Krausz Gábor kiállt Orbán gyermekvédelmi törvénye mellett: bátornak nevezte a kormányt

Krausz Gábor egy friss interjúban részletezte válását Tóth Gabitól, kijelentve, hogy a békés elválásnak számos oka volt, és mindkettejük érdekeit tekintve fontosnak tartották a gyors és nyugodt megoldást. A tárgyalás mindössze másfél óráig tartott, és mindkét fél felnőttként kezelte a helyzetet. Krausz hangsúlyozta, hogy a közös gyermekük érdeke mindkettejük számára a legfontosabb, így a kapcsolatuk konszolidált maradt.

A szakács elmondta, hogy a válásuk részleteit inkább magukra akarják tartani, és nem kívánják nyilvánosságra hozni. Megjegyezte, hogy mindkettejüknek felelősségük van a házasságuk véget értéért, és az ilyen döntések mindig két ember között születnek.

Az interjúban Krausz kifejtette támogatását a kormány családpolitikája és migrációs politikája iránt. A séf szerint a magyar családok rengeteg segítséget kaptak az elmúlt tizenhárom év során, és ezt mindennapjaikban is tapasztalja. Az általa említett támogatásoknak köszönhetően sokan vállalnak több gyermeket.


Krausz pozitívan nyilatkozott a gyermekvédelmi törvényről is, és úgy véli, hogy a kormány bátorságot mutatott a bevezetésével. A szakács kifejtette, hogy a határok megállapítása nehéz, de a kormány döntött, és mindenkinek be kell tartania a törvényeket. Krausz hangsúlyozta, hogy a szülőknek kell eldönteniük, mikor és milyen formában történik a gyermekük szexuális felvilágosítása.

Az interjúban Krausz kifejezte véleményét a migrációs politikáról is, és elmondta, hogy egyes európai városok már alapvetően megváltoztak a migráció hatására, és összehasonlíthatatlanok a korábbi önmagukkal. Krausz Bécset példaként hozta fel, és úgy gondolja, hogy a város biztonsága jelentősen romlott.


Az interjúban Krausz megemlítette húgát, aki tizenhárom éve Tel-Avivban él, és elmondta, hogy majdnem részt vett azon a fesztiválon, ahol a Hamász embereket támadott. Szerencsére az utolsó pillanatban lemondta a részvételt. Krausz tragikusnak nevezte, hogy az eset után palesztinbarát tüntetések zajlottak Európa számos városában.