Orbán útfelújítása: csúszások, teletömött zsebek és nem várt költségek!
Orbán Viktor miniszterelnök 2015-ben sokat ígért a megyei jogú városoknak, egyebek között azt, hogy 2018-ig minden magyarországi autópálya eléri az országhatárt. A határidő lejárt, és még mindig van olyan beruházás, amelyik el sem kezdődött. Az azonban már látszik, hogy kik járhatnak jól a Modern Városok Program útépítéseinél.

Orbán Viktor 2015 márciusa és 2017 májusa között 23 megyei jogú városba ment el, a legfontosabb közös ígérete mindenütt az volt, hogy mindannyian kapnak új autóutakat. A miniszterelnök azt mondta, az a cél, hogy minden megyei jogú várost 2018-ig bekapcsoljanak a már létező autóút- és autópálya-rendszerbe, illetve hogy az autópályák elérjék az országhatárt. Ez Zalaegerszegnek, Békéscsabának és Salgótarjánnak volt igazán jó hír, ezek a városok ugyanis messze esnek a közúti „vérkeringéstől”. Összesen

690 kilométernyi út megépítését,
21 fejlesztést,
1921 milliárd forint elköltését jelentette be országjárásán a kormányfő.
Megnéztük, hogy mi valósult meg a tervekből. Összességében elmondható, hogy

egyetlen megyei jogú városban sem készültek a munkával 2018-ra,
alig akad olyan város, ahol tartani tudták az eredetileg tervezett költségeket,
1 kilométernyi új autópályát átlagosan 2,5 milliárd forintból hoztak ki,
a nagyberuházásokkal a kormánybarát cégek jártak jól.
Azokat a nagyobb közútfejlesztéseket szedtük sorba, amelyeket magyar állami, illetve európai uniós pénzből finanszíroznak a Modern Városok Program keretében.

1. Sopron:

Itt jelentette ki először a miniszterelnök, hogy a kormány célja az összes megyei jogú város bekapcsolása az autópálya-rendszerbe. Azt is megígérte – sok egyéb mellett –, hogy 2018-ra készen lesz az M85-ös kétszer kétsávos autóút Sopron és Csorna, valamint Sopron és az országhatár között. A munkát azonban csak tavaly tavasszal kezdték, négy szakaszban dolgoznak, a valamivel több, mint 57 kilométeres útszakasz 2020 végére, 2021 elejére készülhet el. A cechet, csaknem 171 milliárd forintot a magyar kormány állja.

2. Eger:

„Lejárt a kis halak és a nagy halak ideje, ma már a gyors halak a vizek urai” – utalt Orbán Viktor Egerben arra, hogy négysávos autóút fogja összekötni 2018-ra Egert az M3-as autópályával. A munka még itt is javában tart, 2018 novemberében mindössze az út északi, Andornaktályát elkerülő, Eger déli részéig érő, 4 kilométeres szakaszát adták át a forgalomnak. Korábban úgy számoltak, hogy a fejlesztésre elég lesz 30 milliárd forint, ma már ennek több mint a duplájáról, 70 milliárdról szólnak a hírek.

3. Zalaegerszeg:

2018-ig kétszer kétsávos gyorsforgalmi út megépítése az M7-esig – ez is szerepel abban a dokumentumban, amelyet a miniszterelnök és a zalaegerszegi polgármester írt alá 2015. április 14-én. A terv az, hogy a zalai megyeszékhelyet összekötik az autópályával, ehhez a 76-os főutat fel kell újítani. Az M76-os három ütemben, 170 milliárd forintból még mindig épül, és a tervek szerint csak 2022-re készül el.

4. Miskolc:

Itt nem volt könnyű dolga a miniszterelnöknek, Miskolcon ugyanis már van autópálya. Orbán Viktor ezt úgy oldotta meg, hogy bejelentette a Miskolc és Kassa közötti autópálya megépítését, 150 milliárd forintért. Az összesen 56,75 kilométeres, kétszer kétsávos sztráda költsége ma már 179 milliárdra rúg, ezt a szakaszt az Európai Unió fizeti. A munka végét 2021 harmadik negyedévére ígérik.

5. Pécs:

Páva Zsolt polgármesterrel abban állapodott meg Orbán Viktor 2015. április 28-án, hogy a kormány megépíti az M6-os és M60-as utakat az országhatárokig. Összesen 69,3 milliárd forintot szánnak az M6-osra, a pénz nagy részét az Európai Unió adja.

Azt azonban, hogy ki lesz a beruházó, nem tudni, és a Szabadpécs.hu értesülése szerint a munkát csak 2022 után kezdik.

6. Szolnok:

Itt úgy szólt az ígéret, hogy legkésőbb 2019-ig Budapestet és Szolnokot négysávos autóút köti majd össze, mégpedig a ferihegyi repülőtértől induló 4-es főút nyomvonalán. Egyúttal arról is döntöttek, hogy megépítik a Szolnokot északi irányból elkerülő útszakaszt. A Cegléd és Abony közötti 17,6 kilométeres autóút kivitelezésére kiírt közbeszerzést a Duna Aszfalt nyerte, az utat nettó 26,3 milliárd forintért építheti meg. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. korábbi közlése szerint ezt a szakaszt 2021 első felében helyezik majd forgalomba, tehát ekkortól lehet majd Szolnokra eljutni gyorsforgalmi úton.

7. Nagykanizsa:

Ez a város sem maradhatott ki a sorból: az ipari park és az 50 méteres uszoda mellé Orbán Viktor azt is megígérte, hogy 2018-ig az M70-es utat kétszer kétsávosra, a szlovén határig bővítik, és 6 milliárd forintból megépítik a Nagykanizsát elkerülő út első ütemét. Utóbbiról a kormányfő azt mondta, hogy teljes hosszában elkészül 2018-ig. A helyiek azonban egy apró módosításból jöhettek rá, hogy a várost déli irányból elkerülő út mégsem épül meg 2018-ban: egy későbbi kormányhatározatban ugyanis törölték ezt a határidőt.

8. Kaposvár:

Itt a 67-es út négysávos autóúttá fejlesztésére ad a kormány 77 milliárd forintot, ezzel Kaposvárt összekötik az ország gyorsforgalmi úthálózatával. A kitűzött dátum 2019 volt, csakhogy a Soltút és a Strabag kivitelezésében épülő R67-es alapkövét nemrégiben, tavaly novemberben tették csak le, így egészen biztosan nem készül el határidőre ez a szakasz sem.

9. Kecskemét:

A kormány és a város megállapodott a Kecskemét körüli körgyűrű teljes megépítéséről és az 52-es bekötőút négysávossá bővítéséről. A munkát tavaly nyáron kezdték, a kivitelező a Duna Aszfalt Út és Mélyépítő Kft.

10. Szombathely:

A szombathelyieknek azt ígérte a kormányfő, hogy nemcsak a 86-os utat viszik el Szombathelyig, hanem négysávos gyorsforgalmi úttal kötik össze a várost Kőszeggel, ezzel rácsatlakoznak az osztrák gyorsforgalmi úthálózatra. Ez eddig nem valósult meg.

11. Békéscsaba:

A miniszterelnök azt ígérte, hogy a következő önkormányzati választásig biztosan megépül az M44-es gyorsforgalmi út, „de lehet, hogy már a következő parlamenti választásig kész lesz” – mondta. Ehhez képest csak a Kondoros és Tiszakürt közötti, 60 kilométeres szakasszal készülnek el 2019 harmadik negyedévében.

Ezen kívül Kondoros és Békéscsaba között 17,5 kilométert, míg a Tiszakürt és Lakitelek között 9,9 kilométert kell megépíteni.

12. Szeged:

Itt a 47-es út négysávúsítását említette a kormányfő, egy olyan észak-déli közlekedési tengelyről beszélt, amely Szegedet Debrecenen keresztül összeköti Miskolccal. Erről azóta is mindössze annyit lehet tudni, hogy 2022-ig építenék meg az új nyomvonalon a négysávos 47-est.

13. Salgótarján:

A Nógrád megyei városnak is jutott országhatárig érő, Salgótarjánt elkerülő, négysávos út 50 milliárd forintért. Két szakaszban dolgoznak, a HE-DO, a Swietelsky és a KM 2018 helyett 2019 májusára fejezi be a munkát.

Minden forintot jó helyre kell tenni

„Nem arról van szó, hogy Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter dolgozószobájában számolatlanul állnának a pénzeszsákok, és aki arra jár, a vállára vesz egyet és elviszi” – mondta korábban Orbán Viktor a megyei jogú városok fejlesztési programjaira utalva. Szerinte minden forintot meg kell becsülni, és minden forintot jó helyre kell tenni. Ehhez képest a közbeszerzési pályázatok eredményeiből az látszik, hogy súlyos összegek vándoroltak baráti cégekhez a közös kasszából. Például a Mészáros Lőrinc üzlettársa, Szíjj László érdekeltségébe tartozó vállalkozás tervezheti és építheti az M44-es gyorsforgalmi út Lakitelek és Tiszakürt közötti szakaszát, és a nagyberuházások komoly szeletét viszi el legtehetősebb magyarországi vállalkozók között jegyzett Dunai György építőipari vállalkozása, az EuroAszfalt Kft. is.

A beruházáson befutó cégek között van olyan kft., amelyiknek negyvenszeres árbevétel-növekedése volt egy év alatt. Egy kis építőipari vállalkozásról, a KM Építő Kft.-ről van szó, amelyik Salgótarjánban nyert közbeszerzést útépítésre a Modern Városok Programon belül. És olyan nagyágyúkkal vállvetve is diadalmaskodott, mint amilyen például a Swietelsky, a Penta vagy a Colas.

Egy másik vállalat, a HE-DO Kft. szintén több megyében megkerülhetetlen szereplője lett időközben az útépítéseknek. A céget – ahogyan arról korábban az Átlátszó írt – csak kis Közgépként emlegetik. A HVG-nek korábban egy észak-magyarországi polgármester azt mondta, a Fidesz régiós igazgatójától kapott fejmosást, mert nem a HE-DO-nak, hanem olcsóbban dolgozó másik cégnek az ajánlatát fogadta el egy útszakasz megépítésére.

A HE-DO Kft. és a KM Építő Kft. egyébként közösen újítja fel az M3-as autópálya 8 kilométeres szakaszát nettó 1,2 milliárd forintért.

A Modern Városok Programnak sok tendert köszönhet a Strabag is. A cég az utóbbi években sok százmilliárdnyi állami és önkormányzati megrendelést vitt el, többet, mint a szocialista-szabaddemokrata kormányok idején, noha már akkor is udvari beruházóként emlegették.

Egy másik nagyágyú, a Swietelsky is jól keres a megyei jogú városok közútfejlesztésén. Nem mellesleg a Strabag és a Swietelsky Orbán Viktor barátja, Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó eszéki futballcsapatát is szépen kistafírozta.Sgítsd a munkánkat egy megosztással, köszönjük >>
Újabb iskolabotrány: Iskolatársai verték össze ezt a kislányt! - megállíthatatlan az iskolai agresszió hazánkban!
Bajban a Volkswagen vezérigazgatója: náci mondata miatt rúghatják ki!
Sokkoló eredmény: az autó kormánya sokkal koszosabb mint bármely wc ülőke!
Segíts egy megosztással: keresik az eltűnt fiatal magyar lányt!
Külföld is ezen röhög: Orbánék hatalmas győzelemről beszélnek! - oszd meg Te is
Azt hitte megússza: a kizárás előtti nap Orbán levelet írt, melyben elfogadta a feltételeket!
Most már biztos: haláláig hatalmon maradhat Putyin!
Belehalt sérüléseibe a fának hajtó magyar férfi!
Botrány: kimentek a teremből mert Kövér Lászlóra nem voltak kíváncsiak!
Keresztény botrány: 395 katolikus papot vádolnak szex*ális zaklatással! - Minden hétre jut egy ilyen ügy!
A képen valójában egy BMW-van! - bebizonyítjuk!
Durva: 3D nyomtatóval készített fegyvert magának a budapesti bérgyilkos!
Vízgyűjtő aknában találták meg az eltünt kislány holttestét: az anya teljesen összeroppant!
Külföld botrány: az eddigi leggúnyosabb beszólást kapta meg Orbán!
Óriási botrány: minden idők legnagyobb autó visszahívását rendelték el!
HÍRHEZ TARTOZÓ KÉP:
Orbán átvette a tiltakozó levelet! - megírták neki mire számíthat!
Férjének csinált szexi videót, de véletlenül facebookon mutatta élőben!
Ez is eljött: 2,3 milliárdot ad ki Magyarország űrkutatásra! - belépünk a nagyok közé!
 
thepost.hu
Nyilvános csoport - 35.487 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Amit látsz, az a hír, amit tudsz, az a háttér, amit érzel, az a vélemény. Csatlakozz hozzánk és hívd meg az ismerőseidet is!
 
Ez is eljött: 2,3 milliárdot ad ki Magyarország űrkutatásra! - belépünk a nagyok közé!
Élő adásban viccelődött a Michael Jackson botránnyal az ismert sztár!
Nagykanizsai horror: késsel és vasráccsal ölte meg szerelmét ez a férfi!
Bizonyítva: marihuánától a nők jobban élvezik az együttlétet!
Agykárosodást szenvedett a kisfiú akire rá esett egy játékgép! - eltűnt a mosolyom anyu!
FRISS HÍREK
Orbán átvette a tiltakozó levelet! - megírták neki mire számíthat!
Férjének csinált szexi videót, de véletlenül facebookon mutatta élőben!
Ez is eljött: 2,3 milliárdot ad ki Magyarország űrkutatásra! - belépünk a nagyok közé!
Élő adásban viccelődött a Michael Jackson botránnyal az ismert sztár!
Nagykanizsai horror: késsel és vasráccsal ölte meg szerelmét ez a férfi!
Bizonyítva: marihuánától a nők jobban élvezik az együttlétet!
Agykárosodást szenvedett a kisfiú akire rá esett egy játékgép! - eltűnt a mosolyom anyu!
Nyugdíj káosz: bajban a legnagyobb nyugdíjpénztár!
Folyamatosan kerülnek elő a holttestek a vegyi robbanás után!
Merkel üzent Magyarországnak: elmondta a véleményét menekült ügyben!
Angela Merkel gőzerővel készül a délutáni EU-csúcsra. A különböző témákban délelőtt a Bundestagban fejtette ki a német álláspontot, amit a délutáni cs...
Ne nézd meg ezt a videót:mit művel ez a lány egy repülő WC-jében???????
A Twitter-oldalára tett ki egy videót a brooklyni, genderfluid szexmunkás, amivel szinte mindenkinél leverte a biztosítékot – írta a Mirror.
Végre: Letöltendő börtönt kapott ez az állatkínzó!
Többször is álltak már nagyüzemi állattartók, sőt állatvédők is a bíróság előtt, de komoly ítélet eddig még egyik oldalon sem született Németországban...
Brutálisan finom vendég váró és mindez sütés nélkül!!!
A következő három mérkőzéstől eltiltották Király Gábort!
Külföld is ezen röhög: Orbánék hatalmas győzelemről beszélnek! - oszd meg Te is
Azt hitte megússza: a kizárás előtti nap Orbán levelet írt, melyben elfogadta a feltételeket!
Most már biztos: haláláig hatalmon maradhat Putyin!
Belehalt sérüléseibe a fának hajtó magyar férfi!
FRISS HÍREK
Újabb iskolabotrány: Iskolatársai verték össze ezt a kislányt! - megállíthatatlan az iskolai agresszió hazánkban!
Bajban a Volkswagen vezérigazgatója: náci mondata miatt rúghatják ki!
Sokkoló eredmény: az autó kormánya sokkal koszosabb mint bármely wc ülőke!
Segíts egy megosztással: keresik az eltűnt fiatal magyar lányt!
Botrány: kimentek a teremből mert Kövér Lászlóra nem voltak kíváncsiak!
Keresztény botrány: 395 katolikus papot vádolnak szex*ális zaklatással! - Minden hétre jut egy ilyen ügy!
A képen valójában egy BMW-van! - bebizonyítjuk!
Durva: 3D nyomtatóval készített fegyvert magának a budapesti bérgyilkos!
Vízgyűjtő aknában találták meg az eltünt kislány holttestét: az anya teljesen összeroppant!
Külföld botrány: az eddigi leggúnyosabb beszólást kapta meg Orbán!
Miniszterelnök úr, ön arról beszélt korábban, hogy a Fidesz és az én litván pártom több ponton nem értenek egyet, nézetkülönbségünk pedig a keresztény...
Illés bácsi nem nyit ki többet: nem tenném ki magam senki rosszindulatának!
Már több éve, hogy önként bezárt az a gödöllői cukrászda, ahol súlyos egészségügyi hiányosságokat találtak. Az engedélyekhez a gépek lecserélésére és ...
KÖZLEKEDÉS
POLITIKA
A képen valójában egy BMW-van! - bebizonyítjuk!
A 130 km/órás tempó alapjárat ennek a BMW-nek! - rontják a márka megítélését az ilyen esetek?
Azonnal meg kellett műteni Marsi Anikót a balesete miatt!
Tűzoltók és katasztrófavédelem: tömegbaleset Nyíregyházán!
Káosz Budapesten: balesetek miatt nem járnak a villamosok!
BMW alázó Suzuki Swiftet hirdetnek a neten! - streetkiller Suzuki az életérzés!
Több sört is megivott a baleset előtt a kiskunmajsai tragédiában meghalt tinilány!
Három halott és darabokra szakadt autók: részletek a kiskunmajsai horror balesetről!
Hét halott: Jogsija sem volt a balesetet okozó autósnak!
Autólopási hullám: Imádják az autótolvajok a BMW-ket!
Orbán átvette a tiltakozó levelet! - megírták neki mire számíthat!
Külföld is ezen röhög: Orbánék hatalmas győzelemről beszélnek! - oszd meg Te is
Azt hitte megússza: a kizárás előtti nap Orbán levelet írt, melyben elfogadta a feltételeket!
Külföld botrány: az eddigi leggúnyosabb beszólást kapta meg Orbán!
Felfüggesztették a Fideszt: Orbán szerint Ő akarta így!
Orbán Viktor miniszterelnök szerdán délután megérkezett az Európai Parlament brüsszeli székházába az Európai Néppárt tanácskozására, ahol eldőlt, mara...
Orbán megérkezett Brüsszelbe: magabiztosabb mint valaha!
Orbán Viktor miniszterelnök szerdán délután megérkezett az Európai Parlament brüsszeli székházába, az Európai Néppárt tanácskozására.

A m...
Halálos tragédia: autóban hagyta kislányát ez a rendőr, hogy főnökével enyeleghessen!
A kislány nem élte túl, hogy édesanyja órákra egyedül hagyta őt a kocsiban.

Megrendítő eset tartja lázban Mississippi államot, számolt b...
Újabb verekedés: kevésen múlt, hogy nem lett tragédia!
Vádat emelt a megyei főügyészség egy 17 éves kiskunhalasi férfi ellen, aki tavaly májusban a kunfehértói Tófürdő nyitórendezvényén úgy megrúgott egy m...
Kórházból üzent Marsi Anikó! - sajnos férje nem lehet mellette!
Kórházban gyógyul, ám egyre jobban van súlyos balesete óta Marsi Anikó, a TV2 Tények műsorvezetője.

Mint arról a Blikk is beszámolt, Anik...
Van ennél szebb: lélegzetelállító ahogy 2 galaxis összeütközik!
A Hercules csillagképben található NGC 6052-ről korábban azt hitték, egyetlen szabálytalan alakú galaxis. Mostanra kiderült, nem egészen ez a helyzet....
A betegek isszák meg a levét: a műtétek sorra elmaradnak emberhiány miatt!
Szerdán a 168 óra értesülései alapján írtuk meg, hogy azért nem végeztek kedden érsebészeti műtéteket a Péterfy Kórház-Rendelőintézet és Manninger Jen...
Felfüggesztették a Fideszt: Orbán szerint Ő akarta így!
Orbán Viktor miniszterelnök szerdán délután megérkezett az Európai Parlament brüsszeli székházába az Európai Néppárt tanácskozására, ahol eldőlt, mara...
THE POST
Ezt a két magyar autóst utálja az autós társadalom! + videó
Lassan ketté-, vagy inkább háromfelé szakad az autós társadalom a hazai utakon. Vannak a szüttyögők, akik öreg technikával, szükségből tartott lélekve...
A KDNP akkor is a Néppárt tagja marad ha a Fideszt kidobják!
Megérkeztek a mentőhelikopterek amiket vásároltunk!
Orbán megérkezett Brüsszelbe: magabiztosabb mint valaha!
Teljes káosztól tartanak a magyar autós piacon!
Ebbűl baj lesz more: új műsort kap Győzike az RTL-en!
Hotel botrány: titokban filmezték a gyanútlan vendégeket!
FRISS HÍREK
Tömegverekedés Isaszegen: két roma család esett egymásnak a sörözőben!
Teljes a káosz Budapesten: több mint 50 világháborús bombát találtak!
Durván nekimentek Ádernek: bábu vagy, János hoztunk neked gerincet!
Gyönyörű és ijesztő: őzek vonultak keresztül a 84-es főúton!
A 130 km/órás tempó alapjárat ennek a BMW-nek! - rontják a márka megítélését az ilyen esetek?
Szörnyű véget ért a gumifüstölés: szénné égett a sportkocsi! + videó
Orbán ebbe végleg belebukhat: valami komoly dolog fog ma történni!
Nadrágjába vizelt az állatkínzó a feldühödött állatvédők láttán!
Agresszív darazsak lepték el az országot!
Segíts egy megosztással: Eltűnt ez a 34 éves férfi!
Eltűnése miatt keres a rendőrség egy mezőkövesdi lakost.

A 34 éves éves Horváth Zoltán március 17-én hagyta el a Magyar Máltai Szeretetsz...
A túlvilágról üzent VV Fanni az édesanyjának!
Martonvásár – ,,Anya, nyugi!" – szinte hallja Novozánszki Katalin szeretett lánya, VV Fanni hangját esténként.

Az édesanya ál...
KÖZLEKEDÉS
POLITIKA
Nézd meg ki kapott 20 milliárdos megbízást a BMW gyárral kapcsolatban!
Mindenki a Supra motoros BMW-ről beszél! + videó
Sokkoló baleset: elütött disznónak ütközött neki a motoros, majd egy autó halálra gázolta!
Alig 20 másodperc alatt lopták el ezt a BMW-t! + videó
Megtarthatták balesetben elhunyt fiuk spermáit a szülők! 18+
Nem érti a halálos baleset gyanúsítottja, hogy miért támadják az emberek!
Kamionos balesetet okozott a figyelmetlen BMW-s! + videó
Halálos vadászbaleset: a baleset okozója a rendőrség állományába tartozik!
Nemzetbiztonsági kockázatnak minősítik az Audit, a BMW-t és a Mercedest!
Gyalogosok közé hajtott a figyelmetlen BMW-s! + videó
Körözött BMW-t fogtak a magyar rendőrök!
Orbán ebbe végleg belebukhat: valami komoly dolog fog ma történni!
Sorban elmaradnak a műtétek: Nincs elég műtőssegéd a magyar kórházakban!
Mi újság? - 20 milliárddal bővült Mészáros vasúti cége. - amúgy semmi....
Súlyos következményei vannak a plakát botránynak: Kérdőre kell vonni Orbán Viktort!
Bass**za meg Orbán: durva üzenetek jelennek meg az autókon!
„Bécsben a magyar rendszámú autókra teszik ki osztrákok” – ezzel a kommentárral kaptunk két képet. Az üzenet a következő magyarra fo...
Orbán nem akarja tudomásul venni, hogy működését az Uniónak köszönheti!
A #hetikéri rovatban a hazai közélet egyik legérdekesebb egyéniségével, politikai gondolkodójával, Kéri Lászlóval beszélgetünk hétről hétre a legfonto...
Megszólalt a brutálisan meggyilkolt csecsemő nagyapja!
Zichyújfalu – Eltemetnék unokájukat a Fejér megyei nagyszülők: K. Kinga halálra ítélte a kisdedet, ám családja a terhességéről sem tudott.
Megváltozik az időjárás: erre számíthatunk a következő hetekben!
Napról napra egyre melegebb lesz a hétköznapok során, péntekre akár a 20 fokot is megközelítheti a hőmérséklet. Addig viszont át kell vészelnünk pár s...
Szörnyű részletekről számolt be a rendőrgázolás szemtanúja!
Tompa — Borzalmas baleset szemtanúja volt a bajnoki címvédő Szolnoki Olaj férfi kosárlabda-csapatának szerb vezetőedzője, Dragan Alekszics (48):...
Kisfiút és egy tanárnőt is bántalmazott a magyar pofozkodó pap!
Somlóvásárhely — Nem nyugszanak a kedélyek az apró Veszprém megyei faluban, ahol korábban a helyiek fellázadtak a plébánosuk ellen. Akkor azért ...
Egy temetőn keresztül vezet az új futópálya!
Mivel egyre több városlakó jár futni a Bécsi Központi Temetőbe, az intézmény vezetése gondolt egyet, és két pályát is kijelölt a sírok között. A hivat...
Azonnal meg kellett műteni Marsi Anikót a balesete miatt!
Siófok — Súlyos baleset érte az utcán Marsi Anikót (44)! A Blikk úgy tudja, a Tények híradósának eltörött a combcsontja, azonnal műteni kellett,...
THE POST
Rendőri túlkapás: 16 lövést adott le földön fekvő fekete srácra!
Sorban elmaradnak a műtétek: Nincs elég műtőssegéd a magyar kórházakban!
A 168 Óra információi szerint azért nem végeztek kedden érsebészeti műtéteket a Péterfy Kórház-Rendelőintézet és Manninger Jenő Országos Traumatológia...
Mi újság? - 20 milliárddal bővült Mészáros vasúti cége. - amúgy semmi....
A Mészároshoz köthető, két legfontosabb tőzsdei érdekeltség az Opus és a Konzum hamarosan egyesül. A folyamat eddig nem megy zökkenőmentesen, persze a...
Elosztogatta a szülei pénzét egy 9 éves kisfiú mert megsajnálta a szegényeket!
Egy kilencéves kisfiú a szülei megtakarítását osztotta szét a környékbéli lakásokban.

Egy kisfiú otthon egy táskában megtalálta szülei me...
Egy férfi a lábamat akarta szagolgatni: az örömlány aki most kiteregeti a szennyest!
Vitorlázás a Földközi-tengeren, szex luxuslakosztályok erkélyein, négy órás kikötözős játékok. Meglepő nyíltsággal beszélt munkájáról és életéről a La...
Nagy a titkolózás Koós János temetése körül!
Kiderült, ki írja meg, illetve kitől hangzik majd el a búcsúbeszéd Koós János temetésén.

Mint azt a Blikk is megírta, Koós János rövid id...
Hivatalos: közzétették az új nyugdíjrendszer részleteit! - számold ki a sajátodat!
Íme a polgármester aki elvágatta a távközlési kábeleket mert azok csúnyák voltak!
Az Echo Tv után: a Magyar Krónikának is vége!
Székesfehérvári hős: megállította az árok felé száguldó buszt! - megakadályozta a tragédiát!
Tragédia: edzés után halt meg a profi úszó! - gyászol a sportvilág!
Súlyos következményei vannak a plakát botránynak: Kérdőre kell vonni Orbán Viktort!
FRISS HÍREK
Michael Jackson volt testőre bizonyítja, hogy az énekes ártatlan!
A magyarság nincs felkészülve arra a válságra ami következni fog!
Ünnepi botrány: kihagytak bizonyos részeket egy Petőfi-versből! - politikailag kínos részek maradtak ki!
Szívszorító: agydaganatot diagnosztizáltak ennél a terhes anyukánál! - egy világ szorít nekik!
Több felnőtt is látta, mikor ütötték-verték a magyar kamaszlányt!
Végzettség nem kell és a fizetés akár 700 ezer Ft is lehet: magyarokat toboroznak a külföldi cégek!
Egy fa törzsében él a magyar hajléktalan! - milliók látták az erről készült videót!
Olaszliszkai lincselés: Milliókra perelte az államot és nyert a vádlott!
Vajna botrány: kirakták Timit az eddig bérelt villából és a luxus autóját is elvették!
Letakart holttest mellett sétálgattak a járókelők!
Egy villamoson nyitott tüzet egy férfi a hollandiai Utrecht belvárosában - szóltak az első hírek a támadásról.

Legalább egy ember meghalt...
Nem bírta tovább a Teréz körúti robbantó: idegösszeomlást kapott!
P. Lászlót múlt héten ítélte életfogytiglani börtönbüntetésre a bíróság.

A Blikk úgy tudja, idegösszeomlást kapott a 27 éves P. László, a...
KÖZLEKEDÉS
POLITIKA
Szinte semmi nem maradt az autóból a 4-esen történt baleset helyszínén
Curtis szerint a nyári gumi okozhatta az autóbalesetet, nem pedig az ittassága
Rengeteg a baleset a csúszós utakon
Pestszentlőrinci gyilkosság: Kiderült, hogy a BMW az áldozaté volt
BMW-s gyilkosság: Elképesztő történetet meséltek a letartóztatott fiú szülei
Halálos baleset Szentgotthárdnál: Órákig feküdhetett halott szerelme mellett Bianka (videó)
Megrázó felvétel került elő a benzinkutas balesetről!
Még ma is szalonállapotú a 40 éves BMW!
Horrorbaleset Budapesten: egy ember meghalt, egy kismama megsérült!
Brutális kamionos baleset: Meghalt a Waberer's-sofőrje!
Orbán botrány: Miskolcon nem kell sokat beszélni arról, hogy mivel jár bevándorlók befogadása!
Festmény készült Orbán Ráhelről: megihlette a művészeket a miniszter lánya! - ezt látnod kell!
Orbán nyugodt és magabiztos: a Facebook-elemzés a Fidesz elsöprő győzelmét hozta!
Orbán: egy sötét fenyegető birodalomtól akarja megóvni Magyarországot!
Felfüggesztették a Fideszt: Orbán szerint Ő akarta így!
Orbán Viktor miniszterelnök szerdán délután megérkezett az Európai Parlament brüsszeli székházába az Európai Néppárt tanácskozására, ahol eldőlt, mara...
Orbán megérkezett Brüsszelbe: magabiztosabb mint valaha!
Orbán Viktor miniszterelnök szerdán délután megérkezett az Európai Parlament brüsszeli székházába, az Európai Néppárt tanácskozására.

A m...
Magyar VIP-börtön: nyitott kapunál cigizgetnek a rabok!
A legelitebb bv-intézet fogvatartottjai szinte szabadon dolgozhatnak egy családi cégnél, amiből egy börtönparancsnok felesége profitál.
Egyágyas...
Emberi kegyetlenség! - kicsinye előtt kínozták meg ezt az orangutánt!
A Szumátrai Orangután Fajmegőrző Program (SOCP) 2019. március 10-i felvételein elkábított orangutánt készülnek megműteni a program állatorvosai a faj ...
Az internet vicces figurája most életeket ment!
Igazán példás, és tökéletes párosítás egy ilyen fontos üzenethez. Rengetegen komoly gondokkal harcolnak minden egyes nap, de fontos tudni, hogy senki ...
Hivatalos: benzincsővel fojtotta meg csecsemőjét a 23 éves lány! - a helyieket sokkolta az ügy!
Mindenki elől titkolta a terhességét az a 23 éves nő, aki szombaton megszülte, majd egy benzincsővel megfojtotta újszülött gyerekét Zichyújfaluban. <...
Kiszivárgott püspökségi jelentés: 114 ezer gyerek válhatott a pedofil papok áldozatává!
Harmincszor több gyerek válhatott a katolikus és az evangélikus egyház pedofil papjainak áldozatává, az érintettek száma elérheti a 114 ezret – ...
Elsöprő többség: felfüggesztették Farkas Gergely mentelmi jogát!
Az Országgyűlés hétfőn 151 igen és 6 nem szavazattal, tartózkodás nélkül felfüggesztette a jobbikos Farkas Gergely mentelmi jogát.

Hargit...
THE POST
Nem zárható ki, hogy megmérgezték a politikus ellen tanúskodó modellt!
Az olasz ügyészek, akik a Silvio Berlusconi volt kormányfő bunga-bunga partik miatt indított perében tanúskodó Imane Fadil marokkói modell rejtélyes h...
Akkor is tömjük a fejünket ha nem vagyunk éhesek! - érzelmi evésben szenved a fél ország!
Édesanyja biztatja a fiatal lányt, hogy felnőtt filmekben szerepeljen!
Brutális: videó rögzítette ahogy a tanár a folyosón üti a védtelen gyereket!
Fiatal kora megmenti a szekszárdi gyerek gyilkost!
Bass**za meg Orbán: durva üzenetek jelennek meg az autókon!
Teljes készültség, szökött fogoly: már három halálos áldozat van!
FRISS HÍREK
Megrázó: járókelők szeme láttára halt meg ez a nő!
Kórház botrány: nem használhatják az adományágyakat a szülők!
Megszűnik az Echo TV: senki nem számított erre!
Ez volt ám a vihar: 1,3 milliárd volt feszültséget mértek!
Tűzoltók és katasztrófavédelem: tömegbaleset Nyíregyházán!
Magyar iskola botrány: lepusztult körülmények vannak, de a tantestület szerint minden rendben van!
Káosz Budapesten: balesetek miatt nem járnak a villamosok!
iPhone botrány: itt a mindent megmentő reklámfilm!
Videón köszönt el Baló György a nézőtöktől!
Nyúzott állattetemek Óbudán: a rendőrség lesöpörte a feljelentést!
Hiába bukkannak fel rendszeresen állati testrészek és tetemek az aquincumi városrészben, a rendőrség lesöpörte a feljelentést, és nem volt hajlandó ny...
Genetikai hiba tette világhírűvé ezt a cicát!
A németországi Nicole két boldog macska tulajdonosa, történetük azonban nem volt mindig játék és mese. Ellit és Rosie-t az utcáról mentette meg, piszk...
KÖZLEKEDÉS
POLITIKA
Arany színű BMW-t ajánlott fel Lajcsinak Győzike!
Brutális baleset: szörnyethalt egy motoros Pesten!
Brutális: Így tombol a BMW legerősebb autója!
Súlyos tragédia: egy gyermek is meghalt a püspökladányi balesetben!
Lángba borult az M5-ös, ilyen durva baleset még nem volt!
Hétvégi baleset özön: horror az utakon!
Uszoda baleset: Hetvennégy embert menekítettek ki az Újfehértón!
Horrorbaleset itthon: ledarálta a BMW-t a kamion!
Hatalmas baleset: gumifalnak csapódott a versenyző!
Magyar horrorbaleset: Türelmetlen volt az audis, egy nő meghalt!
Korrekt: a magyar sztár elismerte, hogy ő okozta a balesetet!
Gyülekezési botrány: felcsúti buszokkal szállítják Orbán rajongóit!
Orbán tűzben ég: Voltunk, vagyunk és leszünk! - A magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez!
Boldog, ünneplő lengyelek várják, hogy láthassák Orbán Viktort!
Orbán bocsánatkérésén nevet mindenki: senki nem hisz neki!
Orbán botrány: Miskolcon nem kell sokat beszélni arról, hogy mivel jár bevándorlók befogadása!
Orbán Viktor migránsnak nevezte a magyarországi cigányságot miskolci kampánylátogatása során. A miniszterelnök Facebook-oldalán megjelent videót a 168...
Festmény készült Orbán Ráhelről: megihlette a művészeket a miniszter lánya! - ezt látnod kell!
A HVG szúrta ki, hogy drMáriás legutóbb a kulturkampf lehetséges résztvevőit festette meg, a Kánoncsinálók – A kortárs képzőművészet zsűrije Max...
Divat még főzni tanítani a gyerekünket? - vagy ez már ideje múlt?
A te gyereked ki tud főzni magának egy tésztát? Tud sütni egy rántottát?

A minap lelkendezve közölte a kamasz lányom, hogy milyen jó a ba...
Orbán nem akarja tudomásul venni, hogy működését az Uniónak köszönheti!
A #hetikéri rovatban a hazai közélet egyik legérdekesebb egyéniségével, politikai gondolkodójával, Kéri Lászlóval beszélgetünk hétről hétre a legfonto...
Elkészült az AMTS nyereményautója: íme a bemutató videó!
Négy megfeszített nap alatt, teljes nyilvánosság előtt, a WesteEnd City Centerben épült át az Automobil és Tuning Show idei nyereményautója, egy ötödi...
BMW alázó Suzuki Swiftet hirdetnek a neten! - streetkiller Suzuki az életérzés!
Sokkal inkább életérzést, mint autót árul ennek a hirdetésnek szövegírója. Ha tényeket nézzük, akkor ez egy klasszikus japán sportmodell, némi tuningg...
Sokkolta az országot a a zichyújfalui csecsemőgyilkos! - sufniban hozta világra gyermekét!
Zichyújfalu – Titkolta terhességét, majd a sufniban hozta világra gyermekét Zichyújfaluban az a 23 éves nő, aki megfojtotta újszülöttjét. Család...
Újabb dohányboltot raboltak ki: ez már a sokadik!
Kiraboltak egy dohányboltot szombat délben Nyírmihálydiban. A bejelentést tevő eladó elmondta, hogy egy ismeretlen kapucnis férfi bement az üzletbe, m...
THE POST
Pataky Attila: a fiai tényként kezelik a földönkívüliek létezését!
Leállt az ország szíve: az M3-as után az M7-es is elesett!
Martonvásár – Keresztbe fordult egy személyautó az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Martonvásár közelében.

Alig pár pe...
Majka és Curtis újra együtt lép fel! - azt mondják ez egy új kezdet!
Egy díjátadó összehozza a két rappert.

Majka nem elhanyagolható hatására Curtis január közepén bevonult az elvonóra, majd február közepén...
Több sört is megivott a baleset előtt a kiskunmajsai tragédiában meghalt tinilány!
Kiskunmajsa — A felismerhetetlenségig tört össze az a két autó, amelyik még pénteken ütközött Kiskunmajsától nem messze.

A tragédiá...
Kettészakad az ország - de most csak az időjárás miatt!
Keleten sokáig napsütés lesz, és délután még 18 fok is lehet, de nyugatról érkezik a hidegfront, van, ahol nem lesz melegebb 6 foknál.

Az...
HÍRTURKÁLÓ
Már tízezreket hódított meg a megszűnt Iwiw-re hasonlító weboldal


Újra csatában a Jófogás: A Globálpiac lesz az új OLX?


Feleségét és fiát is megkéselte egy jászapáti férfi

Haldokló barátnője mellett erőszakolta meg a nő 12 éves húgát

Tartósan ködös idő várható a héten

Üzemanyagár növekedés várható, még most tankoljon fel

Káosz: Baseballütővel verik a menekülteket Németországban

Videó: Így néz ki a lezuhant orosz utasszállító tragédiájának a helyszíne

Mind Magyarországon ragadnak a kitoloncolt migránsok

Lopással vádolják Adele-t Hello című dala miatt

Szinte semmi nem maradt az autóból a 4-esen történt baleset helyszínén

Részletek a jászapáti családi késeléssel kapcsolatban

A migránsok már a keresztény ünnepeket is töröltetni akarják Németországban

Talicskával lopták az ételt a menzáról

Sokkoló részleteket mesélt a tragédiáról a bukaresti rockkoncert magyar túlélője

Háromgyermekes családapát késelt meg a bedrogozott tinédzser

Érdi gyilkosság: a felismerhetetlenségig összeverték az idős asszonyt és férjét

Újabb orosz repülő zuhant le

Karikatúra jelent meg a lezuhant orosz utasszállító tragédiájáról

Új törvény Finnországban: Mostantól egyetlen menekültet sem fogadnak be

Az apja is ott volt, amikor belefulladt a kukoricába a 9 éves gyermek

Öt újabb megyébe helyezik ki a szuper-traffipaxokat

Gusztustalan ételt kaptak a gyerekek a menzán?

Orbán Viktor: Európa elözönlés alatt áll

Pokolgép robbanhatott az orosz utasszállítón

Videó: Élő adásban fenyegeti meg a riportert a migráns

Saját bátyját késelte halálra a 25 éves fiatal

Újra visszatért Cini fiatalkori betegsége

Közel 300 km-re az otthonától találtak rá az eltűnt győri tinire

Vizsgálat indult a kukoricába fulladt kisfiú ügyében