szexuális élet tehát ne az utolsó legyen, amit a nap végére hagyunk, hanem az első, amire szánjunk időt reggel, akár egy közös tusolásnál, vagy napközben egy lopott órával oldjuk meg egy hotelben, esetleg vegyünk ki egy hétköznap délelőttöt a munkából, és legyünk kettesben egymással. Ezt muszáj tervezni, tervezés nélkül elsikkadnak az együttlétek.
Megtanulják, mi indítja be a partnerüket, és mi az, ami elveszi a kedvüket a szextől

Azok, akik elégedettek a szexuális életükkel, tudják, mitől indul be a partnerük vágya, mire gerjed, és mi az, amitől elmegy a kedve a másiknak. Fontos ismernünk egymás libidóját, hogy mekkora, mennyi igénye van a szexre és mi az, ami felkelti az érdeklődését. Ez lehet a tánc, lehet a csókolózás, lehet egy szép fehérnemű, bármi. Szeretkezés közben megeshet, hogy a partner erősebben nyúl például a csiklóhoz, ami fájdalommal járhat együtt: jó, ha a partner tudja, hogy mikor, melyik mozdulattal vesz vissza az élvezetből. Természetesen ez nemcsak a szeretkezésre magára igaz, hanem arra is, ha valami olyan témáról kezdünk el beszélgetni randizáskor, ami garantáltan nem vezet majd a mókázáshoz.
Beszélgetnek egymással a szexről

A szexről beszélni nagyon nehéz lehet, pláne olyasvalakivel, akinek meg szeretnénk felelni, akit nem akarunk elveszíteni, aki a társunk. Pedig pont egymás előtt lenne fontos megnyílni, és pozitív visszajelzéseket adni az intim életünkről. Ezt a legjobb lenne azzal kezdeni, hogy megkérdezzük a partnertől, neki melyik három szeretkezés volt a legjobb, legemlékezetesebb. Ha pedig elkezdődik ez a beszélgetés, folytassuk tovább azzal a kérdéssel, hogy miért szerette, hogyan viselkedtünk vele akkor, ami miatt pont azokat a szerelmeskedéseket kedvelte a legjobban. Ez már jó irány arra, hogy tisztázzuk, mi mindennek kell történnie a szex előtt ahhoz, hogy jól érezzük magunkat együtt. Például randik, szórakozás, meghitt hangulat.
Gyakran ölelkeznek, megérintik, simogatják egymást

Az ölelésre mindenkinek szüksége van, napi szinten többször is fontos, hogy ölelkezzünk azzal, akit szeretünk. Ez a lelki egészségünkre számára rendkívül fontos, ez a bizalom és az intimitás kifejezése. Az érzés, ami a tartalmas öleléssel együtt jár, nyugtató, egyfajta jutalom érzésként éli meg a szervezetünk. Ezek a simogatások, ölelések megtanítanak arra, hogy tiszteljük egymásban a férfit, a nőt, az anyát, az apát, hogy érezzük, fontosak vagyunk egymásnak. A mindennapokban sok-sok párnál eltűnnek az ölelkezések, eleinte csak ritkulnak, majd egymás mellé úgy fekszenek le aludni, hogy aznap

egyáltalán nem is érintették meg egymást. Ez egyértelműen az elhidegülést jelenti.
Kettesben rendszeresen töltenek időt, hosszú hétvégéznek

Az utazás, a nyaralás jó hatással van a szexuális életre, egyszerűen azért, mert amikor pihenünk, kizárjuk a hétköznapokat és csak egymással foglalkozunk. A szép környezet, az idilli helyszín, az, hogy nem nekünk kell foglalkozni a reggelinek való beszerzésével máris könnyedebbé teszi a pihenést – bőven van időnk egymásra. A hosszú hétvégét nemcsak nyáron, hanem az év bármely szakában megszervezhetjük, éljük ezzel, csak jót tesz a párkapcsolatnak!
Szenvedélyesen csókolóznak

Az ovis puszi minden kapcsolatban ott van, ez az, amikor semmitmondóan, rohanva egymás ajkára nyomunk egy gyors puszit búcsúzásképpen. Ez nem csók, ez a kapcsolat szexuális életének nagy gyilkosa. Éppen ezért ahogy észleli bárki, hogy jelen van az életében, térjen vissza a felnőttek csókjára, amilyen gyorsan csak lehet. A csókolózás a szexuális élet előjátékának része, minden ott dől el. Ha képesek vagyunk egymásra vágyva, szenvedélyesen csókolózni, akkor a vágy még ott van a kapcsolatban, működik a kémia. A szenvedélyes csókokat kezdhetjük egy kihívással is, nézzük meg, hogy képesek vagyunk-e 15 percig egyfolytában csókolózni egymással!
Hétköznap rendszeresen randiznak

A heti minimum egy randi szükségszerű a párkapcsolatban, ezt úgy kell felfogni, hogy van a saját életünk, van a párunk élete és van a párkapcsolatnak is egy élete, amit nem szabad elhanyagolni. Akárhány éve is tart a házasság, újra és újra egymásra lehet találni a randizásokkal, ez lehet mozi, esti séta, vacsora, bármi, amire vágyunk. Érdemes egymásnak randicetliket írni, és egy adott napon, hetente kihúzni, majd megvalósítani egy héten belül.
Szemtől szemben beszélgetnek egymással

A minőségi időtöltés abból áll, hogy odafigyelünk egymásra. Legyen fontos, amit a másik mond, és ne nyomkodjuk közben a telefonunkat, nem facebookozunk. Minden nap legalább egy órát kütyük nélkül kellene tölteni, kettesben, csak egymással, szemtől szemben, ahhoz, hogy valóban beszélgessünk.
Egymás legjobb barátai

A véd- és dacszövetség lényege, hogy bár vannak gondok, mégsem adjuk ki a másikat a barátnőknek, családtagoknak, hanem először egymással beszéljük meg a problémát. Az is a lényege, hogy együttműködünk, hogy alkalmazkodunk egymáshoz és képesek vagyunk odafordulással a másikhoz közeledni. Az igaz barátságban képesek vagyunk a fájdalmunkat, örömünket, boldogságunkat, bosszankodásokat őszintén elmondani egymásnak. A barátságokat is évek alatt építgetjük, bizalommal, szeretettel állunk egymáshoz, önmagunkat adva. Ha a párkapcsolatban valamiért érzelmileg gátakat szabunk, akkor nem leszünk nyitottak a boldogságra.
Kimondják, hogy szeretlek!

A szeretlek szó igen fontos, az első szerelmi vallomás mérföldkő a párkapcsolatban, és a többi is jólesik, bármikor, amikor a partner mondja. A ló túloldalára sem szabad esni, akkor mondjuk ki egymásnak, ha tényleg ezt érezzük, akkor és ott, amikor érezzük, őszintén. Nem kell naponta százszor sem mondani, hiszen elcsépeltté válhat, elveszítheti a lényegét. Azok, akik hosszú távon harmonikus szexuális életet élnek, képesek kimondani az érzéseiket, akkor és ott, amikor feltör belőlük a vallomás.

Kiemelt kép: iStock
Oszd meg, hogy minél több emberhez eljusson! - köszönjük >>
Ez is érdekelhet:
Vona kedvencét Hadházy látta el - Egy beteg cica hozta össze a régi ellenfeleket
Megint baleset: két autó ütközött a 14. kerületben !
Mi történik az országban? - mellkason szúrta férjét egy mátraverebélyi nő!
Hírhez tartozó kép:
Vona kedvencét Hadházy látta el - Egy beteg cica hozta össze a régi ellenfeleket
Megint baleset: két autó ütközött a 14. kerületben !
Megint baleset: két autó ütközött a 14. kerületben !
Mi történik az országban? - mellkason szúrta férjét egy mátraverebélyi nő!
Hajninak egy százalék esélyt adtak: Megtette első lépéseit a balesetben lebénult lány
Jófogáson árulják a választási rezsiutalványokat!
Kovács Zoltán: bevándorláspárti bosszúállók támadják Magyarországot
Trócsányit verik Orbán helyett
Napok óta lángol ötszáz körbála Fejér megyében
Elkezdődött a fűtési szezon Budapesten
Megérkezett Törökországba az orosz légvédelmi rendszer!
A sínek mellett ült az elkeseredettt férfi, amikor a rendőr rátalált
Görögország: Újabb erdőtüzek keletkeztek Athén közelében
Kövér: A politikának támogatnia kell az egyházi oktatást!
Autószállító tréler karambolozott az M0-son
Forradalmi ellenállásra szólított fel mindenkit Matteo Salvini
A Vöröskereszt nevével visszaélve próbálkoznak a csalók
Egy budapesti lépcsőházba berántva próbált megerő*akolni egy nőt a képen látható férfi!
Még mindig faxot használnak a magyarországi kórházakban!
Hiába kérte a fogyatékos fiát egyedül gondozó nő, hogy kevesebb lakbért fizethessen
Forgalommal szembehajtva próbálta elkerülni a dugót egy autós az M5-ösön
Farkas Flórián ismét nyeregben érezheti magát
Új céget alapított Mészáros Lőrinc felesége!
Lévai Anikó Orbánnak: Ne kockáztass!
Kunetz: Orbán fejében nincsen benne az egészségügy
22 milliárd forintos gázhálózati munkát nyert el Mészáros Lőrinc!
Rengeteg pénzt hagytak a nyaralók Mészáros Lőrinc szállodáiban
Segíts egy megosztással: a rendőrség keresi a 16 éves eltűnt kislányt!
Halálra gázolt egy embert a vonat Székesfehérvárnál
Jövő héten hidegfront érkezik: zápor, zivatar, sőt talajmenti fagy sem kizárt !
A nagyszülők szerint, nem az anyja verte agyon a 11 hónapos Hannát
MÁV: Gázolás miatt késnek a vonatok!
Portugália és Luxemburg is vesz át menekülteket
Milliós gyerektartásra kötelezték Pécsi Ildikó fiát
Újra nő az üzemanyagok ára
Ingyen tűzifát oszt a kormány a lakosságnak
Halálra éheztették 9 hónapos kislányukat
Rossz hír Magyarországnak: Menekültek százezreit küldhetik vissza a németek
1 milliárd dollárt csatornázott ki külföldi számlákra a Sackler család
Pénzbüntetésre ítélték az érdi polgármestert, jogszerűtlenül buzdította a szavazókat, voksoljanak a Fideszre.
Matolcsy megígérte, hogy még évtizedekig tart az új magyar aranykor
Megkezdődött a Móricz tér kiürítése bomba hatástalanítása miatt!
Levágta barátja nemi szervét egy nyíregyházi férfi
NVI botrány: Fejlesztési hiba miatt voltak adateltérések a választási oldalon!
Sas József felesége: Jóska teste szinte magatehetetlen
Gyilkos árvizek tarolták le a Spanyolországot: öten meghaltak, mindent vitt a hömpölygő ár!
Halálos tragédia: darabokra szakadt az autó az M5-ös autópályán!
Harminc év börtönt kapott egy katolikus pap aki túlságosan szerette a gyerekeket!
Orbán szókészletében megjelent a magasabb rendű élet
Az áramipar rejtett titka: A szén-dioxidnál 23500-szor durvábban melegítő szintetikus gáz
A Fidesz megint összekeverte magát Karácsony Gergellyel
Felavatta és megszenteltette Zalaegerszeg fideszes képviselője a képen látható földutat!
Tarlós: Az ellenzékiek csak provokálnak az adatkezelési ügyekkel!
Nagykállóban lenne képviselő Orosz Mihály Zoltán
Kanadában nem engedélyezik azokat az építkezéseket, amelyek miatt elszállhatnának a lakbérek!
Az új olasz kormány engedi, hogy kikössenek a menekülteket szállító hajók
Három magyar férfi támadt egy külföldi nőre Budapesten
Megerősítették: megölték Oszama bin Laden fiát
Budapest: ellenzéki polgármesterjelöltek léptek szövetségre!
Összehangolt közúti ellenőrzés kezdődik! - felejtse el a mobilját vezetés közben!
Mindene odalett egy háromgyermekes családnak! - leégett a házuk
Tarlós a fogyatékkal élőkről: Félremagyarázás áldozata lett!
Nem tudom, hogy hol alszom a gyerekeimmel! - kilakoltatás: 18 millióból lett 76 millió!
Utcára tették, most gazdit keres! - segíts egy megosztással!
Az utcán hagyott kutya 7 napot várt az út szélén, csak azért, mert a gazdája azt mondta neki, hogy ülj!
Orbán: Nálunk nem meghatározó a korrupció!
Budapesti hotelből tűnt el egy idős bácsi, keresi a rendőrség
Újabb olaszliszkai lincselő kap milliókat a magyar államtól! - eddig csak a sértett család nem kapott pénzt!
Kampányháború: Megtámadták Tordai Bencét a Tarlós-balhé után !
Megtelt az utca a Pikó András mellett tüntetőkkel
Milliárdokat kaphatott Hernádi Zsolt az államtól egy esztergomi hotelre, a pénzt adó szervnél dolgozó unokaöccse lett a Fidesz helyi polgármesterjelöltje
Összekapta magát a forint! - az euró egészen 331 forintig csökkent a reggeli 332 forintról!
Mindenki aludt a kigyulladt hajón, amelyen 34 ember lelte halálát!
Nekiment Tarlósnak az értelmi fogyatékosok érdekvédelmi szövetsége! - a vitában érvelni illik, nem fogyatékosozni!
Nem azért ad 54 ezer forintos juttatást a kormány a közmunkásoknak, mert kampány van
Zuglói tragédia: Beszippanthatta a tehervonat alá a menetszél a peronon álló nőt!
Botlatókövet kapott Rejtő Jenő
Káosz Budafokon: Több esetben nem volt orvos az ügyeleten
A CEU ezután is a szabadságot képviseli majd Budapesten!
Orbán beszállt a választási kampányba!
Nem léphet be a KDNP-be a volt MSZP-s polgármester
Karácsony a megafonos vitáról: Nem láttam a videót, de ismerem a főpolgármester stílusát!
A svájci rendőrség nyomoz egy Magyarországon köddé vált cég után!
A háború semmi ahhoz képest, amikor gazdaságpolitikusok ugranak egymásnak!
Reagált Puzsér feljelentésére Berki Krisztián
Meghalt az a férfi, akit a saját autója gázolt el a XX. kerületben
Rosszul lett, majd meghalt az egykori parlamenti képviselő
Lombik botrány: ázsiai gyereke született a fehér párnak!
A kormány biztos kimondta: tízezer gyermek szenved Magyarországon!
Hivatalos: Az ukrán nyugdíjasok is megkapják a magyar rezsiutalványt!
Elhalasztotta a Hankook a gyár bővítést!
Bayer nem kért bocsánatot, így hivatalosan is vádlott lett!
Tarlós pista bácsi megint fát ültet!
Kihallgatta a rendőrség az egyik józsefvárosi képviselőjelöltet
Trumpon nevet mindenki: szerinte az energiatakarékos izzók miatt tűnik narancssárgának az arca
Mutatjuk kit állított Orbán az uniós ezermilliárdok szétosztásának élére
Több százan tüntettek Pikó András mellett Józsefvárosban!
Száz óriásplakáthelyet kapott az ellenzék a fővárosban
Meghalt Konrád György
Konrád György: Aki egyszer uralomra kerül, mindenféle trükkel azon van, hogy ott maradjon
Nagy baj van Trócsányi jelölésével! - Manfred Weber szerint sok még a kérdés
Rekord büntetést vállalt be Orbán, így újra ömlik az EU-pénz Magyarországra!
Óriási bajban van az autóipar: tömegesen szűnhetnek meg a munkahelyek!
Orbán: nem lesz elég az első családvédelmi akció, még két terv van a fejemben !
Hiába várják haza - Fiatal lányt gázolt halálra a vonat Zuglóban!
Örülhet a Telekom, óriási bajban van a Digi!
Rekord összegű EU-s pénz érkezett a nyár végén!
Nem vicc! - Egy magyar tudós megvizsgálta, mekkora nyomással szar*nak a pingvinek!
A kormányhivatal vezető munkatársát rúgták ki, miután benézték a trágyaszagról szóló álhírt!
A mostani diáksztrájk nem rengeti meg az országot
Lépett az ügyészség: Vádat emeltek a terézvárosi ingatlanügyekben!
Befalazott emberi csontokat találtak egy budapesti ház pincéjében
Electrolux leépítés: Néma csendben vették tudomásul, hogy kirúgják őket!
92 éves polgármesterjelölt is indult az önkormányzati választáson
Rogán Cecília hatalmas házat bérel Sarka Katáéktól!
Nem tudták megmenteni a közlekedési balesetben megsérült nőt!
Ezért ő a legjobb: itt van a videó Hosszú Katinka kegyetlen edzéséről
Kigyulladt egy kamion az M0-ás autóúton!
Orbán szerint Trócsányi egyetlen hibája hogy rossz helyről jött, mert hát magyar!
Tárgyalási botrány: A meggyilkolt kislány rokonait már az épületbe sem engedték be!
Drograzzia: Három megyében egyszerre csaptak le a rendőrök!
Mindkét szülő külföldi, a gyereknek viszont magyarul is el kell boldogulnia!
Elfogultságra hivatkozva visszaléptek a Czeglédy-ügy bírói, elmarad a tárgyalás!
Tarlós kiakadt: Mit orbánviktorozik maga, beteg? Tényleg? Menjen el az orvoshoz!
Tarlós Karácsony emberének: Miért ilyen paraszt, hogy belevág a mondatomba?
Zuglói fideszesek szerint Karácsony még lopni se tud magának
Orbán: A kormánnyal harcolni akaró polgármester alkalmatlan
Vizsgálat indult: Több helyen felvetődött a gyanúja, hogy a választások ajánlóívein szereplő adatokat jogosulatlanul kezelték
Szijjártó szerint csak hisztiznek a Szlovákok!
Alföldi a szabadság elleni támadást lát Pikó kampányközpontjában tartott házkutatásban!
Bayer Zsolt nem kér bocsánatot Nagy Blankától!
Pénzbüntetéssel megúszták a mentők autóit megrongáló külföldiek!
Az év egyik legjobb magyar dokumentumfilmje
A közmunkásokkal vitették ki a Fidesz szórólapjait!
Balhé a vonaton: Az Allahu akbar-t kiáltó, fenyegetőző férfit a rendőrök várták Budapesten!
Tarlós: önálló ember vagyok haver!
Sokkal többen menekülnek el szélsőséges időjárás miatt, mint a fegyveres konfliktusok elől !
Országos sztrájkba hívták a diákokat mára!
Orbán: Onnan lehet megismerni a korrupciótól szenvedő országokat, hogy nem fejlődnek, hiszen ellopják a pénzt!
Orbán: Ha én vagyok az oka valaminek, de nem akarom, hogy engem nevezzenek meg felelősnek, másra kell mutatnom
Hazudott a francia tanár a terroristákról, saját magát vágta meg
Terrorellenes Iszlám-szövetség alakult az ISIS ellen
Tengerbe fulladt az egész családja, mindenkit maradásra buzdít Szíriában
Ismét tömegverekedések és gyújtogatások voltak Németországban
Eltiltja-e gyermekét Liptai Claudia Gesztesitől?
THE POST
Amit látsz, az a hír, amit tudsz, az a háttér, amit érzel, az a vélemény!
COPYRIGHT © 2019. minden jog fenntartva