Így még nem láttuk Till Attilát: Nekem ez egy fájdalom, nagyon megvisel....

Till Attila szomorúan fogadta barátja, a műsorvezető társa, Majoros Péter, azaz Majka döntését, miszerint az RTL-hez igazol a TV2-től. „Ez számomra fájdalmas és nagyon megviselő. Az élet során előfordulnak nagy váltások, változások, amik nem feltétlenül rosszak. Ezeket meg kell tudnunk dolgozni, és nekem is ezen kell elmélkednem. Természetesen Majkával való barátságunkat nem fogja megszakítani ez a helyzet.

Azóta már találkoztunk, és a jövőben is fogunk” – nyilatkozta a népszerű televíziós a BorsOnline-nak.


Till Attila reménykedik abban, hogy még egyszer közösen műsorvezetnek Majkával. „Ez biztos, hogy egyszer megtörténik... az élet néha olyan fordulatokat hoz" – fogalmazott a műsorvezető.


Az RTL karácsony előtt bejelentette, hogy Majoros Péter 16 év után visszatér a csatornához, ahol pályafutása elkezdődött. A váltás híre komoly esemény volt a két nagy kereskedelmi tévécsatorna közötti rivalizálásban, hiszen Majka 2010 óta volt a TV2 egyik vezető arca. Egy nappal később kiderült, hogy Pápai Joci is az RTL-nél folytatja a televíziós karrierjét Majkával együtt, és a két műsorvezető 2024 második felétől látható lesz a csatornán.