Nagyon durván beszóltak Tóth Gabinak: a békemenet Beyoncéja...

Pottyondy Edina legújabb videójában ismét beszélt a pénteki tüntetésről és annak utórezgéseiről, emellett pedig kitért Tóth Gabi jelenlétére és a Curtis botrányra is.

Pottyondy Edina szerint Tóth Gabi szerepe a tüntetésen a következőképpen alakult:

"Tóth Gabi nem maradhatott ki a szóba kerülők közül ezen a héten sem. Ő is bekerült a reflektorfénybe a legújabb videómban. Őt illetően ezt mondhatjuk: a művésznőnek nem voltak könnyű percei, mivel nem ő volt a középpontban, ezért úgy döntött, hogy bejelenti, nem vesz részt a Hősök terén rendezett eseményen. Elsősorban állítása szerint a szervezők viselkedése miatt. Saját nevemben is megerősítem ezt a tényt. Másodsorban pedig azért, mert úgy gondolja, hogy a rendezvény politikai oldalaktól függ. Ő a békejárás Beyoncéja, de valójában az ő száma is elhangzott a tüntetésen előtte. Valóban gonoszak vagyunk."


Ezzel a nyilatkozattal Pottyondy Edina arra utal, hogy bár Tóth Gabi azt állította, hogy nem vesz részt a tüntetésen, a szervezőkkel való nézeteltérései miatt, valójában jelen volt, és zenéje is elhangzott a demonstráció előtt.

Alább lehet megtekinteni a teljes videót.