thepost / Magyarország / Budapest / 2020.01.29
THE POST
           
29
Akik elégedettek a szexszel, megteszik ezt a 10 dolgot!
Ezt olvassák mások:
Nem a napi két szex, és még csak nem is az extrém szexpózok teszik harmonikussá hosszú távon a szexuális életet, hanem az, ha a mindennapokban két ember folyamatosan ápolja, gondozza kapcsolatát. Vannak, akiknek ez természetesen jön, de vannak, akiknek meg kell tanulniuk, hogyan viselkedjenek úgy a párkapcsolatban, hogy ne kopjon el a vágy, ne unják meg egymást és fenntartsák egymás iránt az érdeklődést.
A szexet az első helyre teszik

A legtöbb pár elköveti azt a hibát, hogy minden más fontosabb a mindennapokban: a bevásárlás, a gyerekek hurcolása, a munkahelyi problémák, a mosogatás, a haverok, a focimeccs akár. Ha ez hosszú távon így van, akkor a szexnek nincs helye és ideje a kapcsolatban, hiszen még csak hangulatot sem teremtünk arra, hogy legyen szerelmeskedés. A szexuális élet tehát ne az utolsó legyen, amit a nap végére hagyunk, hanem az első, amire szánjunk időt reggel, akár egy közös tusolásnál, vagy napközben egy lopott órával oldjuk meg egy hotelben, esetleg vegyünk ki egy hétköznap délelőttöt a munkából, és legyünk kettesben egymással. Ezt muszáj tervezni, tervezés nélkül elsikkadnak az együttlétek.
Megtanulják, mi indítja be a partnerüket, és mi az, ami elveszi a kedvüket a szextől

Azok, akik elégedettek a szexuális életükkel, tudják, mitől indul be a partnerük vágya, mire gerjed, és mi az, amitől elmegy a kedve a másiknak. Fontos ismernünk egymás libidóját, hogy mekkora, mennyi igénye van a szexre és mi az, ami felkelti az érdeklődését. Ez lehet a tánc, lehet a csókolózás, lehet egy szép fehérnemű, bármi. Szeretkezés közben megeshet, hogy a partner erősebben nyúl például a csiklóhoz, ami fájdalommal járhat együtt: jó, ha a partner tudja, hogy mikor, melyik mozdulattal vesz vissza az élvezetből. Természetesen ez nemcsak a szeretkezésre magára igaz, hanem arra is, ha valami olyan témáról kezdünk el beszélgetni randizáskor, ami garantáltan nem vezet majd a mókázáshoz.
Beszélgetnek egymással a szexről

A szexről beszélni nagyon nehéz lehet, pláne olyasvalakivel, akinek meg szeretnénk felelni, akit nem akarunk elveszíteni, aki a társunk. Pedig pont egymás előtt lenne fontos megnyílni, és pozitív visszajelzéseket adni az intim életünkről. Ezt a legjobb lenne azzal kezdeni, hogy megkérdezzük a partnertől, neki melyik három szeretkezés volt a legjobb, legemlékezetesebb. Ha pedig elkezdődik ez a beszélgetés, folytassuk tovább azzal a kérdéssel, hogy miért szerette, hogyan viselkedtünk vele akkor, ami miatt pont azokat a szerelmeskedéseket kedvelte a legjobban. Ez már jó irány arra, hogy tisztázzuk, mi mindennek kell történnie a szex előtt ahhoz, hogy jól érezzük magunkat együtt. Például randik, szórakozás, meghitt hangulat.
Gyakran ölelkeznek, megérintik, simogatják egymást

Az ölelésre mindenkinek szüksége van, napi szinten többször is fontos, hogy ölelkezzünk azzal, akit szeretünk. Ez a lelki egészségünkre számára rendkívül fontos, ez a bizalom és az intimitás kifejezése. Az érzés, ami a tartalmas öleléssel együtt jár, nyugtató, egyfajta jutalom érzésként éli meg a szervezetünk. Ezek a simogatások, ölelések megtanítanak arra, hogy tiszteljük egymásban a férfit, a nőt, az anyát, az apát, hogy érezzük, fontosak vagyunk egymásnak. A mindennapokban sok-sok párnál eltűnnek az ölelkezések, eleinte csak ritkulnak, majd egymás mellé úgy fekszenek le aludni, hogy aznap

egyáltalán nem is érintették meg egymást. Ez egyértelműen az elhidegülést jelenti.
Kettesben rendszeresen töltenek időt, hosszú hétvégéznek

Az utazás, a nyaralás jó hatással van a szexuális életre, egyszerűen azért, mert amikor pihenünk, kizárjuk a hétköznapokat és csak egymással foglalkozunk. A szép környezet, az idilli helyszín, az, hogy nem nekünk kell foglalkozni a reggelinek való beszerzésével máris könnyedebbé teszi a pihenést – bőven van időnk egymásra. A hosszú hétvégét nemcsak nyáron, hanem az év bármely szakában megszervezhetjük, éljük ezzel, csak jót tesz a párkapcsolatnak!
Szenvedélyesen csókolóznak

Az ovis puszi minden kapcsolatban ott van, ez az, amikor semmitmondóan, rohanva egymás ajkára nyomunk egy gyors puszit búcsúzásképpen. Ez nem csók, ez a kapcsolat szexuális életének nagy gyilkosa. Éppen ezért ahogy észleli bárki, hogy jelen van az életében, térjen vissza a felnőttek csókjára, amilyen gyorsan csak lehet. A csókolózás a szexuális élet előjátékának része, minden ott dől el. Ha képesek vagyunk egymásra vágyva, szenvedélyesen csókolózni, akkor a vágy még ott van a kapcsolatban, működik a kémia. A szenvedélyes csókokat kezdhetjük egy kihívással is, nézzük meg, hogy képesek vagyunk-e 15 percig egyfolytában csókolózni egymással!
Hétköznap rendszeresen randiznak

A heti minimum egy randi szükségszerű a párkapcsolatban, ezt úgy kell felfogni, hogy van a saját életünk, van a párunk élete és van a párkapcsolatnak is egy élete, amit nem szabad elhanyagolni. Akárhány éve is tart a házasság, újra és újra egymásra lehet találni a randizásokkal, ez lehet mozi, esti séta, vacsora, bármi, amire vágyunk. Érdemes egymásnak randicetliket írni, és egy adott napon, hetente kihúzni, majd megvalósítani egy héten belül.
Szemtől szemben beszélgetnek egymással

A minőségi időtöltés abból áll, hogy odafigyelünk egymásra. Legyen fontos, amit a másik mond, és ne nyomkodjuk közben a telefonunkat, nem facebookozunk. Minden nap legalább egy órát kütyük nélkül kellene tölteni, kettesben, csak egymással, szemtől szemben, ahhoz, hogy valóban beszélgessünk.
Egymás legjobb barátai

A véd- és dacszövetség lényege, hogy bár vannak gondok, mégsem adjuk ki a másikat a barátnőknek, családtagoknak, hanem először egymással beszéljük meg a problémát. Az is a lényege, hogy együttműködünk, hogy alkalmazkodunk egymáshoz és képesek vagyunk odafordulással a másikhoz közeledni. Az igaz barátságban képesek vagyunk a fájdalmunkat, örömünket, boldogságunkat, bosszankodásokat őszintén elmondani egymásnak. A barátságokat is évek alatt építgetjük, bizalommal, szeretettel állunk egymáshoz, önmagunkat adva. Ha a párkapcsolatban valamiért érzelmileg gátakat szabunk, akkor nem leszünk nyitottak a boldogságra.
Kimondják, hogy szeretlek!

A szeretlek szó igen fontos, az első szerelmi vallomás mérföldkő a párkapcsolatban, és a többi is jólesik, bármikor, amikor a partner mondja. A ló túloldalára sem szabad esni, akkor mondjuk ki egymásnak, ha tényleg ezt érezzük, akkor és ott, amikor érezzük, őszintén. Nem kell naponta százszor sem mondani, hiszen elcsépeltté válhat, elveszítheti a lényegét. Azok, akik hosszú távon harmonikus szexuális életet élnek, képesek kimondani az érzéseiket, akkor és ott, amikor feltör belőlük a vallomás.

Kiemelt kép: iStock
Ezt olvassák mások:
Oszd meg, hogy minél több emberhez eljusson! - köszönjük >>
Tóth Gabi újra üzent Schobert Norbinak -
Denevérleves - Újabb kínai "gasztro" videón akadt ki mindenki
132-re emelkedett a koronavírus miatt elhunytak száma
Koronavírus - hamisak voltak a korábbi adatok: legkevesebb 132 halott és közel hatezer fertőzött
Nagy baj lehet Budapesten: azonnal elkülönítették a Budapesten lázasan leszálló pilótát
Tóth Gabi újra üzent Schobert Norbinak -
Denevérleves - Újabb kínai "gasztro" videón akadt ki mindenki
132-re emelkedett a koronavírus miatt elhunytak száma
Koronavírus - hamisak voltak a korábbi adatok: legkevesebb 132 halott és közel hatezer fertőzött
Darabokra szedik Schobert Norbit a kommentelők a magassága miatt
Karanténba zárják Bódi Gusztiékat a koronavírus miatt
Két hónap börtönt kapott a tiszteletes, aki buborékos csomagolásba tekerte az egyik diákját
Undorítóan néz ki egy piac ott, ahonnan a koronavírus származik
Több magyar városban is megjelent a rettegett koronavírus réme
A koronavírus miatt kirúgták a horvát minisztert
Öt éve nem hajtott be annyi bírságot a MÁV, mint tavaly
Koronavírus: Budapest megszenvedi a kínaiak hiányát
Otthonszüléssel, papírok nélkül mert Magyarország egy izraeli cég
Videón, ahogy az apa testével védi lányát a tehervonattól a síneken
Orbánék Brüsszellel fizettetnék ki a családtámogatást
Durva videó: Tenger alatt száguldozó UFO-król beszélt az amerikai hadsereg volt hírszerzője
Elköltöztek a lemigránsozott pékek Gyergyóditróról
Hazahozzák a Vuhanban ragadt uniós állampolgárokat
Erős földrengés volt Jamaica partjainál, szökőárriadót rendeltek el
Pánik Budapesten: Magas lázzal vitték kórházba a Kínából érkező repülő elsőtisztjét
Franciaországban kimutattak egy újabb megbetegedést
Koronavírus: Egy nap alatt további 25 beteg halt meg
Orbán csakis a Várkert Bazárban tartja meg évértékelő beszédét
Nagy bejelentésekre számíthatunk: Február 16-án tartja évértékelőjét Orbán
Közel ötszáz háziorvosi praxis betöltetlen
Többen kamunak tartják a videót: Büntetőeljárás indult a magyar határt ostromló menekültek ellen
Reménysugár: A világon elsőként ausztrál tudósoknak sikerült újraalkotniuk a kínai koronavírust
Az egész világon körözik a vizes vb volt gazdasági igazgatóját
Rendőrök gumibotozták a tüntető tűzoltókat Párizsban
Videó: Felbolydult a község a Sri Lankáról érkezett vendégmunkások miatt
Milliós gyerektartásra kötelezték Pécsi Ildikó fiát
Újra nő az üzemanyagok ára
Ingyen tűzifát oszt a kormány a lakosságnak
Halálra éheztették 9 hónapos kislányukat
Rossz hír Magyarországnak: Menekültek százezreit küldhetik vissza a németek
Tovább nőtt az üresen álló orvosi praxisok száma
Az elavult finanszírozás okozza a kórházak eladósodottságát
Magas lázzal szállították el Ferihegyről a Sanghajból érkező gép elsőtisztjét
A Semmelweis Egyetemre is kiterjesztené a modelljét a kormány
Maszkban nyaralnak Thaiföldön a koronavírus miatt Bódi Gusztiék
A fedélzeti kamera vette fel, ahogy belecsapódik a budapesti aluljáró falába egy autó
Schobert Norbi: tömegével kapja a leveleket olyanoktól, akik igazat adnak neki
Vajna Tímea végleg elbúcsúzott a luxusvillától
A hatóságok adtak nevet a Dusnokon titokban született babának
Sokkoló: ezért ronthatott rá a feleségére egy kalapáccsal a frissen szabadult férj
Koronavírus Magyarországon: Mentő vitte el a Kínából érkező gép lázas pilótáját
Kitört a pánik Magyarországon: Mentő vitte el a Liszt Ferenc repülőtérről a Kínából érkező gép lázas pilótáját
Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás: Csak a legszűkebb környezetünk tudta, hogy mi is van köztünk
Őszinte vallomás: Ez vezethetett Gesztesi Károly halálához
Droggal dobta fel ételeit egy kínai étterem, hogy a függővé vált vendégek visszatérjenek
Üzleti bénultság lett úrrá Kínán a koronavírus miatt
Ez elképesztő: az ablakokból kiabálva tartják egymásban a lelket a karanténba zárt város lakói
Németh Szilárd előre szólt, hogy Megerősödött a migrációs nyomás a déli határon
Olvasói levél: átvert egy gázszerelő 140 ezer forinttal
1 falu, 11 kilátó 264 millióból
Halálos biciklis gázolás: rommá törte Alfa Romeoját az ismert fitneszlány
DM termék visszahívás: Gyulladást okozhat egy termék
Változik a miatyánk szövege a katolikusoknál
Hózivatar tört be az országba, Budapest felé tart a hidegfront
Szabálytalanul parkoló Audi miatt állt az 51-es villamos
szabálytalanul parkoló Audi miatt állt az 51-es villamos
Kína duzzog, mert a koronavírusból rakták ki a kínai zászlót
Pánik Magyarországon: két típusú egészségügyi maszk készlete teljesen kifogyott
Megrohamozták az emberek a magyar patikákat
Kormány döntés: Kimenekítik a magyarokat Kínából
Ukrán csalók koronavírus elleni vakcinát árultak
Újabb cég rúgta fel a szerződését Norbiékkal: Ezentúl nem tudjuk partnernek tekinteni
A 11 milliós karantén város lakosságának majdnem fele elhagyta a várost
Friss: hét magyar kéri, hogy menekítsék ki őket Kínából
Segíts egy megosztással! - egy 6 éves kislányt keres a rendőrség!
Fölösleges kiadás: mégsem véd a maszk a koronavírus ellen
A hamis vagyonnyilatkozata miatt rúgtak ki egy minisztert - de nem nálunk
Egy tuning Opel Vectrat halásztak ki a Dunából
Bármikor kitörhet a járvány: azonnali intézkedést javasol a korábbi tisztifőorvos
Pár napon belül Magyarországra érkezik a kínai turistacsoport
Itt van Tibi atya válasza Kulcsár Edináéknak
Kiadták a sokkoló fotót Kobe Bryant lángoló helikopteréről
Tétlenül nézte végig a kamionos Nagykanizsán, ahogy meghal a társa
Börtönt kaphat egy Vuhanból hazautazó férfi, mert eltitkolta, hogy beteg
Kocsijával terelte nyáját egy pásztor a romániai autópályán
Egyre több a kínai turista Magyarországon
Orbán Viktor belbiztonsági főtanácsadója szerint a migránsok alagutat ásnak és megkeresik a gyenge pontokat
Cukiságbomba: ilyen egy kisgyerek mikor először kóstolja meg a fagyit
Schobert Norbi: a feleségem a szülészetről kilépve, frissen mosott hajjal, szépen kisminkelve, magassarkúban ott vár engem
Schobert Norbi újabb videója: Ha egy 160 centis nőről beszélünk, orvosilag körülbelül az 50 kiló az egészséges testsúly
Már a hívásnál szidalmazták a mentőket, ezért kellett rendőr is Csenyétére
Kiakadtak a kínai lányon, aki megevett egy denevért hogy megmutassa nincs baj
Szakad a hó Kékestetőn
Magyarország készen áll a fertőzött országokból érkező hallgatók fogadására
Videón, ahogy a migránsok megpróbáltak áttörni a határkerítésen Röszkénél
Kásler: Magyarországon két esetben merült fel a fertőzés gyanúja
Hazugság hogy gyerekekre veszélytelen a koronavírus: egy 9 hónapos csecsemő is a fertőzöttek között
Kásler Miklós : Minden magyar kórház felkészült az új koronavírusos betegek fogadására
Budapestre tartó kínai turisták miatt tört ki pánik
Ittas sofőrt fogtak a rendőrök: azt hitte egy keveset szabad inni
Már két koronavírusos fertőzést észleltek Németországban
Rendőrökkel vittek el egy csecsemőt: a szülők a gyermekre vonatkozó minden egészségügyi ellátást elutasítanak
Mégsem baleset volt? - Videó a Balogunyomnál történt halálos eset helyszínéről
Kódolt nyelven írnak a kínaiak a tomboló vírusról
Matolcsyék most hallgatnak: 338,52 forint egy euró
Túl lassan érkezett a segítség, ezért egyre többen és egyre ingerültebben hívták újra a 112-t
Akár 40 ezer is lehet a lappangó koronavírusos fertőzöttek száma
Egyre kevesebb a háziorvosi praxis
A szülők nem tudják mit csináljanak a döcögve induló kormány oktatási reformjával
Bődületes baromságok terjednek: aki hisz Jézusban arra nem terjed a koronavírus
Nyomoznak a szülők ellen, akik nem anyakönyvezték újszülött gyermeküket
Egy tízéves fiú késsel rabolt ki egy 13 éves lányt Budapesten
Hiába beszélnek felmelegedésről, még tartogat egy csavart az időjárás
Nem volt anyakönyve a négy hónapos dusnoki babának
Újabb tragikus repülőgép-szerencsétlenség történt
Rekord pénzt szedett be a MÁV bírságokból
Nem jár a szentendrei HÉV - Utasaink türelmét kérjük!
Horror Nyíregyházán: Kalapáccsal verte feleségét a frissen szabadult férj
Fordulat a veronai busztragédia ügyében - meghallgatták a koronatanút
Beperlik Tibi atyát Kulcsár Edináék
Ebbe bele is bukhat: már külföldön is Schobert Norbiról cikkeznek
Pánik Magyarországon is: már biztos, hogy Németországban is van koronavírusos fertőzött!
Mészáros Lőrincnek több pénze van, mint Venezuelának
Rendőrök szálltak meg egy házat Nyíregyházán
Évente 10 millió kutyát esznek meg a kínaiak
Kitépték a gazdája öléből, s megölték az apró kutyát
Újabb bolt szünteti meg az update termékek forgalmazását a Schobert Norbert féle botrány miatt
Ezért ölte meg az apját a 15 éves orgoványi fiú
Kína: eleinte nem vették elég komolyan a vírust
Eltüntették a fotóriportert, aki megrázó képeket közölt a kínai valóságról
Nagyobbra nőtt a hiány a tb-kasszában, mint amekkora 2009-ben volt
Soha nem volt még ilyen gyenge a forint
Ijesztő képet közöltek a koronavírus terjedéséről
Öt gyanúsítottja van a Borkai ügynek
Orbán kedvenc török oligarchájának is csurran havi pár millió a Türk Tanács miatt
Czeglédy-per: Az összes büntetőügyes bíró elfogultságot jelentett be a Szegedi Törvényszéken
Karanténba zárják a gödi Samsung-gyárban dolgozó kínai munkásokat
A koronavírus miatt lefújták a budapesti Fesztivált
Várhegyi Attila vette meg a Hollóházit
2,6 milliós jutalmat kaptak Rogán államtitkárai, a mentősök pedig 37 ezret
Migránspánik tört ki két Srí Lanka-i pékmester miatt
Nincs normális fűtés, kabátban tornáznak a gyerekek egy budapesti középiskolában
Hazudott a francia tanár a terroristákról, saját magát vágta meg
Terrorellenes Iszlám-szövetség alakult az ISIS ellen
Tengerbe fulladt az egész családja, mindenkit maradásra buzdít Szíriában
Ismét tömegverekedések és gyújtogatások voltak Németországban
Eltiltja-e gyermekét Liptai Claudia Gesztesitől?
THE POST
Amit látsz, az a hír, amit tudsz, az a háttér, amit érzel, az a vélemény!
COPYRIGHT © 2019. minden jog fenntartva