Kocsis Máté: Ha gondolják, visszavonom, hogy Magyar Péter Varga Judit miatt kapott állami állásokat

Kocsis Máté nem tapasztalta, hogy családtagoknak osztogatnának állami pozíciókat, de Magyar Péterről mégis azt gyanította, hogy Varga Judit miatt kapta az állásait. A saját felesége igazgatói tagságáról a Dél-budai Centrumkórház projektcégében viszont azt mondta, hogy neki semmi köze nem volt a kinevezéshez.

Miután Varga Judit azt nyilatkozta, hogy a házasságuk ideje alatt Magyar Péter szóban és tettekben is bántalmazta, a Telexen több cikkben is bemutattuk, hogy korábban európai ügyekért felelős államtitkárként majd igazságügyi miniszterként miket mondott Varga Judit a családon belüli erőszakról, és hogy viszonyult a hatalom az abuzív kapcsolathoz, aminek részleteiről Hajdú Péter műsorában beszélt.

Varga Judit hisztinek nevezte a családon belüli erőszak megelőzéséről és leküzdéséről szóló Isztambuli egyezményt
A NER mindent megtett, hogy az emberek ne higgyenek a családon belüli erőszak áldozatainak
Ha a Fideszben tényleg tíz éve tudtak Varga Judit bántalmazásáról, a helyzet súlyosabb, mint hittük volna
Megkérdeztük a kormányt, kivizsgálták-e, hogy az egyik miniszterüket bántalmazhatta a házastársa
Kocsis Máté Facebook-oldalán március végén egy posztban azt a cikkünket kritizálta, amiben a frizbis Varga-interjúból kimaradt fontos közéleti részeket vettük sorra, korábban februárban pedig a Klubrádió oldaláról levett kurvás-bútorcserés véleménycikkükről írt cikkünkről fejtette ki véleményét.