Félmilliós irodabérlés: belezavarodik a fideszes a magyarázkodásba!
Több mint öt hónapja üresen áll Miskolcon az a belvároshoz közeli iroda, amelyet havi majdnem félmillió forintért bérel a városban a fideszes Hubay György. Az eddig két és fél milliós cechet persze nem ő – hanem az Országgyűlés Hivatala állja, vagyis – közpénz lévén – végső soron a választók. Az összeg Hubay korábbi munkahelyét, a fideszes vezetésű város vagyonkezelő cégét gyarapítja, a Fidesz pedig – véletlen? – a saját irodájaként tünteti fel a helyiséget. Hubay környezetében és a Fidesznél felújítással magyarázzák a furcsaságokat – akár el is hinnénk, ha nem jártunk volna a helyszínen.

Ismerik az érzést, amikor feltesznek valakinek egy értelmesnek gondolt kérdést, de az illető olyan hangsúllyal válaszol, mintha a világ legnagyobb képtelenségét kérdezte volna tőle? Így jártunk Miskolcon, amikor felkerestük a címet, amelyen – papíron legalábbis – négyezer forint híján havi félmillió forintért bérel irodát a Fidesz parlamenti képviselője, Hubay György.


„A Gyurit? Itt? Még sosem láttam itt, pedig ismerem”

– mondta nevetgélve egy a házban lakó hölgy a Széchenyi utcai lépcsőházban, ahol eleve azután kezdtünk kérdezősködni, hogy semmi nyomát nem találtuk a politikus által bérelt helyiségnek. Sem a bejárat mellett, sem az utcafront egyéb részein, sem a kaputelefonnál nincs erre utaló tábla vagy felirat. Egy működő bankfiókon és az ugyancsak üzemelő dohánybolton kívül a 94.-es szám alatt még két üresen álló helyiség árválkodik, egymásra nyíló bejárattal, de az üvegen bekukkantva csak csupasz falak látszanak, sehol egy bútor, vagy egyéb, működésre utaló berendezés. A bejárat előtt eldobált szemét, illetve csikkek mennyisége is arról árulkodik, hogy mostanában nemigen nyitogatta senki.

Pedig – ahogy november közepén megírtuk – a fideszes politikus szerződése elvileg szeptember elseje óta él a bérbeadóval, amely ráadásul nem más, mint a képviselő korábbi munkahelye: a fideszes vezetésű város vagyonkezelő cége, a Miskolc Holding Zrt.

A havi 496 ezer forintos bérleti díjjal messze Hubay György a rekorder a 199 parlamenti képviselő közül. A díj pedig nemcsak országos viszonyításban tűnik rendkívül magasnak – még fővárosi, sőt Budapest frekventált pontjait választó képviselőtársai is találtak ennél olcsóbbat –, de a megyeszékhely többi politikusáéval összehasonlítva egyenesen megmagyarázhatatlan: a Miskolc másik, I.-es választókörzetéből bejutott szintén fideszes Csöbör Katalin 165 100 forintért bérel egy 76 négyzetméteres Kossuth utcai – a városi Fidesz-irodával azonos címen lévő – helyiséget (ezt Hubay György novemberi közleményéből tudjuk, mert a parlament honlapján található szerződéslistában és a lapunk által kikért kimutatásban nem szerepel), a jobbikos Jakab Péter pedig a félmilliós bérleti díj feléért, 223 ezer forintért talált magának egy Hubayé Györgyénél nem sokkal kisebb irodát a megyeszékhelyen.

A Hubay-féle irodának mégsem a bérleti díja, még csak nem is 160 négyzetméter nagysága a legfurcsább (bár a politikus ezzel is a rekorderek között van), hanem az, hogy mintha a szerződésen kívül semmilyen kapcsolatban nem lenne a képviselővel.

A miskolci városházán – miután sem a város honlapján, sem a politikus parlamenti adatlapján, sem személyes Facebook-oldalán nincs nyoma, hogy hol és mikor tart fogadóórát vagy egyáltalán milyen címen lehet elérni – korábbi érdeklődésünkre azt a választ kaptuk, hogy a képviselőnek nincs irodája Miskolcon, a helyi Fidesznél pedig azt, hogy

„majd lesz egyszer, de még nincs aktualitása a dolognak”.

Mindez október végén történt, február elején végül azután döntöttünk úgy, hogy személyesen is elmegyünk a helyszínre, hogy ismét hasonlót tapasztaltunk.

Bár múlt héten, miután a jobbikos Jakab Péter leleplezte, hogy Hubay György december óta immár egy másik irodát is bérel Miskolcon (szintén a helyi Fidesz szervezetével egyező címen), a fideszes politikus egy közleményben azzal védekezett, hogy a Kossuth utcai ingatlan „az állandó munkatársak napi munkavégzésének helyszíne”, a Széchenyi utcaiban pedig a fogadóóráit tartja – ez utóbbinak egyértelműen ellentmondanak a helyszínen tapasztaltak. (A talányról nem beszélve, hogy a műfajából eredően négyszemközti fogadóórákhoz miért kell vajon 160 négyzetméter.)

Amikor az ellentmondásról szerettük volna megkérdezni Hubay Györgyöt, csak az asszisztenséig jutottunk, és nemhogy eloszlott volna, inkább nőtt az értetlenségünk:

hvg.hu: Mi az oka, hogy még mindig nincs nyitva a Széchenyi utcai iroda, noha szeptember óta bérli már a képviselő úr?

képviselői titkár: Az iroda az felújítás alatt áll, de egyébként már készülőben van..

hvg.hu. Szeptember óta?

képviselői titkár: Hát folyamatosan érkeznek az irodaszerek, de a képviselő úr közleményén túl mást nem tudok mondani.

hvg.hu: De hogyan tart fogadóórát, hogyha még nincsen kész a felújítás?

képviselői titkár Hát…, hogy mondjam önnek, folyamatos felújítás alatt van az iroda. A funkcióját egyébként el tudja látni, ennél többet nem tudok mondani. A közleményt tudom ajánlani még egyszer.

hvg.hu: De a szomszédban azt mondták, hogy még sosem látták ott a képviselő urat.

képviselői titkár: Nem, ne haragudjon, nem tudok önnek ezzel kapcsolatban felvilágosítást adni.

Az asszisztens felújításra hivatkozó magyarázata amúgy annak fényében különösen érdekes, hogy a lapunk birtokába jutott bérleti szerződés IV., a bérlő és a képviselő kötelezettségeit rögzítő pontjában egyértelműen benne áll, hogy „a Bérlő, illetve a Képviselő a bérleményben átalakításokat, felújítást és korszerűsítési munkálatokat nem végezhet".

A képviselő titkára kérdésünkre egyébként azt sem tudta megmondani, hogy mikor volt legutóbb és mikor lesz legközelebb fogadóórája Hubay Györgynek, csak annyit mondott, hogy „ez változó”, és hogy az önkormányzat lapjában, a Miskolci Naplóban szokták az időpontokat közzétenni. Kíváncsiságból végignéztük a Miskolci Napló összes számát, több mint két hónapra visszamenően, de Hubay György fogadóórájáról csak egyetlen számban tettek említést: a november 17-iben, amely két nappal azután jelent meg, hogy a politikusról megírtuk, hogy nem tart fogadóórákat. A 2018. november 19-ére meghirdetett esemény helyszínéül pedig nem is a Széchenyi utcai helyiséget adták meg, hanem egy általános iskolát.

Képviselői iroda=pártiroda?

További furcsaság, hogy amikor a Fidesz honlapjának szervezeti keresőjében próbáltuk leellenőrizni, hogy hol lehet megtalálni Hubay Györgyöt, meglepetésre az alábbi információkat találtuk:A Széchenyi utcai címen eszerint tehát a Fidesz Borsod megye 2-es választókerületi irodája működik, amely ráadásul nem is Hubay Györgyhöz, hanem – logikusan – a választókerületi elnökhöz, Kriza Ákos fideszes miskolci polgármesterhez van rendelve. Lefordítva: Hubay György képviselői keretének terhére – közpénzből – egy párt, a Fidesz helyi irodája működik/ működne/ fog működni.

Pedig a bérleti szerződésben már idézett, átalakítási tilalmat rögzítő passzus mellett az is szerepel, hogy a bérlő a bérleményt nem adhatja tovább, és a képviselő munkáját segítő személyzet kivételével oda más személyeket befogadni nem jogosult. Ezt azonban aligha fogja épp a fideszes önkormányzat cége ellenőrizni, másrészt eldönteni is csaknem lehetetlen, hogy a képviselőknek járó alkalmazotti keretből foglalkoztatott munkatárs(ak) Hubay György, vagy a Fidesz munkáját segítik-e. (A Fidesz képviselőinek papíron – ahogy korábbi cikkünkben is írtuk – egyetlen munkatársuk sincs, mert egységesen lemondtak erről a frakcióvezető javára. Kocsis Máté neve alatt papíron így összesen 494 alkalmazottat tart nyilván a rendszer, a félezrednyi asszisztens a gyakorlatban azonban nyilván nem az ő munkáját segíti, hanem visszaosztották őket a képviselők között. Az viszont, hogy ott milyen – a képviselőihez tartozó, vagy pártmunkát – végeznek-e, gyakorlailag kimutathatatlan.)

Amikor egyébként az említett választókerületi iroda telefonszámon választóként „reklamáltunk”, hogy a Széchenyi utcai címen semmilyen működésre utaló jelet nem találtunk, a hallhatóan zavarban lévő munkatárs is azzal magyarázta a helyzetet, hogy „folyamatban volt egy kisebb átalakítás”.

Jut is, marad is?

De az „iroda” körüli érdekességek ezzel még mindig nem értek véget: novemberi cikkünk megjelenése után részben ugyanis arra hivatkozva kért helyreigazítást a képviselő, hogy az általunk említett 496 ezer forintos díjban a rezsi költsége is benne van, a „csupasz” bérleti díj valójában „csak” 398 ezer forint. Arra viszont már nem szolgált magyarázattal, hogy hogyan lehet 100 ezer forintos rezsije egy olyan helyiségnek, amelyben nincs ott – így nem használ például sem áramot, sem vizet – senki, és még csak nem is távfűtéses, vagyis fixen magas fűtési költsége sincs.

A kihasználatlan hónapokat figyelembe véve viszont megállapítható, hogy az Országgyűlés Hivatala szeptember óta közel két és fél millió forintot fizetett ki a semmire, a bérbeadó Miskolc Holdingnak viszont már csak a megspórolt rezsiköltségből tisztes bevétele keletkezhetett.


A 2014–18 között a miskolci önkormányzati képviselőként is dolgozó Hubay György egyébként még tavaly májusi parlamenti nyitó vagyonbevallásában is a Miskolc Holdingot jelölte meg munkahelyként, korábbi, városi képviselőként tett bevallásából pedig az is kiderült, hogy a cégtől havi 300 ezer forintot kapott a „munkavállaló” leírással definiált munkakörben. A vállalat működésére rálátó forrásaink szerint a politikus "önkormányzati referens" beosztásban szerepelt a nyilvántartásban, de a fideszes polgármester, Kriza Ákos emberének tartott politikust nem sokszor látták a vagyonkezelő épületében.
Sgítsd a munkánkat egy megosztással, köszönjük >>
Tömegszerencsétlenség: autók és kamion ütközött a magyar autópályán!
Turistaosztályon szállították Andy Vajna hamvait végső nyughelyére!
Hátborzongató videó: jégtömbök estek le a kamionról, de a sofőrt ez nem érdekelte!
Eltiltott magyar orvos: hiányos nyelvtudás miatt kapott a kisfiú halálos dózist!
Vörös és rózsaszín: így pompázik a Dunakanyar napfelkeltekor! + videó
Románia, nincs lehetetlen: ez az igazi szállító!
Hobbi a dúsgazdagoknak: védett állatokat ölnek meg és utána pózolnak vele!
Pályázat sem kellett: 700 milliót kap sportfejlesztésre Balatonalmádi!
Biológiai könyv botrány: a szülők tomboltak a pornós képek miatt!
Segíts egy megosztással: Balatonfüreden rohangált az autók között a forgalmas úton ez a pici kutyus!
Segíts: sürgős segítségre van szüksége ennek a menhelynek! - porig égett az egész!
Mészáros: Jó könnyen pénzt szerezni, de szeretünk megdolgozni érte!
Külföldi sajtó: Orbán szülőgépnek tartja a nőket és adósságcsapdába taszítja az országot!
Hivatalos: Mészáros benyelte a TV2-t! - tovább nő a birodalom!
Így készültek Orbán Viktor meggyilkolására
HÍRHEZ TARTOZÓ KÉP:
Felüljáróról esett le a BMW - a sofőr karcolás nélkül megúszta!
MÉG háromszor kell szülnöd ha nem akarod visszafizetni Orbán ajándékát!
Figyelem: eddig fizethetsz a régi tíz ezressel!
Figyelem: eddig fizethetsz a régi tíz ezressel!
Véres Valentin: megcsonkított testeket talált a magyar pár séta közben!
Beleszeretett az állatba: milliós büntetés vár a malacával fajtalankodó férfira!
Kicsit fura: elbújtak füvezni a padláson és egy tigrist találtak!
Hírhedt bankrabló volt a budapesti ámokfutó!
FRISS HÍREK
Felüljáróról esett le a BMW - a sofőr karcolás nélkül megúszta!
MÉG háromszor kell szülnöd ha nem akarod visszafizetni Orbán ajándékát!
Figyelem: eddig fizethetsz a régi tíz ezressel!
Véres Valentin: megcsonkított testeket talált a magyar pár séta közben!
Beleszeretett az állatba: milliós büntetés vár a malacával fajtalankodó férfira!
Kicsit fura: elbújtak füvezni a padláson és egy tigrist találtak!
Hírhedt bankrabló volt a budapesti ámokfutó!
Vérfürdő: öt rendőrt intézett el a kirúgott munkás!
Ártalmasabb az e-cigi mint gondolnád!
Kisdiákkal szexelt a Fejér megyei tanárnő!
Tíz évet is kaphat, amiért nem csak angolra tanította 14 éves tanítványát.

Egy megyei lap alapján a Maszol.ro számolt be arról, hogy tava...
Sport szelet otthon sütés nélkül gyorsan! - az igazi vendégváró finomság!
ELKÉSZÍTÉS
A darált kekszet összekeverjük a kakaóval, hozzáadjuk a felolvasztott vajat, majd a langyos tejben elkevert cukrot és a rumaromát (íz...
Gólyahír: megérkezett hazánkba az első gólya!
Február 13-án berepült vassurányi fészkébe a Suri névre keresztelt fehér gólya, derül ki Pethő Zsoltné Facebook-posztjából.

Minden valósz...
Íme a nők reakciója Orbán családprogramjára!
Megbüntette a bíróság a vak magyar férfit, mert átesett egy autón!
Vörös és rózsaszín: így pompázik a Dunakanyar napfelkeltekor! + videó
Románia, nincs lehetetlen: ez az igazi szállító!
Hobbi a dúsgazdagoknak: védett állatokat ölnek meg és utána pózolnak vele!
Pályázat sem kellett: 700 milliót kap sportfejlesztésre Balatonalmádi!
FRISS HÍREK
Tömegszerencsétlenség: autók és kamion ütközött a magyar autópályán!
Turistaosztályon szállították Andy Vajna hamvait végső nyughelyére!
Hátborzongató videó: jégtömbök estek le a kamionról, de a sofőrt ez nem érdekelte!
Eltiltott magyar orvos: hiányos nyelvtudás miatt kapott a kisfiú halálos dózist!
Biológiai könyv botrány: a szülők tomboltak a pornós képek miatt!
Segíts egy megosztással: Balatonfüreden rohangált az autók között a forgalmas úton ez a pici kutyus!
Segíts: sürgős segítségre van szüksége ennek a menhelynek! - porig égett az egész!
Mészáros: Jó könnyen pénzt szerezni, de szeretünk megdolgozni érte!
Külföldi sajtó: Orbán szülőgépnek tartja a nőket és adósságcsapdába taszítja az országot!
Hivatalos: Mészáros benyelte a TV2-t! - tovább nő a birodalom!
Négy nappal Andy Vajna halála után a Mészáros-kör átvette a TV2 irányítását.

Január 24-én, négy nappal Andy Vajna halála után rendkívüli ...
Orbán háborúról beszél: bármilyen hadsereg támadását ki kell tudnunk védeni!
A mostani haderőfejlesztés célja, hogy bármilyen irányból érkező katonai támadást el tudjon hárítani a Honvédség a NATO segítsége nélkül - mondta el O...
KÖZLEKEDÉS
POLITIKA
Felüljáróról esett le a BMW - a sofőr karcolás nélkül megúszta!
Ilyen amikor egy BMW M3 a falnak csapódik! + videó
M1-es horror baleset: két gyerek vesztette el édesanyját a tragédiában!
Senki sem tudja mi okozta a repülőtéri balesetet!
Bedugós BMW: 600-km egy töltés!
Részeg volt a halálos autósbaleset okozója!
Peches BMW-s: térfigyelő is felvette és rendőr is látta amit csinált!
Beizgult egy BMW-től, most börtön vár rá! 18+
Hiába a sok baleset, a MÁV nem foglalkozik a horror vasúti átjáróval!
Villamos ütközött neki a luxus BMW-nek!
Így készültek Orbán Viktor meggyilkolására
MÉG háromszor kell szülnöd ha nem akarod visszafizetni Orbán ajándékát!
Íme a nők reakciója Orbán családprogramjára!
Mészáros: Jó könnyen pénzt szerezni, de szeretünk megdolgozni érte!
Külföldi sajtó: Orbán szülőgépnek tartja a nőket és adósságcsapdába taszítja az országot!
Ahelyett, hogy a rendezett migrációról gondoskodna, a nők szerepét „szülőgéppé" redukálja – írja az osztrák publicista, aki szerint a java...
Hivatalos: Mészáros benyelte a TV2-t! - tovább nő a birodalom!
Négy nappal Andy Vajna halála után a Mészáros-kör átvette a TV2 irányítását.

Január 24-én, négy nappal Andy Vajna halála után rendkívüli ...
Durván rászóltak Orbánra: ha nem ért a finom fenyegetésből, akkor kemény szankciók jönnek!
Szintet lépett és stílust váltott Amerika – az eddigi, szinte megszokott kritikák helyett új jelzés érkezett: az orosz–kínai geopolitikai ...
Megdöbbentő: A magyar autósok versenypályának tekintik az utakat!
Magyarország — Bár legfrissebb felmérések szerint egy év alatt csaknem nyolc százalékkal nőtt a halálos balesetek száma, mégis egyre több megdöb...
Budapestre érkezik Orbán legnagyobb ellensége!
Frans Timmermans a kormány egyik leghangosabb brüsszeli bírálója.

A Magyar Nemzet azt írja, Frans Timmermans először a magyar szakszervez...
Több mint 1 milliárd: ennyit kap Áder alapítványa a miniszterelnökségtől!
2017 decemberében jelentette be Áder János államfő, hogy klímavédelmi alapítványt hoz létre. A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány egy bérelt irodában ...
Németh Szilárd saját magát fényezi: megvédtük Magyarországot és Európát!
Németh Szilárd ugyan 2018-ban a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára lett, de továbbra is ő a kommunikációs nagyágyú, ha migránsokról és so...
Újabb autóipari cég sztrájkol! - Az Audit követve további cégek kezdhetnek sztrájkba!
Beszüntette a munkát szerda este hat órakor a miskolci SEGA (Starters E-Components Generators Automotive Hungary) Kft. dolgozói közül mintegy félszáz ...
THE POST
ítélet született a részeg verekedő rendőr ügyében!
A Budapesti Nyomozó Ügyészség közösség tagja elleni erőszak miatt vádolta meg azt rendőrt, aki 2016 nyarán szolgálaton kívüli időben megrugdosta a Lig...
Pincértől a futárig, a robotok minden munkát elvégeznek! - ez a jövő!
Mutatjuk ki a legszegényebb politikus a parlamentben!
Trump botrány: megtámadtak egy operatőrt beszéd közben!
Hajléktalan lett az egykori szupermodell!
Pár nap alatt négyszer kapták el ittas vezetésrét a magyar autóst Nyíregyházán!
Féktelen pazarlás: belefullad a világ a kidobott elektronikai szemétbe!
FRISS HÍREK
Ilyen amikor egy BMW M3 a falnak csapódik! + videó
Hullanak a fejek: Orbán szelektál a régi társak között!
Tiborcz mossa kezeit: az adófizetők fizetik meg a hibás lámpákat!
Itt a bizonyíték: Orbán tart Mészáros Lőrinctől!
Vajna végrendelet: apró féltékenység beleférhet, de vakon megbízom a feleségemben!
Oszd meg Te is: senki sem találja az egy hete eltűnt kisfiút!
A föld jelzi hogy baj van: korábban még sosem havazott a Hawaii szigeteken!
Megbénult Brüsszel: leállt a légi forgalom is!
Gyomorforgató: Húgyban, sz*rban kell utazni a villamoson!
Orbán: továbbra is számítunk az uniós pénzekre!
Közel akkora brüsszeli pénzlehívásra számít idén a magyar kormány, mint a tavalyi tényadat, ami nagy év végi hajrával alakult ki - derül ki egy friss ...
Halálos verekedés: egymásnak esett két család!
Székelyudvarhely Budvár negyedében több tucat cigány verekedett össze, a kiérkező rendőrök is veszélyben voltak, csak erősítés után tudtak intézkedni....
KÖZLEKEDÉS
POLITIKA
Igazoltan 260 km van ebben a BMW-ben!
Lesifotósok vadásznak az utakon: két BMW, két tilos parkolás!
Havazás és balesetek: a magyar autósok nincsenek felkészülve a téli közlekedésre!
Videó rögzítette ahogy a BMW és az Audi versenyeznek!
Piros lámpa: az a BMW-re nem vonatkozik! + videó
BMW sofőr: rálőtt a másik férfire majd elhajtott!
Idióta Skodás: épphogy megúszta a BMW-s a karambolt!
Úr isten: baleset a villában!
Izmozás az autópályán: jobbról előzött majd kötekedett a BMW-s!
Videó: zebránál fékező autót előzött ez a BMW-s!
Pereskedés indul a magyar vadasparki baleset ügyében!
Orbán háborúról beszél: bármilyen hadsereg támadását ki kell tudnunk védeni!
Durván rászóltak Orbánra: ha nem ért a finom fenyegetésből, akkor kemény szankciók jönnek!
Budapestre érkezik Orbán legnagyobb ellensége!
Hullanak a fejek: Orbán szelektál a régi társak között!
Tiborcz mossa kezeit: az adófizetők fizetik meg a hibás lámpákat!
Jávor Benedek blogbejegyzésében azt írja, több egymástól független magyar és uniós forrásból értesült úgy, hogy a magyar kormány kiveszi az Európai Bi...
Itt a bizonyíték: Orbán tart Mészáros Lőrinctől!
A strómantól elindult vissza a vagyon az igazi tulajdonosi körhöz.

Nem könnyű a korrupt politikus élete. Kihasít magának a közösből néhán...
Ellenőrzési hullám az utakon: ezt ellenőrzi a rendőrség!
Kirándulóbuszokat ellenőriz február 18-tól a Pest Megyei Kormányhivatal közlekedési hatósága.

Pest megye kormánymegbízottja, Tarnai Richá...
Agymosás kormány módra: a magyar nyugdíjasok jövedelme európai élmezőnyben van!
A magyar nyugdíjasok jövedelme európai élmezőnyben van, de az utóbbi években a magyar nyugdíjasok elszegényedtek. Statisztikailag mindkettő igaz, csak...
Orbán csomag matek: 300 milliárdba kerül majd az államnak a gyerekvállalás népszerűsítése!
Éves szinten a demográfiai program akár 250-300 milliárd forintba is kerülhet a költségvetésnek. Ezek közül a legnagyobb hatást a 10 millió forintos é...
Mindenki a korán hazatérő gólyáról beszél!
A madár ilyen korán még sosem tért vissza.

A helyiek nagy meglepetésére a magyar-osztrák határ közelében, az ausztriai Burgenlandba megér...
Előkerült egy videó a parlamenti verekedésről!
Ismét egymásnak estek a képviselők Srí Lankán pénteken, miután a parlament újfent megvonta bizalmát az államfő által október végén sebtében kinevezett...
Győzike majdnem sír: egy senki lettem!
Gáspár Győző élete egy feneketlen tó lenne víz nélkül, ha nem lenne BeleValóVilág.

Győzike élete üres lenne Való Világ nélkül, de szerenc...
THE POST
Kiszel Tünde lánya: vége a modell karrierjének mert nem engedte a névváltoztatást az anyja!
Pánik: gyalogosra omlott a vakolat a belvárosban!
Debrecen főutcáján egy nagyjából 5 négyzetméteres falrész omlott le a gyalogos sávra egy 4 emeletes házról.

A balesetben egy lány megsérü...
Megrázó részletek derültek ki a bántalmazott ceglédi kislány ügyében!
Cegléd - Hazugságvizsgálattal szerettek volna fényt deríteni az igazságra a megerőszakolt ceglédi kislány ügyében.

Mint megírtuk októberb...
Terrorként élte meg Hiller István, hogy rálőttek a házára!
Terrorizmusként élte meg a háza elleni 2007-es támadást Hiller István. A szocialista politikus erről tanúként beszélt a Budaházy György és társai elle...
Durva átverés: bebukott a népszerű elektronikai webshop - több ezren előre fizettek!
Magyarországon és Horvátországban is nyomoznak egy angliai központú, ám magyar webáruház átverései miatt, melynek tagja Európa-szerte akár 2500 embert...
Költségvetési csalás miatt emeltek vádat a polgármester ellen! - 700 millió a kár!
Az ügyészség szerint túlárazták egy tojótyúktelep építését.

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás ügyében indult elj...
Autós lökte fel a súlyosan megsérült kerékpáros nőt!
Idióta turista: mérgező állatkával játszadozott, azt hitte szelíd!
Rekord összeget sepertek be hála az útdíjnak!
Berkiék luxus nyaralása sokaknál megint kiverte a biztosítékot!
Úgy néz ki Kína megkaparintja az Alfa Romeót!
Balogh Lajos: a cigányságot már harminc éve sújtja a rabszolga törvény!
FRISS HÍREK
A cukorbetegségnek vége: íme a technológia ami segít!
Újra jön a világvége: ezúttal tényleg nem menekül senki!
Idióta: kényszerleszállást hajtott végre a pilóta de az ok nem mindennapi!
Tehetetlen hatóságok: a Zala megyei Jézus még mindig gyógyít pénzért!
Megállíthatatlan: még mindig évi több millió ember halálát okozza a rák!
Ukrán letelepedési botrány: Több száz ügyben nyomoz a rendőrség csalás miatt!
Már külföld is az Orbán csomagon csámcsog!
Győzikéről már mozifilm is készül, íme a trailer
A csehek az egekig magasztalták Orbán Viktort!
Közérdekű: változás lesz a rendszám táblákkal kapcsolatban!
Hét év múlva elfogynak a jelenlegi rendszámhoz használt betűk. Ezután az Európában már jól bevált területalapú táblák jöhetnek.

Még az id...
Iskolabotrány Hatvanban: diáktársai verték össze a tinilányt!
A térfigyelő kamerák rögzítették, ahogyan egy hatvani gimnázium előtt, diáktársai szeme láttára vernek meg egy tinilányt.

Az ügyel kapcso...
KÖZLEKEDÉS
POLITIKA
Szinte semmi nem maradt az autóból a 4-esen történt baleset helyszínén
Curtis szerint a nyári gumi okozhatta az autóbalesetet, nem pedig az ittassága
Rengeteg a baleset a csúszós utakon
Pestszentlőrinci gyilkosság: Kiderült, hogy a BMW az áldozaté volt
BMW-s gyilkosság: Elképesztő történetet meséltek a letartóztatott fiú szülei
Halálos baleset Szentgotthárdnál: Órákig feküdhetett halott szerelme mellett Bianka (videó)
Megrázó felvétel került elő a benzinkutas balesetről!
Még ma is szalonállapotú a 40 éves BMW!
Horrorbaleset Budapesten: egy ember meghalt, egy kismama megsérült!
Brutális kamionos baleset: Meghalt a Waberer's-sofőrje!
Orbán: továbbra is számítunk az uniós pénzekre!
Orbán csomag matek: 300 milliárdba kerül majd az államnak a gyerekvállalás népszerűsítése!
Már külföld is az Orbán csomagon csámcsog!
A csehek az egekig magasztalták Orbán Viktort!
Külföldi sajtó: Orbán szülőgépnek tartja a nőket és adósságcsapdába taszítja az országot!
Ahelyett, hogy a rendezett migrációról gondoskodna, a nők szerepét „szülőgéppé" redukálja – írja az osztrák publicista, aki szerint a java...
Hivatalos: Mészáros benyelte a TV2-t! - tovább nő a birodalom!
Négy nappal Andy Vajna halála után a Mészáros-kör átvette a TV2 irányítását.

Január 24-én, négy nappal Andy Vajna halála után rendkívüli ...
Ki a felelős?- 14 éves fiú égett meg áramütés miatt!
Iszonyatos részletekről számoltak be a rákosrendezői tragédiával kapcsolatban.

Egy ott dolgozó mesélt a Ripostnak a múlt hét pénteken a X...
Parragh szerint Orbánnal szemben a magyar közvélemény prűd!
Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a béremelésekről, a magyar gazdaság várható jövőjéről, az Audi-sztrájkról és számos más kér...
Most már Tiborcz bátyja is sikeres: igazgató lett a rokonból!
Régóta tartja magát a pletyka, hogy a hivatalos cégiratokban foglaltaknál jóval nagyobb befolyása van az informatikai piacon Tiborcz István bátyjának,...
Fidesz: a kivándorlás ellenszere, legalább 4 gyerek családonként!
Előrejelezhetetlen, hogy milyen hatással jár majd a vasárnap Orbán Viktor miniszterelnök által bejelentett hétpontos családvédelmi akcióterv, főként, ...
Orbán támogatás: akár luxus autóval is járhatnak majd a családok a kormány szerint!
Júliustól 2,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást kaphatnak a három- vagy többgyerekes családok, ha hétüléses új autót vásárolnának. A lehet...
Levelet írtak Orbán szüleinek! - durva sorok!
Azt hiszem nehéz mit hozzátenni.


A Hírklikk hasábjain jelent meg Föld S. Péter írása, melyet a A Magyarország utcai óvoda dolgozói...
THE POST
Orbán ezzel végleg tönkre teszi az országot: a mély szegénység erősödik!
Rohadó oktatás mellett csak külföldre, vagy a gyártósornak születnek majd gyerekek - reagált a miniszterelnök Várkert Bazárban bejelentett hétpontos c...
A kormány nem segít a beteg kislányon! - nincs pénz a kezelésre!
Durva dolgot talált a NASA a jég alatt!
M1-es horror baleset: két gyerek vesztette el édesanyját a tragédiában!
Orbán fegyverkezik: komoly partnerként kezel minket az USA ha fegyver eladásról van szó!
Adósság csapda: mélybe ugrott gyermekével a kétségbeesett anya!
Cigánykonyhát nyit Gáspár Evelin, már csak pénzt kell hozzá szereznie!
FRISS HÍREK
Pánik Romániában: 100 felett van a járvány halálos áldozatainak a száma!
TV2 reakció: elsöprő erejű volt az Orbán beszéd!
Azért szavazok a Fideszre, mert: Lopnak...úgy ahogy mi lopunk! + videó
Orbán se hiszi el amit mond: 700 milliárdot költ egészségügyi fejlesztésekre az állam!
Kórházi mérgezés: egy éven keresztül mérgezte kollégáit a pécsi ápolónő!
Nagy Feró botrány: a kórházban mindenki őt ugrálta körül!
Kórházra nem, de légvédelmi fegyverre ad pénzt a kormány!
Senki sem tudja mi okozta a repülőtéri balesetet!
Telefon kémkedés: több tízezer magyar adata került fel az ukrán weboldalra!
Agymosás: 3 nap alatt több mint 10 millióan kezdtek el ezzel a játékkal játszani!
Egyre feljebb kapaszkodik a képzeletbeli ranglétrán az Apex Legends, amely a hivatalos megjelenéstől számított három nap alatt több embert tudott magá...
Orbán nyíltan reklámozza Mészáros cégét!
A 444.hu szúrta ki, hogy a miniszterelnök a Mészáros Lőrinc érdekkörébe tartozó malomipari cég, a Viresol céges jelmondatát posztolta 664 ezres követő...
KÖZLEKEDÉS
POLITIKA
Arany színű BMW-t ajánlott fel Lajcsinak Győzike!
Brutális baleset: szörnyethalt egy motoros Pesten!
Brutális: Így tombol a BMW legerősebb autója!
Súlyos tragédia: egy gyermek is meghalt a püspökladányi balesetben!
Lángba borult az M5-ös, ilyen durva baleset még nem volt!
Hétvégi baleset özön: horror az utakon!
Uszoda baleset: Hetvennégy embert menekítettek ki az Újfehértón!
Horrorbaleset itthon: ledarálta a BMW-t a kamion!
Hatalmas baleset: gumifalnak csapódott a versenyző!
Magyar horrorbaleset: Türelmetlen volt az audis, egy nő meghalt!
Korrekt: a magyar sztár elismerte, hogy ő okozta a balesetet!
Parragh szerint Orbánnal szemben a magyar közvélemény prűd!
Most már Tiborcz bátyja is sikeres: igazgató lett a rokonból!
Orbán támogatás: akár luxus autóval is járhatnak majd a családok a kormány szerint!
Levelet írtak Orbán szüleinek! - durva sorok!
Orbán: továbbra is számítunk az uniós pénzekre!
Közel akkora brüsszeli pénzlehívásra számít idén a magyar kormány, mint a tavalyi tényadat, ami nagy év végi hajrával alakult ki - derül ki egy friss ...
Orbán csomag matek: 300 milliárdba kerül majd az államnak a gyerekvállalás népszerűsítése!
Éves szinten a demográfiai program akár 250-300 milliárd forintba is kerülhet a költségvetésnek. Ezek közül a legnagyobb hatást a 10 millió forintos é...
Bedugós BMW: 600-km egy töltés!
A BMWBlog értesülései szerint úton van a 7-es BMW elektromos változata.

A blog gyári forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a hetes BMW-...
Újra holdra szállás: de ezúttal embert is hagynak ott!
„Ezúttal, mikor a Holdra megyünk, maradunk” – ígéri a NASA igazgatója, aki szerint mindez már a következő évtizeden belül megvalósul...
Orbán: meggyőzzük a 40 alatti nőket, hogy szüljenek gyerekeket!
Hétpontos akciótervet jelentett be Orbán Viktor az évértékelőn, a várban. A gazdaságról alig beszélt, a migrációról viszont annál többet. A “szo...
Karácsony Gergely durván visszaszólt Orbánnak!
Orbán Viktor évértékelő beszédében egy egész blokkot szentel a baloldali ellenzéknek, mely leginkább a budapesti választásokra volt kihegyezve. Érthet...
Orbán 10 olyan kérdést kapott amit neked is olvasnod kell!
Én már a magánnyugdíj pénztárak lenyúlásánál sem értettem, hogy miért nincs ellenállás. És hol vagyunk már attól? Mindentől megfosztanak minket és mar...
Na ki rendezte az Orbán rokonok tartozását? - hát Mészáros Lőrinc!
Tavaly ősszel írtuk meg, hogy egy Cider Alma nevű cégnek 3,2 milliárdos tartozása van a Külügyminisztérium felügyelete alá tartozó MNKH Magyar Nemzeti...
THE POST
Fél millió fideszes fordult Orbán ellen!
Orbán nem tűr szemrehányást az Uniós pénzek elköltésével kapcsolatban!
Minden nagy döntéssel meg kell várni a májusi európai parlamenti választást, az európai polgárok döntését

– mondta Orbán Viktor min...
Szent Orbán: a család mindennél fontosabb!
Orbán Viktor miniszterelnök vasárnapi évértékelő beszédében ismerteti a családvédelmi akciótervet, amelynek "van előzménye, és ha lesz rá lehetőség, f...
Orbán: további működési támogatásra van szükség a sportban!
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az ezúttal pénteken megtartott Kormányinfón arról beszélt, hogy a kormány legfontosabb döntéseit O...
Magyarország jobban teljesít: 30 milliós festményt kapott a Fideszes képviselő!
A pécsi Janus Pannonius Múzeum 13 műtárgyat adott kölcsön a polgármesteri hivatalnak.

A Magyar Kultúra Napjáról Hoppál Péter fideszes ors...
HÍRTURKÁLÓ
Már tízezreket hódított meg a megszűnt Iwiw-re hasonlító weboldal


Újra csatában a Jófogás: A Globálpiac lesz az új OLX?


Feleségét és fiát is megkéselte egy jászapáti férfi

Haldokló barátnője mellett erőszakolta meg a nő 12 éves húgát

Tartósan ködös idő várható a héten

Üzemanyagár növekedés várható, még most tankoljon fel

Káosz: Baseballütővel verik a menekülteket Németországban

Videó: Így néz ki a lezuhant orosz utasszállító tragédiájának a helyszíne

Mind Magyarországon ragadnak a kitoloncolt migránsok

Lopással vádolják Adele-t Hello című dala miatt

Szinte semmi nem maradt az autóból a 4-esen történt baleset helyszínén

Részletek a jászapáti családi késeléssel kapcsolatban

A migránsok már a keresztény ünnepeket is töröltetni akarják Németországban

Talicskával lopták az ételt a menzáról

Sokkoló részleteket mesélt a tragédiáról a bukaresti rockkoncert magyar túlélője

Háromgyermekes családapát késelt meg a bedrogozott tinédzser

Érdi gyilkosság: a felismerhetetlenségig összeverték az idős asszonyt és férjét

Újabb orosz repülő zuhant le

Karikatúra jelent meg a lezuhant orosz utasszállító tragédiájáról

Új törvény Finnországban: Mostantól egyetlen menekültet sem fogadnak be

Az apja is ott volt, amikor belefulladt a kukoricába a 9 éves gyermek

Öt újabb megyébe helyezik ki a szuper-traffipaxokat

Gusztustalan ételt kaptak a gyerekek a menzán?

Orbán Viktor: Európa elözönlés alatt áll

Pokolgép robbanhatott az orosz utasszállítón

Videó: Élő adásban fenyegeti meg a riportert a migráns

Saját bátyját késelte halálra a 25 éves fiatal

Újra visszatért Cini fiatalkori betegsége

Közel 300 km-re az otthonától találtak rá az eltűnt győri tinire

Vizsgálat indult a kukoricába fulladt kisfiú ügyében