Sokaknál kiverte a biztosítékot Baukó Éva Luxusnyaralása Zanzibáron

Sokaknál kiverte a biztosítékot Baukó Éva Luxusnyaralása Zanzibáron: a kommentelők egy része szerint "valami gazdag tata szponzorálja nyaralásait"

## Baukó Éva Luxusnyaralása Zanzibáron: Szívszorító Élmények és Átverés a Paradicsomi Szigeten

Baukó Éva, a közismert reality-sztár, nemrégiben luxusnyaraláson vett részt Zanzibár szigetén, ahol gyönyörű környezetben pihent. Azonban a paradicsomi környezet mellett szívszorító élményekkel is szembesült, miközben megosztotta tapasztalatait a Mokka című műsorban.

Az egykori reality-sztár elmesélte, hogy egy barátnőjével két évvel ezelőtt egy hasonló utat terveztek, ám az orosz-ukrán háború kitörése miatt akkor mégsem mertek felszállni a repülőre. A szállást azonban már be voltak fizetve, így egy voucher maradt meg számukra. A barátnőjének most volt a születésnapja, Évának pedig februárban, és úgy döntöttek, kihasználják a lehetőséget, hogy meglátogassák Zanzibárt, hiszen Éva sosem látott még fehér homokos tengerpartot.

Azonban a luxusnyaralás során Baukó Éva szembesült a sziget mélyszegénységével is. Az első napon már a repülőtérről indulva vályogházakat láttak, és az utcán félmeztelenül és cipő nélkül játszó gyerekekkel találkoztak. Ezek a látványok árnyékot vetettek a paradicsomi környezetre.

A helyiekkel való találkozás sem mindig volt zökkenőmentes. Éva elmesélte, hogy sikerült őket átverniük, például egy olyan esetben, amikor 20 dollárba került egy 6 másfél literes víz, ami eredetileg csak 1 dollár lett volna.

Az áramkimaradásokat azonban a helyiek kedvessége ellensúlyozta. Bár egy 5 csillagos szállodában voltak, minden nap számolniuk kellett az áramkimaradásokkal, azonban a személyzet mindig mosolyogva szolgált ki.

Baukó Éva azonban reagált azokra a kommentekre is, melyek szerint valami gazdag tata szponzorálja nyaralásait. Elmondta, hogy általában barátnőjével utazik, és most még barátnője kislányát is magukkal vitték. Az idei évben kétszer volt nyaralni, mindkétszer megfizethető helyekre (Ciprus, Nápoly, Positano, Capri), és nem olyan drága helyekre, mint a Maldív-szigetek vagy Dubaj.

Baukó Éva tapasztalatai felhívják a figyelmet arra, hogy a luxusnyaralások mögött gyakran meghúzódhatnak szívszorító élmények és kellemetlen meglepetések, és mindig érdemes óvatosnak lenni, hogy nehogy átverjék az embert a helyi kereskedők vagy szolgáltatók.